די לכוכביות

ji ji

New member
די לכוכביות

עושה רושם שבתקופה האחרונה יש ריבוי כוכביות בפורום ברמה העקרונית אין לי בעיה עם כתיבה בכוכבית אבל כנראה שזה משחרר איזה רסן שאולי ראוי שיהיה.... אז יש לי הצעת יעול קטנה שעובדת בפורום השכן: ביטול הכוכביות ולבנות שרוצות לכתוב שלא בניק הרשמי, תפתחו אחד חדש שבו תשארו אנונימיות ולבנות שלא רוצות להירשם מלכתחילה - למה?! מה דעתכן?

מה זה מפריע לך?

ביטול הכוכבית בפורום השכן הוא הסיבה שאני כמעט לא כותבת שם, גם לא בניק הרגיל שלי. וזאת בדיוק הסיבה שאני מבלה יותר בפורום לסביות אחר, בכלל לא בתפוז. כי לפעמים רוצים שלא יזהו אותך, לפעמים רוצים לשפוך קצת מהלב, באנונמיות. ולפתוח ניק חדש זה סתם סרבול. אני בעד הכוכבית. מי שזה מפריע לה- מוזמנת לדלג.

ג'י ג'י מון שרי../images/Emo98.gif

כשההיא אוהבת את ההיא תמיד היא אומרת לה, חוזרת ואומרת לה, כמה היא כוכבית....
יש אמנם מקרים שבהם הכוכביות מנוצלות לרעה כמו שקרה לי לפני כמה ימים. אבל , אישית, אני חושבת שזו דרך תקשורת אחרת, נוספת ושונה כאן בפורום. זה כל הענין. אני נוהגת להתעלם מהודעות בכוכבית (כמובן, כשזה לא נועד "להכנס" בי). כשברור לי שזה לא נועד לי אז אני פשוט מדלגת... "ורק אני מרוב אהבה שותק...ורק אני מרוב אהבה שותק..." שיר מקסים.מילים: יוסי בנאי, לחן: מתי כספי, ביצוע מדהים ביופיו: יוסי בנאי. שבת שלום,

ji ji

New member
צודקת וזה מה שאני עושה...

סתם העלתי רעיון ורציתי לשמוע מה יש לבנות להגיד....

ji ji

New member
חשבתי שהסברתי אבל אני אוסיף להסביר

אין לי שום בעיה עקרונית עם כוכביות הפורום הוא של כולן ומי שרוצה לכתוב באנונימיות מוזמנת (בינינו, כל הקטע של הניקים הוא עדיין אנונימי לחלוטין אלא אם בחרת להחשף) אני בוחרת איזה הודעות לקרוא ועל מה לדלג ובד"כ לא מתעקבת על הכותבות בכוכבית משתי סיבות עיקריות אני מעדיפה מישהי שתעמוד מאחורי מה שהיא אומרת ומשום מה האנונימיות (שאין לי שום דבר נגדה) גורמת לחלקינו לשילשול ורבלי שלי באופן אישי לא נעים וכך גם ניראים הדיונים שיוצאים משם. מעבר לכך, בזמן האחרון נוצר ריבוי של הודעות ע"י כוכביות מה שמבחינתי מקשה על דיונים רציניים והמקום מקבל צורה של צ'ט ובשביל זה בדיוק יש צ'טים ויש מסרים - לא פורום לכן הצעתי "פיתרון" למי שמבקשת להנות מאנונימיות, לפתוח "ניק סתרים" עליו תדע רק היא הטרוליות אינה משתמעת מכך, הטרוליות תלויה בהודעות עצמן.. זו אך ורק דעתי.

טורטיתת

New member
חושבת כמוך JJ JJ

חושבת כמוך JJ JJ לא ממש נעים לפתוח דיון עם כוכבית, במיוחד שאת לא יודעת מי עומדת מאחורי המילה הכתובה. זאת ועוד, כוכבית יכולה לענות לעצמה בלינק אחר / כוכבית אחרת, כמו שלצערי ולדעתי זה הכן קורה כאן, וזאת ניתן לראות להבחין ע"פ סגנון הכתיבה וכו'... חשוב לי להדגיש שלפעמים חלק מהנושאים והתכנים שכן נכתבים ע"י בעלת כוכבית חשובים נכונים ומתבקשים. ואף מבינה אני את הצורך של אותה אנונימיות שכותבת, אבל יש גבול. תחשבו לרגע על אותה "אישה מציצה" שנכנסת להתרשם ומבקשת פינה חמה לליבה מוצאת כן קשקשת מלא כוכביות והיא בורחת.. אז הפורום המהות שלו נאבדת לה. לא?!
להיות או לא להיות

פאמקי

New member
כוכביות.

