די לימין הקיצוני!

קלימרוס

New member
די לימין הקיצוני!

אני קורא לכם ימנים קיצוניים ופאשיסטים לפוג מהתמיכה בטרנספר ולהפסיק את הכיבוש ואת כל הרעיונות הגזעיים שלכם. העם הפלסטיני סובל, הוא תחת כיבוש, אין להם מה לאכול. אתם יודעים מה זה לגדל 10 ילדים תחת כיבוש??????? אתם סתם חשוכים וחצופים, אינכם מתחשבים בסבלו של העם הפלסטיני. אני קורא מייד להפסקת הכיבוש והסבל של הפלסטינים ולפעול מייד בכדי לתת להם המתת חסד שתפסיק את העוול שנגרם להם ותקל על סבלם.

CANDY MAN

New member
האדיוט שהוליד 10 ילדים אשם ולא אני!

אם היית תורך להקשיב בכלל לרעיון הטרנספר מרצון היית מגלה שהוא דווקא בר ביצוע אבל את סתם שמאלני צעקן שחוץ מלהטיף שטויות לא עושה כלום. אנחנו לא פאשיסטים והרעיונות שלנו הם לא גזעניים וזה שאתה נהנה לראות ילדים ומשפחות שלמות נרצחות אז זו בעייה סאדיסטית שלך. אנחנו מציאותים וחושבים על פתרונות לעתיד ואתם במקום לעזור עסוקים בלהאשים אותנו! אתם כלום! אתם מפורקים לגמרי! אין לך אידאולוגיה ואין לכם דרך! אין לכם מפלגה ואין לכם שרים אמינים! המלחמה היא אצלכם ולא נגדנו כמו שצריך להיות! אתם לא יכולים להסתדר עם עצמכם אז אתם מאשימים אותנו שאנחנו לא מסתדרים עם הערבים! הם תחת כיבוש ואין להם מה לאכול כי הם בחרו! אם רק הייתי רואה הפגנת נגד אחת של תושבים בעזה אז הייתי משנה את כל ההייחסות שלי אבל הם חייבים ללכת כמו צאן אחד אחרי השני! הם עם ששפוט למנהיגים שלו ואין להם שום חשיבה עצמית כמו בכל העולם המוסלמי! בפעם הבאה שתצעק ותצווח אולי תחשוב שנייה כמה הפעולות של הימין עזרו וכמה חיי אדם ניצלו! אתם סתם בני אדם דמיוניים בלי שום דיעה ושום כבוד לחיי אדם וזה בדיוק מה שאני חושב אליכם! CANDY MAN שזורם לו דם ימני בגוף נ.ב אבקש שבניגוד לדיעות הפאשיסטיות והשמאלניות של מנהלי הפורום הזה שההודעה הזאת לא תמחק!

קלימרוס

New member
חחח...

קנדי מן אחי השמאלני... למה שלא תואיל לקרוא את הודעתי הראשונה בשנית, והפעם בעיון עד הסוף. ותפסיק לבלבל את המוח. אם היית קורא עד הסוף תבין מי השמאלני פה.... אני אוהב אותך אחי...

EverMan

New member
אממ

"הם תחת כיבוש ואין להם מה לאכול כי הם בחרו!" מה גורם לך לחשוב שאדם בוחר להיות רעב ?! זה היה משפט כל כך אבל כל כך עקום ...

CANDY MAN

New member
ענבר ! חבר יקר ולא מבין!

אם אב לעשרה ילדים מסכנים (ממש מותק אחד אחד) רואה שהוא סובל בגלל השטויות והחלומות של החברים הקיצוניים שלו אז הוא ייקח יוזמה יאסוף עוד5000 חברים שבטוח סובלים כמוהו (ולא חסר) ויצאו להפגנה המונית למען השלום כמו שהשמאל עושה בארץ! אבל הבעיה שלהם היא שהם חיים במשטר פאשיסטי מלוכלך ואם לא היו מכניסים להם את השנאה לישראל כבר מגיל אפס אז אולי היה לנו גם סיכוי איתם. אותי מעצבן שלמרות שרע להם ולמרות שאנחנו "גזעניים פאשיסטים כובשים ושאר השטויות" הלא נכונות הם ממשיכים לסבול רק למען מאבק שאין להם סיכוי בו. בתור ראש ממשלה ימני קיצוני אם הייתי רואה קבוצה גדולה של ערבים שמוכנים להלחם נגד אירגוני הטרור ולצאת נגדיהם בפומבי אני אישית הייתי יוצא לרחוב לוחץ להם את היד ומקשיב לבעיות שלהם ואפילו אפילו מנסה לעזור להם אבל אם הם בוחרים לא לעשות כלום ולהשאר שפוטים למטרה שהם לא מבינים בכלל אז שהם וכל העשרה ילדים שלהם ילכו לעזאזל פשוטו כמשמעו! בסדר! הבנת! הכל נמצא בידי בחירה שלהם! אנחנו לא כובשים סתם ועושים סגר סתם כי כיף לנו לראות ערבים סובלים, אנחנו עושים זאת כדי להגן על החיים שלך ושלי ואם זה תלוי בחיים שלי או שלך אז אני מעדיף שהם יסבלו כנדרש! CANDY MAN שרוצה לראות ערבים אמיצים שיוצאים לרחוב ולא כאלה פחדנים שמתפוצצים בו!

