די מיואשת

hadarbe

New member
די מיואשת../images/Emo7.gif

התחלתי לעבוד לפני חודש בחצי משרה (3 ימים). אני שואבת בעבודה פעמיים ושמתי לב שהכמויות יורדות כל הזמן. בזמן הזה הילד אוכל 400 מ"ל ( בין 9 ל 16 ) ואני בקושי שואבת 200 . כדי להשלים אני שואבת גם בערב וגם בימים שאני לא עובדת, אבל זה פשוט מתסכל, הכמויות קטנות מ 100 . למזלי התחלתי לעבוד כשהיה לי סטוק מרשים בפריזר, היום סיימתי אותו! השאיבה הפכה להיות ממש אובססיה. מצד שני אני כבר לא יכולה לראות את המשאבות (יש לי 3 סוגי משאבות....) וממש לא בא לי לשאוב בסופ"ש הזה, רוצה רק לנוח! אני שוקלת ברצינות לתת לו השלמות של תמ"ל, ולהמשיך לשאוב כדי שהכמויות לא ימשיכו לרדת. מה כדאי לעשות??? פרטים טכנים: הילד בן 4 חודשים שוקל בסביבות 6 קילו, אוכל 6 פעמים ביום כולל הנקת לילה אחת. זה יוצא בממוצע כל 3 שעות.

מינימי2

New member
לא להתייאש! ../images/Emo24.gif

כמה ארוחות שאובות הבן שלך מקבל כשאת לא נמצאת? האם את משתמשת בבקבוק עם פטמה בעלת זרימה איטית? (אוונט מס. 0 או 1) - אם לא, ייתכן שהוא אוכל יותר ממה שהוא צריך בכל ארוחה... שאיבה אכן עלולה להוריד ייצור חלב. כדי להימנע משאיבות סביב השעון כדאי להגדיל את ייצור החלב בשאיבות של העבודה - האם את ממשיכה לשאוב גם על ריק או ברגע שהחלב מפסיק לצאת אל המשאבה את מפסיקה לשאוב?

hadarbe

New member
עונה../images/Emo13.gif

הוא מקבל 2 ארוחות, כל אחת של 200 , וזה אחרי ניסיונות לתת לו פחות, הוא פשוט לא מוכן פחות מזה.... אני משתמשת בפיטמה מאוד איטית של פלייטקס, ומאכילים אותו ב"עמידה" - לפי כל ההמלצות שקיבלתי כדי לגרום לו להתאמץ (בקבוק ב 90 מעלות, פיטמה חצי ריקה וכו'...). הוא פשוט גרגרן...האמת שלפי החישוב של הנוסחה משקל כפול 150 לחלק למספר ארוחות זה יוצא בסדר יחסית . הוא אמור לאכול 150 בארוחה בממוצע, אז הוא אוכל 200 במקום בשתי ארוחות, אני לא מתכוונת להילחם בזה. בעבודה אני שואבת פחות או יותר עד שהחלב נגמר, אבל מה שגורם לי להפסיק זה בדרך כלל השעון...אני מקדישה לזה חצי שעה פעמיים ביום. זה כל כך הרבה זמן שאין לי כח להמשיך לשאוב כשהחלב נגמר...זה פשוט מיאש! עכשיו אני הולכת לשאוב לפני השינה...

מינימי2

New member
מבינה...

שאיבה עד שהחלב נגמר אכן תוריד עם הזמן את ייצור החלב. כדי להגדיל את ייצור החלב כדאי להמשיך ולשאוב מספר דקות 'על ריק' מכל שד (מימין, אחר כך משמאל ואחר כך שוב מימין ושוב משמאל). למרות שזה אולי נותן לך הרגשה של שאיבה חסרת תועלת, זה מה שיאותת לשד שיש צורך לייצר יותר חלב. באיזו משאבה את משתמשת? אם אין לך אפשרות להאריך מעט את זמן השאיבה בעבודה, נסי לקבוע מועד נוסף לשאיבה בבית (אולי מוקדם בבוקר שאז ייצור החלב גבוה בעקבות הפרשת הפרולקטין בלילה...). בשאיבה הזו השתדלי לשאוב גם לאחר שהחלב נגמר. אני מקווה שעם הזמן הגוף שלך ייצר הרבה חלב לשאיבה הזו כך שתוכלי לשאוב שלוש פעמים בסך הכל. אני יודעת שזה לא קל... לפעמים אפילו מתסכל מאוד. כל הכבוד לך על המאמץ!

hadarbe

New member
תודה על העידוד../images/Emo140.gif

אני אתן לזה עוד צ'אנס השבוע ואנסה לא להישבר. אני משתמשת במשאבות ספקטרה 2 בעבודה, מדלה מיני אלק' בבית ולאחרונה קניתי גם את האוונט הידנית.

למעלה