די לשתיקה

מצב
הנושא נעול.
די לשתיקה

די לשתיקה
לכל בנות הפורום היקרות, לאחר שקראתי את ההודעה של עדן גל,ליבי התמלא כאב, כעס, ועצב. אני לא מפסיקה לחשוב לאו דוקא עליהם, גם עלינו הבנות בכלל שנמצאות במצב זה מייחלות ומתפללות לרגע האושר שיגיע כבר לאחר שנים של טיפולים ותלעות. אבל הכסף הולך ואוזל, וחושבים שאנו יכולים גם להגיע למצב שכבר לא יהיה כסף בכדי להמשיך לטפל. אני מצטערת אבל לא יכולתי להירדם אתמול בלילה מהמחשבה הזו.בנות מה עושים? חייבים להתרעם באזושהי דרך, זה לא יכול להימשך בצורה כזו, אנשים שכירים שעובדים ועדיין אין להם את האפשרות לממן עלות של טיפולים אלו לא זכאים להיות הורים? זה עצוב מאוד!!! מחכה לתגובות!

ממש כאילו דיברת מתוך הלב שלי

די לשתיקה
לכל בנות הפורום היקרות, לאחר שקראתי את ההודעה של עדן גל,ליבי התמלא כאב, כעס, ועצב. אני לא מפסיקה לחשוב לאו דוקא עליהם, גם עלינו הבנות בכלל שנמצאות במצב זה מייחלות ומתפללות לרגע האושר שיגיע כבר לאחר שנים של טיפולים ותלעות. אבל הכסף הולך ואוזל, וחושבים שאנו יכולים גם להגיע למצב שכבר לא יהיה כסף בכדי להמשיך לטפל. אני מצטערת אבל לא יכולתי להירדם אתמול בלילה מהמחשבה הזו.בנות מה עושים? חייבים להתרעם באזושהי דרך, זה לא יכול להימשך בצורה כזו, אנשים שכירים שעובדים ועדיין אין להם את האפשרות לממן עלות של טיפולים אלו לא זכאים להיות הורים? זה עצוב מאוד!!! מחכה לתגובות!
ממש כאילו דיברת מתוך הלב שלי
נכון שקשה לחכות לילד. לצפות ולדמיין כבר את הבטן, את הבעיטות, את האולטרסאונד. ואת הרגע שנחזיק אותו סוף סוף ולהתאכזב ולחכות שוב מחדש. אבל האמת שהחלק הכי קשה זה לראות איך אוזל הכסף ואיתו אולי הסיכוי להרות. כי בניגוד לכל מטופלי הפריון האחרים שלהם יש אין סוף הזדמנויות לנו יש רק כמה הזדמנויות שהכסף שלנו יכול לאפשר. וזה בדרך כלל לא הרבה. אנשים נשברים אחרי 3 או ארבע פעמים בדרך כלל בעוד שאולי החמישי או השישי אולי השביעי יכול להיות הפעם המנצחת. מי יודע? הרי אנשים לפעמים מנסים שנים ורק אז פתאום זה מצליח. אבל מי יכול להמשיך שנים בטיפולים שכל אחד עולה כמה עשרות אלפי שקלים? זה באמת לא פייר. לפחות שהיו מחזירים את אותו סכום שהיה עולה להם לעשות טיפול כזה בארץ: שלב א , ב ו- ג. אבל הם אפילו עלות של שלב ג לא מחזירים. הם מצאו דרך להתחמק מאחריות: בגלל שזה לא בוצע בארץ וחוסכים לעצמם כסף על חשבון הסיכוי שלנו להורות. אני כבר לא יודעת אם זה יותר
או

מסכימה עם כל מילה שלך

די לשתיקה
מסכימה עם כל מילה שלך
לצערינו אם אין כסף אין תיקווה, ובמקרה שלי לי יש ילד עם בעיות תקשורת קשות שמטופל באופן פרטי מצב שמאלץ אותנו לשלם כל חודש עבור טיפולים המון כסף וכל טיפול שאני צריכה לעשות אני "עושה על חשבון בני" כאילו לא מספיק הקושי הנפשי לגדל ילד עם קשיים וגם לעבור את מה שאנחנו עוברות ועוד לחיות בסימן שאלה לגבי הטיפולים שכן הכסף יורד לטימיון עם כל טיפול שלא מצליח אני מוכנה לצאת למלחמה אבל נגד מי ? למי איכפת מאיתנו כשאישה צריכה זרע תמורת 400 ש"ח היא יכולה , ואנחנו בשביל ביציות צריכות לחסוך במשך זמן רב עבור טיפול 1 שמראש הוא בסימן שאלה. מצטערת על הבילבול מוח אבל אני כותבת מעומק ליבי וכאבי

לא פעם ולא פעמיים...

