די לכדורים

leonardo18

New member
פסיכולוגיה

לא יצא לי לנסות ברצינות וזאת מפאת חוסר בכסף, אני סטודנטית כמו כן בנסיון קודם נפלתי על מטפלת גרועה שעברה על חוקי האתיקה. אני ממש מיואשת, קשה לי נורא חרדות כל היום שלום הרגע קמתי משינה ושמתי לב שנרדמתי לשעתיים כאשר פניי במרחק סנטימטרים מהלפטופ ונורית השינה שלו דולקת וכבית כל 3 שניות-למשך שעתיים במרחק אפס מהעיניים שלי!!!! אנא התייחסו לנושא תודה זה הודעה מהיום כל יום יש משהו, זה לא נגמר זה לא חיים

leonardo18

New member
ספרי העצמה אישית

מאוד מוכרים לי ואני מתחברת אליהם מאוד אך אין הם מקלים על החרדות לצערי. כשיש התקף חרדה הספר לא עוזר ואני נכנעת למחשבות שסוף העולם קרה. סוף העולם משול למושא החרדות שלי אני יודעת שאצל כל אחד הוא אחר

אמא11

New member
בוקר טוב לאונרדו../images/Emo39.gif

אני חושבת שבכל זאת הרופאים יודעים משהו ועדיף להפסיק טיפול תרופתי בליווי ובמעקב של רופא שיוכל לומר לך כיצד להוריד במינון (זה חייב להיות מאד איטי ובהדרגה) ולהיות קשוב לך כדי לזהות אם יש החמרה, או שהפסקת הטיפול עוברת בשלום. לפני כמה שנים בתי הפסיקה טיפול תרופתי על דעת עצמה והנפילה היתה קשה מאד. הבעיה שהשפעת התרופות לא נפסקת בבת אחת. בהתחלה נראה שהכל בסדר ואז, בערך אחרי כשלושה חודשים, אחרי שנדמה שהכל בסדר, אפשר ליפול (בערך מקביל לזמן שלוקח, בהתחלת טיפול להגיע להשפעה הטובה). אולי כדאי לך לשקול התיעצות עםהרופא שרשם לך את הטיפול מלכתחילה. בנוגע לטיפול פסיכולוגי בשיטה קוגניטיבית התנהגותית - אפשר לחפש טיפול חינמי הן במרפאות לבריאות נפש שיש בערים השונות (מקישים בגוגל ומקבלים רשימה מסודרת) וגם כדאי לך לשאול באוניברסיטה. לפעמים יש טיפול בחינם לסטודנטים. המצב האידאלי הוא להתקדם עם הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי ורק אז לשקול להפסיק טיפול תרופתי, כאשר יש לך רשת בטחון מסויימת של הטיפול הפסיכולוגי ובהתיעצות של הפסיכיאטר והפסיכולוג. בכל דבר בחיים, כשאת מתאכזבת ממישהו או משהו זה לא אומר שכדאי לפסול את התחום. אם התאכזבת ממרצה מסויים הרי לא תפסיקי ללמוד באוניברסיטה. כך גם לגבי המטפלת- חבל שהתנסות גרועה תגרום לך לסגור דלת לכיוון שיכול לעזור. לאונרדו, לגבי הלפטופ - מה שעשית היה לבקש מאיתנו שנגיד לך שהכל בסדר וזה נקרא "לבקש אישור". אישור כזה יכול להרגיע אותך רק באופן זמני, עד הפעם הבאה. בטיפול מסודר, בחלק הקוגניטיבי, אפשר ללמוד לשנות את היחס לפחדים כאלה, בבחינת סוויצ' בחשיבה. אני מבינה שמאד קשה לך ואת דואגת כרגע וחרדה, ואני לא עונה את התשובה ה"נכונה" מבחינתך, אבל במבט הכולל יותר מה שיכול לעזור הוא טיפול מקצועי מסודר. תרגישי טוב ושיהיה לך יום רגוע תמי

leonardo18

New member
די לכדורים

אהלן חברי לסבל לאחר נסיונות חוזרים ונשנים בשימוש בתרופות ללא הקלה משמעותית בחרדות ובמחשבות החלטתי להפסיק. אני מפסיקה כמובן בהדרגה, ללא ליווי פסיכיאטרים- הם לא יודעים יותר ממני. אני רוצה למצוא משהו חלופי. כל דבר שעוזר לכם-אשמח לשמוע. כולל רפואה אלטרנטיבית. המצב לא קל ואין לי כוח ורצון להמשיך לסבול.

leonardo18

New member
הפסקת בתרופות בהדרגה

כל כמה ימים אני מפחיתה חצי כדור. גם ככה אני לא מרגישה אותם. הפסיכיאטרית אפילו לא מתקשרת לשאול מדוע לא הגעתי לפגישה, נראה כי לאף אחד לא אכפת ממני חוץ ממני. לגבי טיפולים- יש הבדל בין CBT וטיפול פסיכולוגי ולא פעם שמעתי שפסיכולוג יכול להרוס במקום לבנות (זאת שמעתי מפסיכולוגית מוכרת כשבאתי לפגישה אחת ויחידה). יש לי הרגשה שדבר לא יכול לעזור, וזאת אני אומרת מנסיון של 6 שנים בתחום הלא קל הזה. אני מחפשת תרופה אלטרנטיבית- האם למישהו יש נסיון בזה? ועוד דבר- האם יש כאן בפורום שנירפאו? תודה

enya1977

New member
שלום

אפשר לנסות הומאופטיה. בעקרון, גם אני לפני כ7 שנים הפסקתי כדורים (אחרי 12 שנה של נסיונות תרופתיים שונים) אבל בבת אחת, וזה לא היה טוב... גם אני כמוך חשבתי שרפואה אלטרנטיבית תעזור, אבל המרפאה האלטרנטיבית שלי- הנטורופתית שלי אז, אמרה שאין עם מי לדבר, כי הייתי במצב שבאמת לא היה עם מי לתקשר, והיא המליצה לי לחזור לקחת את הכדורים. המטפלים האלטרנטיבית לרוב נגד כדורים אבל היא ראתה מה קרה לי. חזרתי לקחת טיפול תרופתי והיום ברוך השם אני מאוזנת יחסית, ז"א שהתרופות משפיעות 35% ואני עושה את שאר העבודה בע"ה, באמונה, במחשבות. אני מקווה שתמצאי טיפול שיעזור לך ויתמוך בך וגם אוזן קשבת אמיתית כי אחרי הכל השינוי בחשיבה ובתפיסת העולם זה מה שבאמת משפיע. זה מהלך לא קל מה שאת עושה, והייתי ממליצה שתשתפי אנשים קרובים או את החברים הנפלאים שבפורום, אני חושבת שזה מאוד יעזור. בהצלחה, תהיי בקשר איתנו...ספרי לנו.. אולי נוכל לעזור

שמוצקין

New member
יש לי משהו אלטרנטיבי נחמד ../images/Emo13.gif

אגב לי התרופות כן עוזרות . כנסי ליוטיוב והקלידי :BINAURAL BEATS יש שם תוכנות הרפיה מעולות
צריך להשתמש בהן עם אוזניות סטראופוניות .

למעלה