די לשלום !!!

GRAND DARK MAGE

New member
די לשלום !!!

עד עכשיו כאשר הצטרפו חברים חדשים לרומח פעמבה. אבל לאחרונה הפורום מוצף בהודעות של מצטרפים חדשים. ולי אישית זה מעצבן. אז שכל החדשים ישרשרו את הודעת הצטרפות להודעה קיימת. תודה על ההבנה.

python 4

New member
מלחמה ושלום

שלום אני חדש. אז רגע, רשומות בא לפני או אחרי אגדות? ונכון שאת אחים לנשק צריך לקרוא בין דרקונים של דמדומי קיץ למלחמת התיאומים? תודה!
נא לא לסקול את כותב הודעה זו. תודה.

python 4

New member
אבל אמרתי 'נא'?!?

מה במילה 'נא' לא ברור? תודה לך, זה היה טוב...

Moondust

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

עד עכשיו לאף אחד לא היה אכפת שמצטרפים חדשים. אבל לאחרונה למישהו זה מגרד בעין. ולי אישית זה מעצבן. אז שייתן לחדשים לפתוח כתומים. תודה על ההבנה. בחייך. גם אתה היית חדש. מה אכפת לך שיפתחו כתום בשביל להודיע על נוכחותם? זה כואב לך? פוגע בך אישית? מקסימום הם ידחקו עוד טופיק של "באיזה סוג של חוט תפירה משתמשים חברי הרומח כדי לתקן את הגרביים שלהם".

KagomeSama

New member
שלום ולא להתראות.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סתם... אל תלך..
הם חדשים. זכותם להגיד שלום. אין בפורום הזה כל כך הרבה דיונים חדשים ומסעירים וחשובים שידחקו למטה.

GRAND DARK MAGE

New member
בושה וחרפה!

לאחרונה הפורום מתחלק לכמה סוגי הודעות.1. הודעות הצטרפות.2.הודעות פרומיסט השבוע.3.והודעות שמעבירות ביקורת על הודעות הנ"ל (WILD ELF ואנוכי). בקיצר הפורום המכובד הפך לפורום מוזנח ולא ראוי. אפילו פורום הארי פוטר יוצא יותר מכובד משלנו. כאות מחאה אני שובת למשך שבוע ימים, בתקווה שפעם הבאה שאני אחזור. הפרום יחזור לפארתו. בכבוד רב חברכם יאיר.

midnight dragon

New member
באמת סליחה שאנחנו לא משעשעים אותך

מספיק. אם אתה רוצה שהפורום "יחזור לפארתו" אז תדאג לזה! תפתח טופיקים חדשים ומענינים ולא טופיקים שנתחנו כבר 1000000 פעמים, טופיקים שאתה קורא להם "מענינים" ושיהיו "מכובדים" מספיק בשביל הפורום ה"מפואר" שלך. לא נאה לך? תנסה לשנות לא מצליח לשנות? לא צריך טובות. זהו. קח מה שבא לך ממה שאמרתי. זה בא ברוח טובה ולא במטרה להעליב.

SaberTooth

New member
אם הפורום הזה כל כך מוזנח...

והרי, אפילו פורום הארי פוטר יותר טוב מהפורום הזה (ומלבד, הארי פוטר זה פורום לתפארת), אתה יכול לא לחזור. אף אחד לא מכריח אותך. אתה יודע מה
יש לי רעיון יותר טוב. אתה תנהל את הפורום, שכן אתה יודע הרבה יותר טוב איך פורום צריך להראות, לא
אני אומר שצריך לפטר אותי מיד... בלי דחי... ובאמת... אתה שובת, הא
טוב לדעת. חבר'ה חבר'ה, אל דאגה, אני בטוח שבלי נוכחותו של GRAND DARK MAGE יהיה לנו קשה להמשיך, אבל אנחנו נסתדר... אני מקווה... *מגלגל עיניים*

Moondust

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif

בי!! לך ואל תחזור!

python 4

New member
כאן שביתה!

יאיר פרץ, כמדומני? אז הנה הודעה שתעצבן אותך, 3 במחיר של 1: 'שלום! אני חדש! מה נשמע? מה סדר הקריאה? אגב, לדעתי אני צריך להיות פורומיסט השבוע. איזו הודעה מפגרת! נו באמת.'

SaberTooth

New member
חחחחח... ../images/Emo13.gif אגב, פייתון...

אתה יודע שאנחנו לא יודעים את שמך האמיתי במדינת ישראל

python 4

New member
../images/Emo12.gifזה לא שאני שומר על אנונימיות...

אבל אני לא יודע את השם האמיתי של אף אחד.. עד שהתרגלתי לכינויים? סייבר/מידנוש/נאג'ס? למה אנחנו צריכים שמות, אם יש לנו ניקים?

למעלה