די לשמאל !!! הפגנה!!!

ashton20041

New member
די לשמאל !!! הפגנה!!!

בואו נעשה הפגנה גדולה בחיפה למען צה"ל והלחימה בלבנון! לא יתכן שרק השמאלנים בבועה התל אביבית הנבלות עוכרי עם ישראל יצא כנגד תשבי הצפון וצה"ל שקורע את עצמו למען מדינת ישראל. צריך לעשות דחוף הפגנת תמיכה גדולה למען צה"ל! מה דעתכם???

A L1

New member
צריך להרגן הפגנה רצינית

כולל שריפת דגלים של מדינות ערב. קריאות "מוות" למדינות התומכות בחיזבאללה וגם לערביי ישראל התומכים בחיזבאללה. זה נקרא הפגנה! לא רק להניף דגליי ישראל, תיהיו קצת יותר אגרסיביים.

קריאות מוות?

זה כ"כ אוברייטד. לפחות שיהיה "שלום עכשיו" מודל 83' (בדגש של זריקת רימון כלפי פעילי שמאל שאתה מתנגד להם). זה כבר אולד-סקול יקירי.

Ootch

New member
בתור ימנית

אני בהחלט לא תומכת בענין הזה.. קריאות "מוות לטרוריסטים" רק יציגו אותנו כברברים (אם כי זה באמת קצת מגוחך, לאור העובדה שהחיזבאללה הפכו את המוטו הנגדי, של "מוות ליהודי ישראל", כדרך חיים) ולא יועילו בכלום.

A L1

New member
"בתור ימנית חחח"

צר לי לאכזב אותך אבל את יותר מתאימה לנוער מרצ או לאיזה מפלגה ערבית. אם את ימנית את בושה לימנים. ושתביני, ליכוד, איחוד לאומי וכו' זה שמאל. ימין אמיתי זה ברוך מרזל, ליברמן, כהנא צדק.

Fleddermaus

New member
ליברמן?

ליברמן הוא שמאלה ממרזל, שמאלה מהאיחוד הלאומי, ואולי גם שמאלה מהליכוד. הוא לא תומך בארץ ישראל השלמה, אלא בחילופי שטחים הכוללים פינוי יישובים. הוא ימין "אמיתי"?

אני גם תמכתי בליברמן

עד שהבנתי שאין ברירה ואני צריך מישהו הכי קיצוני כי אני לא סומך על פחות ממרזל .

מרזל בעייתי

הוא לא מבין שאי אפשר לקחת הכל ליברמן מבין שצריך להתחלק אבל עדיין לא עוזב את הקטע של חילופי אזרחים ושטחים שזה אומר שלא יהיו ערבים ישראל

אבל הערבים לא פראיירים.

רובם לא ירצו להצטרף לפלסטין. אז מה תעשה, תמנע מהם לעבור לחיפה או רמלה? אז מה עשית פה בעצם?

הערבים לא פרייארים

גם היהודים לא ויגיע יום שתהיה פה מלחמה בתוך ישראל אם הם לא יצאו מפה ברצון הם יצאו מפה בכוח אני מאמין שהרבה יהודים יבואו בכיף לפנות ערבים כל העם מג''ב!

Ootch

New member
חמודי,

הבושה היחידה לימנים פה זה אתה. ואתה לא תגיד לי לאן אני "מתאימה" ומה זה ימין "אמיתי". עם כל הכבוד.

S h a y D u

New member
../images/Emo45.gif

אני למשל תומך במחיקת המוסלמים מהמפה הישראלית בפרט ומהעולם כולו בכלל... אסור להשאיר מהם שום זכר בארץ הזו!!! אממ.... גזען?.. אני גאה להיות (אם זו בכלל גזענות... הרי היום כולם גזענים!)! זה גם לא ימני אמיתי...?! עדיף להיות אחד כזה מאשר שמאלני-ג'לי-בוגד-מסריח! אוחחח... המוסלמים האררוריםםםם... פשוט מזעזע אותי שבירושלים יש רחובות עם שמות ערביים! אם זה מה שמרזל הברזל רוצה, אני כנראה אבחר בו בבחירות הבאות.

שרירי86

New member
יש לך פיצול אישיות??

לפני כמה ימים תקפת אותי שאני תומך בברוך מרזל (אם אני לא טועה) אם לא אז התבלבלתי .

למעלה