די נימאס לי

eרון

New member
די נימאס לי

אני רוצה חיים נורמאלים, אני רוצה עבודה נורמאלית שאני יואהב אותה, אני רוצה יותר זמן לראות את האיש שלי, ואני רוצה ילד

g u r a

New member
...אז מה מונע בעדך?

לגבי עבודה..עניין של זמן! אוטוטו נגמרת השנה? נכון?! אולי תפני למפקחת שתשבץ אותך בגן אחר? וילד..יאללה למיטה
רק תשאלי את החצי לפני...
וחוץ מזה..
לילה טוב מחר יום חדש
וביום שישי ...חיבוק גדול מכולנו!

eרון

New member
אז זהו שזה לא כל כך פשוט

עבודה, דיי בחורה בגילי צריכה כבר לדעת מה היא רוצה מעצמה, איזו עבודה איפה, למצוא משהו קבוע ולא לחפש את עצמה כל שני ושלישי. לגבי ילד, האיש טוען שמוקדם מדי, חוץ מזה שעם אני נשארת איפה שאני היום זה לא אקטואלי לשנה הקרובה (בגלל כל מני סיבות הקשורות בעבודה). ולגבי יום שישי, אני לא יודעת עם אני בסוף יוכל להגיע, מסתבר שקבעו לי כל מיני דברים בעבודה, אולי אקפוץ לומר שלום, כי הרי אני במלא אהיה בראשון. חוץ מזה שאני בלי מצב רוח אז הכל נראה לי יותר הפוך ממה שזה. וזאת הסיבה שבזמן אחרון אני כמעט שלא כותבת, כי יש לי תחושה שאני כל הזמן מקטרת

g u r a

New member
את יכולה להמשיך..

לקטר!! אנחנו פה גם בשביל זה.
אני בת 38 ועדיין לא יודעת בוודאות מה אני רוצה לעשות..אז מה זה אומר?! המצב רוח ישתפר בקרוב אני מקווה (מאחלת!) ובינתיים

ענתי 10

New member
זה בסדר אני אחרי 2 תארים לא יודעת

מה אני רוצה לעשות עם עצמי. וכשאמרתי לבעלי שאני שוקלת ללכת ללמוד תואר שני הוא כמעט חנק אותי

s h i r k u s h

New member
זה בסדר- נראה שרובנו בתקופה לא משהו

ובטוחה שזה בסדר מבחינת קאסי שנכתוב קצת קיטורים, נכון? דיייי מאמי, את תראי שהכל יסתדר, ואם את צריכה אוזן קשבת, תרגישי חופשיה להתקשר אליי תמיד. אוהבת
שירי

../images/Emo24.gifשרוני'לה, קודם כל

קבלי חיבוק לפני הכל לגבי - מה אני רוצה לעשות בחיים - אפשר לעשות הסבה מקצועית תמיד ובכל גיל, וחוץ מזה שאת צעירה, ועוד יכולה לעשות המון דברים תשאלי את עצמך מה את אוהבת לעשות? ה הכי נותן לך סיפוק? (אני אשמח לעזור לך אם תרצי) לגבי ילד - אולי כדאי לחכות קצת אני חושבת שאת צריכה לתת לעצמך פתרונות עם עצמך לגבי העתיד שלך ורק אז להתפנות לדברים אחרים (כשתהיי שלווה ו"יושבת" מבחינות אחרות, אם הבנת למה אני מתכוונת) ולגבי יום שישי, מאוד רוצה שתבואי ולו רק בשביל לקבל ולתת חיבוק באדי

../images/Emo24.gif לכולנו יש תקופות כאלו שהכל

נראה באוויר וכאילו אין שום דבר ביד. אבל לאט לאט דברים מתחילים להסתדר ולהתכנס. וגם לך זה יקרה... כל כך חבל אם לא תגיעי. ואת יודעת שהתותים מחכים לך אצלי. מתי את קופצת לביקור???

למעלה