די מדכא, לא מומלץ !

G a v ® i e L

New member
די מדכא, לא מומלץ !

אם אתם מתעקשים : איזה נעים מגעם של התמונות הקמוטות האלו, עם השוליים המזוגגות והצהובות מאלף נגיעות, נאיביות ופשטות על נייר שחור ולבן, מביט בהם בתמונה הישנה והצהובה, הדוד והדודה, צעירים מלאי חיים ותקווה, חובקים שם את בנם הצעיר, שלושתם יחד, מחוברים, מלאי רגש ואהבה, עיניים בורקות, כמו צפים בבועה של אושר, אך רק חדי העין יבחינו, איך הזמן שם ברקע שמאחור, אורג להם את גורלו המרושע, איש מהם לא יודע, האל ישמור. הדוד יגאל, בפנים של חלוץ נלהב עדיין לא יודע, איך בערב אחד, קצת אחרי ראש חודש אב. יכה בו השבץ באישון ליל ואין איש שומע, לא יותר מחודשיים אחרי שהיכתה החרב איבדה את תינוקה ביסורים, הדודה נחמה, סתם באיזה ערב, רחמה השחוט יוסר ולא תלד יותר, והבן החסון, שהלך לו לטיול בצפון ציילון, הלך ולא שב, אוי איזה יגון, הנה הם בכסא הגלגלים, בתמונה אחרת, תמונה מבריקה וצבעונית בה רואים לא רק חדי העין, איך שיני הזמן והכאב השחיתו את גופם ונפשם, עכשיו, כבר כמה שנים, נחים את מנוחתם האחרונה, ואני רוצה אותם כמו בתמונה הצהבהבה, נאיבים, טובי מראה ולב, אוהבים ומאוחדים. כך אזכור אותם, כל היתר כבר לא משנה עכשיו. אולי רק לבן החסון, אי שם בצפון ציילון.

ככה לפני השינה?

-- אולי תפרט על החסון בציילון (אולי ככה ארדם עם חיוך) תיסלאם גבי

noali

New member
ואני

שמסניפה אובססבית של תמונות מצהיבות שמכורה לנוסטלגיה וימים אחרים שרגשות כואבים מכאיבים נוגעים בי כל פעם קוראת את השחור לבן שלך ומחייכת מעניין מה צופן לו החדר שממול מי יושב לו שם ורוקם חלומות של עתיד בטעם מרשמלו ורדרד? החדר שממול מחכה לו שיבוא

גלי10

New member
התמונות שבאלבום

"תמונה שלך בגיל שנה עם סבתא מחייכת..." התמונות לפעמים מספרות חיוכים לפעמים מספרות כאבים "...אך עם השנים משתנה לו הקצב..." גלי , בתופים

לי יש שתי קופסאות גדולות..

מידי פעם זורק לתוכן מכתב, תעודה, כרטיס, פריט כל שהוא.. והנה אפילו כבר היום , אני פותח את המכסה ומגלה שם אוצרות שלא הייתי מוכר אותן בעד שום הון שבעולם.. מדהים מה שזמן יכול לעשות לתעודה/מכתב/מסמך שלפני 20 שנה לא היו שווים אפילו את הנייר עליו הודפסו.. היום אני שם בקופסאות האלה גם פריטים של הבנות.. בבוא היום גם הן יפתחו את המכסה ויתרגשו, כמוני... לא יודע למה, אבל אצלי העבר תמיד מתקשר לטוב.. הזמן משכיח את הדברים הפחות טובים ומדגיש את הטובים..

G a v ® i e L

New member
גם אצלי למעשה,

מתרפק בד"כ על הרגעים היפים. רק שאתמול תקף אותי מצב רוח מוזר והייתי חייב לבאס את עצמי ! בוקר טוב. הלך למעשה.

יערית

New member
זה שלו!

זה די מוקפד בכדי להיות של גבריאל,מה ששלו שלו. מה זה הדיכאון הזה כשהשמיים אפורים ונעימים?

מה פתאום דיכאון ?

הומור שחור זה דבר אחד ודיכאון זה דבר אחר. ואפרופו הומור, מסתובב אצלנו מייל שכתוב בו: ישראל רוצה קדימה נמאס לה לחטוף מאחורה.

יערית

New member
לחטוף

מאחורה זה שייך לסאדו וכדומיו,ישראל רוצה קדימה זה כבר סיסמא נדושה של הליכוד. אני בעד ח(הו)מור שחור

G a v ® i e L

New member
אתה מדהים !!!

מושפע מכמה מקורות אישיים, ומוטיבציה מחנוך לוין, משהו שקראתי ממש מזמן ואם יש לך אותו - דחוף אלי במסר !

מקפיצים

New member
בפעם הבאה אאמין לך

על בליינד...לפחות בקשר לדיכאון. עכשו תנסה להמליץ על משהו שמח, שיהיה לי קנה מידה גם בזה. מקפיצה ...

למעלה