די...נמאסתם...!!!

mad dog 3

New member
די...נמאסתם...!!!../images/Emo107.gif

הכנסתם אותי למצב קשה ביותר... לפני האופנוע האחרון...היה לי חור של כמעט שנה בן האופנועים... צירוף המקרים והמזל שלי היה שבערך בתקופה זו היו כמה חוליגאנים שהתחילו להפוף אופנועי שטח לכביש ולהתחרע במגרשים... אני בטוח שיש מכם(הגרעין הקשה)...שזוכרים איזה b.m.w650f מנסה לעשות להטוטים ולזנב בכם במסלולים... מבחינתי הייתה תקופה זו אחת מחוויות הלמידה שלא אשכח לעולם... נהניתי בטירוף...למדתי המון...אהבתי את הנפשות הפועלות...ואפילו לא עלה לי כסף לדלק... אחרי זה שמתי יד על אופנוע וחזרתי לשטח... לא שכחתי אתכם והמשכתי להגיע מדי פעם למירוצים\אימונים... אם לא הבנתם עד עכשיו...אני אוהב את הקטע שלכם לעזאזל... החלטתי סופית... ההחלטה זקוקה לסיוע בשלב הביצוע... מי שמכיר...יש לי אפשרות לשים יד על המון חלקי חילוף וחלקי אופנועים (שטח וכביש). יש לי ידיים טובות למכונאות. יש לי ראש טוב לאילתורים. יש לי בעלי מקצוע שיעזרו לי במקרה הצורך. בקיצור יש לי הכול...ואין לי כלום בלעדיכם...!!! מכם אני צריך את הידע והנסיון העצום שצברתם... מצידי תהפכו את זה לפרוייקט של הפורום... שוב...לא רוצה כסף,עזרה פיזית...רוצה טיפים\ידע\עצה טובה... בקיצור... dr350r... נכון לעכשיו מה שמעניין אותי זה איזה ג'אנטים של אופנוע אחר יכולים להתאים, איך מתבצעת ההתאמה בין אותם ג'אנטים לגלגש"ים ובמיוחד לדיסקים. בחייאת... תנו לי צ'אנס להצטרף... שבת שלום ותודה מראש

fungas

New member
אם אתה מי שאני חושב שאתה

אז קח בחשבון שהרבה מההמלצות כאן יגידו לא ללכת על ה350. ויש בזה הרבה מן ההגיון. אבל אם אתה מי שאני חושב שאתה... זה לא באמת משנה לך אם הוא רק 350. תענה למסר, תקבל תשובות. FUNGAS

fungas

New member
כפרה עליך

אף פעם לא פתחתי כרטיס אישי... אז לא חשדתי. בקיצור, בטח הבנת שהוא יהיה קצת חלש, לא משנה כמה שיפורים. זה לא אינדורו, אח'שלי. פה צריך מנוע. אם הצלחת לסחוט ממנו 80% WR400 , אז יש על מה לדבר. גם המתלים זה עניין רציני. אבל אני לא יודע לאיזו רמה הבאת אותו. אם אני לא טועה, אין לך שם כיוונון של שיכוך החזרה. אם זה המצב, הוא ידרוש התאמה מבחינת גובה וצמיגות השמן. אבל אז חירבנת לעצמך את התפקוד בשטח. בתכל'ס, אם השטח עדיין נשאר עדיפות ראשונה, לך רק על ג'אנטים ודיסק קדמי. תמצא עוד שתי נאבות של DR מפורק, תקנה ג'אנטים (משומשים או חדשים), דיסק מאבזריון ויללה בוא לתת בגז. הכי פשוט, הכי זול. מתגעגעים אליך FUNGAS

mad dog 3

New member
שבוע טוב...../images/Emo107.gif

מס' נקודות להבהרה... זה האופנוע שכרגע נמצא ברשותי... עקב בעיות תקציב נמשיך בגישה..."זה מה שיש...ועם זה אנחנו ננצח..." קצת לגבי האופנוע... מתלים של האסקי 360 קומפלט (פרונט קומפלט כולל מערכת בלם+בולם אחורי) מנוע שעבר "פינוק" (מכת גז ברביעי...) אותי מעניינים חישוקים יצוקים של אופנועי כביש (אני יכול לשים יד על gs cbr gpz gpx ועוד...) איך אני מתאים כאלו חישוקים לדיסקים\ גלג"שים...??? מה לגבי ג'אנטים של dr650...??? הרעיון פאנגס ידידי... להזיע דם... לירוק אש... לחרבן ניצוצות... ולא... לא להוציא שקל...!!! ואם כבר אז כבר... לפני כשבועיים נולד לי עיראקי גאה נוסף...(אנגלברג, לאט לאט נחסל אתכם האשכנזים). אני מייעד אותו בגדול לשטח...!!! אם יצא בסופו של דבר פרוייקט מעניין...מי יודע??? אולי נחנך אותו דווקא לתרבות הסופרמוטו... שבוע טוב ידידיי

STIVENZ 426

New member
כלבלב..

דבר עם סטיבנס, יש מצב מאד מצבי שהוא יכול לסדר ג'אנטים של GS בלי כסף. רק כי זה אתה. ס.

fungas

New member
מברוק על העיראקי הנוסף

שיהיה במזל. שני ג'אנטים אחוריים של DR650 יהיו צרים מדי לטעמי, אבל זה עובד. על הXT שלי היו שני ג'אנטים אחוריים. זה מגביל את היצע הצמיגים לכאלה המיועדים לקטגורית ה"עד 500 " בכביש. לגבי התאמה של יצוקים, אני ממש לא יודע מה הפרוצדורה. אבל... ג'אנט קדמי של GS, מתאים בדיוק לדיסק קדמי של GS, שזה אחללה דיסק. בטח לאופנוע במשקל של שלך. מה שלא יהיה, אל תעשה את אותה קומבינה של דיסק +ג'אנט של GPZ. להקיא עליהם. תבדוק טוב טוב מה מפתח הזרוע האחורית שלך ואיזה ג'אנט/צמיג היא יכולה להכיל. לדעתי 160 לא בא בחשבון, למשל. אז אני לא סגור על עניין הג'אנטים של הCBR. תשאל את שחר (לרט) אם יש לו קשר לבחור עם ה525 שרכב איתנו והיו לו ג'אנטים יצוקים סגולים. הוא כבר עשה את זה ויכול לעזור. FUNGAS.

כ לוין

New member
קודם כל

ואני חושב שאני עונה בשם רוב הרוכבים, אנחנו שמחים על החלטתך להתצטרף לשורותינו. שנית, ולאור היכולות עליהם הצהרת בתחומים הטכניים, לא עדיף לשקול הסבה של אופנוע אחר? או שאולי ה- DR כבר ברשותך? וגם אם כן, אולי עדיין שווה לחשוב על מכירתו וקניית בסיס מתאים יותר? וכן, הבנתי שמדובר בדגם ה- R...

Dr XR

New member
סחתיין!

אז עכשיו הבנתי
... החלטה טובה איש! בכל מקרה, גם אני לא ממליץ על הDR350 ולא משנה כמה משופר הוא. מנוע חלש מדי, מתלים רופסים מדי.

45degrees

New member
DR350 לא מספיק טוב

בטח לא אם אתה רוצה לזנב... בכל אופן אם תלך על זה - לך על חיזוקים של GS - הם צרים (מתאימים להספק נמוך), לא כל כך כבדים, ויש מלא משומשים בזול.

TTמאניה

New member
הDR הזה הוא לא בדיוק 350 רגיל

והרוכב הזה הוא הרבה יותר מרוכב רגיל. יאללה תביא לכל ה600+ בראש!

למעלה