די לשתיקה
לא פעם ולא פעמיים...
אדוינה ביקשה עזרה עם המאבק. מתוך כל הפורום המקסים הזה באו רק 5 לפגישת תיאום עם עמותת זכות להורות. בנוסף כדי לצאת למאבק יש צורך במאמרי עיתונות וכתבות בטלויזיה. שוב לא פעם ולא פעמיים שיר /או ביקשו מתנדבים והיחשף מול התיקשורת. בנתיים היחידים שעשו זאת היו לימי של גדי וגדי, שיר, גשם, ועוד חברה שכבר לא בפורום בצורה פעילה וזה היה לפני שנה וחצי. מאז כל פעם שהיא ביקשה מתנדבים לכתבה כל שהיא, היא קיבלה דממת אלחוט מחברי הפורום. כרגע איפה עומד המאבק המאבק נמצא בניהולה של אדוינה ובשיתוף פעולה של עמותת "זכות להיות הורים". בשל תהליך החקיקה של חוק "תרומת ביציות" הוחלט שכרגע ובאופן זמני להשתיק את הנושא ולדחוף את נושא המאבק מתוך הכנסת ובצורה שקטה. כל פרסום או רעש כרגע יכול לפגוע בנו. אדוינה כרגע נמצאת בעיצומה של טיפול אבל אני בטוח כאשר היא תחזור היא תשמח לעדכן. וכמובן כל מי שרוצה להיות שותף מוזמן בהחלט, רק קחו בחשבון שיתכן שנצטרך אנישים שיהיו מוכנים להיחשף ובמידה ולא יהיו אז שוב הנשוא ירדם. בקיצור וכמו שאומרים באנגלית: "Walk the talk"

ultras plo

New member
כמה זמני צריך להשתיק הנושא?

לא פעם ולא פעמיים...
אדוינה ביקשה עזרה עם המאבק. מתוך כל הפורום המקסים הזה באו רק 5 לפגישת תיאום עם עמותת זכות להורות. בנוסף כדי לצאת למאבק יש צורך במאמרי עיתונות וכתבות בטלויזיה. שוב לא פעם ולא פעמיים שיר /או ביקשו מתנדבים והיחשף מול התיקשורת. בנתיים היחידים שעשו זאת היו לימי של גדי וגדי, שיר, גשם, ועוד חברה שכבר לא בפורום בצורה פעילה וזה היה לפני שנה וחצי. מאז כל פעם שהיא ביקשה מתנדבים לכתבה כל שהיא, היא קיבלה דממת אלחוט מחברי הפורום. כרגע איפה עומד המאבק המאבק נמצא בניהולה של אדוינה ובשיתוף פעולה של עמותת "זכות להיות הורים". בשל תהליך החקיקה של חוק "תרומת ביציות" הוחלט שכרגע ובאופן זמני להשתיק את הנושא ולדחוף את נושא המאבק מתוך הכנסת ובצורה שקטה. כל פרסום או רעש כרגע יכול לפגוע בנו. אדוינה כרגע נמצאת בעיצומה של טיפול אבל אני בטוח כאשר היא תחזור היא תשמח לעדכן. וכמובן כל מי שרוצה להיות שותף מוזמן בהחלט, רק קחו בחשבון שיתכן שנצטרך אנישים שיהיו מוכנים להיחשף ובמידה ולא יהיו אז שוב הנשוא ירדם. בקיצור וכמו שאומרים באנגלית: "Walk the talk"
כמה זמני צריך להשתיק הנושא?
אולי אהיה מוכנה להיחשף. נראה מה בעלי והילד יגידו.

ultras plo

New member
צודקים בהחלט - די לשתיקה-הפגנה

די לשתיקה
צודקים בהחלט - די לשתיקה-הפגנה
חייבים להתארגן כולם לקבוע איזה יום אחד ולהפגין מול הכנסת בלי בושה. צריך לצעוק את הצעקה של כולנו. איזו חרפה זו? שצריך לקחת הלוואות בשביל לממן תרומת ביצית ואם לא מצליחים צריך לחסוך עוד שנתיים בשביל תרומה? צריך לקחת עוד הלוואה? מה עושים? לדעתי צריך לעשות הרבה רעש ושיגיעו מהתקשורת ושיראו לכולם את סבלנו. לדעתי רק ככה יזוז משהו במדינה הזו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה