די!!! נורא!!!!

Evil Gremlin

New member
די!!! נורא!!!!

היו לי 2 ימים עמוסים... לא ישנתי... נפגשתי אם מישהי שאני די 'איתה' אבל לא קוראים לזה בשום שם... שתינו, גיליתי שאחד החברים הכי טובים נישק אותה פעמיים... על מי אני צריך להעלב... מי פגע פה באמון שלי? התקבלתי לביה"ס למשחק (אימפרו למי שמכיר) רוצים אותי בעבודה בדנמרק... הייתי ב"פגישת ייעוץ" באיזה ביה"ס וקרא לי עוד איזה משהו... שאני לא בטוח שאני רוצה לחלוק בו קיצר... אינ חייב לישון!!! אבל אני לא יכול... אני עייף... אני שונא את הנדודים שלי עכשיו!!!! בא לי למות!!!

דנטל

New member
הוא נישק אותה כשכבר הייתי ביחד?

אבל אולי בגלל שאתה לא קוראים לקשר שלכם בשום שם ואתם רק "די" ביחד, זה מתפרש אצל אחרים שאין ביניכם מחויבות.

shaiush4

New member
הממ...

מי שפגע באמון שלך ממה שאמרת זה יותר הבחורה... זאת אומרת, לפי איך שהצגת את זה אף אחד לא ממש אמור לדעת שאתם ביחד כי אתם לא יחד. אם אכפת לה ממך היא לא הייתה צריכה לעשות את זה. מצד שני, אני לא יודעת כמה אמרת לחבר הזה שלך. אם ממה שסיפרת לו היה ברור שאכפת לך מהבחורה ואתה איתה, אז גם מצידו יש סוג של בגידה. הכל מאוד בעייתי אם אתם לא ממש "יחד". אם אין ביניכם מחוייבות, אין לך "זכות" להעלב. מזל טוב על הבי"ס למשחק. איזו פגישת ייעוץ? איזה בי"ס?

Evil Gremlin

New member
כן אבל

הוא אחד משני החברים הכי טובים שלי, הוא ידע עלי ועליה... הוא ידע איך אני מרגיש גם, והא ממש ממש אבל ממש בגד באמון שלי. חוץ מזה שהוא נישק אותה, מצד שני היא זרמה.... אבל למה אני צריך לשמוע על זה ממנה

טורנגה

New member
לחברים אפשר לסלוח( לא לשכוח) לבחורה הזאת לא

מהחבר תזהר להבא ותדרוש הסבר, ומהבחורה לדעתי תפטר, זה לא לעניין לעשות דברים כאלה עם חברים שלך

דנטל

New member
דווקא את החבר הייתי מעיפה

בן אדם שעושה דבר כזה הוא לא חבר!

gavrik

New member
הפוך

כל הנשים הן כלבות חוץ מאמא והן באות והולכות אבל החבר היה צריך לדעת יותר טוב

Evil Gremlin

New member
אחרי יומיים בלי שינה הלכתי לישון

ב 3 בלילה בערך... עכשיו התעוררתי, אני מרגיש יותר טוב, היום אני נפגש גם עם החבר הזה... אני לא בטוח מה לעשות... אולי פשוט לתת לו אגרוף בשיניים ואז להשלים... או שפשוט נדבר על זה... בכלך מקרה אני מרגיש קקה איתו

למעלה