לאחרונה, אני מתלבטת רבות בשאלה אם להוריד את האופציה הזו. עם כל הכבוד לזמניות שכותבות, התלונות שזורמות אלי מצד ה"מזוהות", הן המעוררות אותי לעשייה. אני יכולה לחשוב שמשהו לא בסדר, אך רק הפידבק מהן, מעודד אותי שהעשייה הכרחית ושזה לא מפריע רק לי. בזמנו, כשביקשתי להחזיר את אופציה הכוכבית, נמסר לי כי בתפוז החליטו שהאופציה הזו אינה יעילה ובפורומים שהיא אינה קיימת, הם לא מחזירים אותה, חוץ מבמקרים חריגים. ואני נלחמתי להחזירה! נלחמתי, בגלל כל הסיבות שנכתבו כאן- בעדה. נלחמתי, כי הובטח לי, בהסכם לא כתוב עם נשות הפורום, שלא יעשה בה שימוש לרעה (יש לי דה-ז'וו, כבר כתבתי את זה פעם...). אך אני מאוד מסכימה עם ji ji וטורתיתת, הגבול נחצה. ומידי תקופה, אני חוזרת ומפרסמת הודעה דומה לזו. ולא, אי אפשר להמשיך כך! יש לכוכביות מטרה טובה, ומאוד בעייתי שמנצלים אותה לרעה. ושיהיה ברור, אין לי ספק שגם מי שבניק קבוע, הכותבות נושאים חשובים ורציניים, לעיתים גם כותבת בניק זמני, הרי בדיוק לשם כך נועדה ה"כוכבית"! אך היא נועדה כדי לשמור על פרטיות, ולא כדי להזיק. וכותבת ש"משחקת" עם הכוכביות, היא אותה כותבת שמזיקה בניק הקבוע, בצורה כזו או אחרת. הכתיבה היא אותה כתיבה, רק מוקצנת בהתנהלותה. יש לי פיתרון כלשהו שיענה גם על הצורך בכוכבית וגם שיפתור את השימוש בה, לרעה. לשם כך, אצטרך להתייעץ עם מנהלת הקהילות. אם הפיתרון שאציע, לא יהיה אפשרי, אאלץ להוריד את האופציה הזו, לפחות לזמן מה, עד שתחלחל ההבנה כי היא חיונית למטרה טובה, ולא ראוי להזיק איתה. אעדכן כשתהיה לי תשובה. שבוע טוב לכולנו.

איזה פיתרון יש?

מאחר והייתי מנהלת בפרדס, אני דיי מכירה את האופציות... ולצערי באמת ממעטים לשים אופציה של כוכבית. האבסורד הוא שאפילו בליל הרצח, כשהרבה ארוניסטיות רצו להביע הזדהות, האופציה הזאת היתה חסומה בפניהם. ביקשתי מהנלהתה לשחרר את הכוכבית בפורום השני, לשמחתי זה אכן קרה, אולי הגיעו אליהם עוד בקשות. יש הרבה ארוניסטיות שרק בשבילן צריך להשאיר את האופציה הזאת. בזמנו כשניהלתי פורום היתה לי בעיה מאוד גדולה לכתוב בפורומים האלו, כי אף אחד שם לא ידע עלי. עכשיו כשאני חושבת על זה יש אופציה, אבל היא ממש תהרוס את כל הכיף. רק אל תבקשו ממני לפתוח עוד ניק, מסורבל, לא יעיל, גורם לחשדות לטרולים, וגם לא עוזר במיוחד לארוניסטיות, כי אפשר לזהות. שבוע טוב לכולן.

טורטיתת

New member
ארוניסטיות גאה

אני אישית לא ביקשתי לנטרל את אופציה של כוכבית אנונימית וכו'.. ארוניסטיות גאה אני, וכאן בפורום הזה חודש כמעט הסתובבתי עם כוכבית, עד אשר החלטתי ועזרתי אומץ לפתוח ניק. וכך צריך להיות, ההתלבטות היה התלבטות, אין לי ספק היא חלק מהכרה שלך עם עצמך בכל התהליך של הכרה עצמית. אבל יש גבול!!! את רואה בעצמך את אשר קורה כאן בתקופה האחרונה וכמה אפשר!! לדעתי הרמז המסר הוא לאותן בנות שמשתמשות בכוביות לחינם. שבוע מקסים

פאמקי

New member
העניין לא כל כך מסורבל.

איני יודעת מתי ניהלת, אך העניין של עוד ניק כבר לא כזה מסורבל. היום אפשר לפתוח כמה ניקים שאת רוצה, עם אותה כתובת מייל. ואיך ניתן לזהות אותן אם הן כותבות רק את הדברים הממש אישיים שאותן הן לא רוצות לזהות עם שמן? ועל איזו אופציה נוספת את חשבת?

../images/Emo30.gif

ניהלתי לפני שנה ומשהו. אני יודעת שאפשר לפתוח כמה ניקים שאני רוצה, רק שמאוד מסורבל לעבור בניהם. ואם שכחת לעבור באחד הפורומים, שזה קורה הרבה? בעייה.

למעלה