EverMan

New member
צודק

"אבל הבעיה שלהם היא שהם חיים במשטר פאשיסטי מלוכלך ואם לא היו מכניסים להם את השנאה לישראל כבר מגיל אפס אז אולי היה לנו גם סיכוי איתם." נכון מאוד ! אתה צודק ! השנאה לישראל מוחדרת אליהם מגיל אפס ! ויש להם סיבה טובה מאוד בשביל זה ! אבל שאין לך אוכל , והאוכל שאתה כן מקבל אתה מקבל מהחמאס , אתה לא תירק לכוס ממנה אתה שותה ! אז , תביא להם אתה אוכל ! תביא להם את חינוך ! תביא להם אתה מטרות ! אז הם לא ירצו להתפוצץ אצלך והם לא ירקו לצלחת ממנה הם אכלו. אך הדבר היחיד שהם אכלו מאיתנו במשך שנים ולא נעים להגיד את זה זה חרא ! אנחנו התעללנו בהם קשות. לא אפשרנו להם משק חופשי , לא אפשרנו להם להתפתח , גרמנו להם תלות מוחלטת בנו ועכשיו אנחנו מצפים לעשות הפרדה מלאה אחרי ש20 שנה הם היו תלויים בנו לחלוטין.

CANDY MAN

New member
מה אתה אומר... מעניין מאד...

בלעדינו הם היו שום דבר עכשיו אתה מבין! שום דבר פשוט כלום! את החינוך שלהם הם קיבלו מאיתנו ועדיין מקבלים, אוכל אנחנו סיפקנו כמה שיכלנו! אל תשכח שגם אנחנו נמצאים במצב גרוע ותמיד תיהיה עדיפות לעם שלך. אנחנו ניסנו לעזור להם כמה שיכלנו וברגע שהם רק רעו שקצת רע להם הם פנו לטרור ולחמאס ולג´יאד. מגיע להם כל מה שהם עוברים הם לא בני אדם הם חיות ובהמות. אנחנו נתנו להם מה שיכלנו ובלעדינו הם היו חבורה של פליטים בלי בתים שחיים במערות כמו באפגניסטן! השטח שלהם הוא שטח שנתנו להם והתשתיות שאנחנו מספקים להם והם כמעט לא משלמים עליהם הם שלנו! הבעייה איתם היא שהם מסתכלים רק על מה שלא עושים בשבילם ולא על מה עשו בשבילם אז אם אתה חושב שהדרך שלהם זה להתפוצץ אז בבקשה אתה מוזמן להתפוצץ בפיגוע!!! אתה ממש אדיוט אתה יודע! המדינה שלך סובלת מפיגועים ואתה מצדיק זאת ! כמו שאמרתי לשמאל ממש ממש ממש לא איכפת מחיי אדם! CANDY MAN שדוחה את הטענה שלך כי היא טעות אחת גדולה ממש כמו השמאל!

EverMan

New member
סליחה ?

לשמאל אכפת מאוד מחיי אדם ! רק שלשמאל אכפת מכולם ולא רק מצלע אחת של העולם. אני מתנדב במד"א ומציל חיים כל יום , האם אני עדיין חסר רגשות לגביי חיי אדם ?

CANDY MAN

New member
אתה ממש מלאך אתה יודע!

אולי אתה לא חסר רגשות במעשים אבל בדיבורים אתה ממש גדול! אם אתה אומר שאתה יכול להבין את הפיגועים כי אתה מבין שהערבים סובלים ובלה בלה בלה, אז אולי תנסה להגיד את זה למשפחה שכולה שהבן שלהם שהוא רק בן 14 ועוד לא התחיל את החיים שלו נהרג כי ערבי אחד מסכן החליט להתעצבן! ואלי תלך לנכה מפיגוע שאין לו 2 רגליים ותגיד לו שזה בסדר שהוא לא יכול ללכת כי את ערבי אחד מסכן פיטרו מהעבודה. אתה אולי מציל חיים ואני מכבד אותך על כך אבל בדיבורים אתה לא משהו. אני בתור אדם פשוט חושב קודם כל על אלה שאוהבים אותי ורק אחר כך על אלו שמנסים להרוג אותי כל יום. אני ממש מצטער בטח משהו פגום אצלי לא? CANDY MAN שמכבד אותך רק כי אתה מציל חיים ולא בגלל שום דבר אחר!

EverMan

New member
אתה מאמין בלב

אתה מאמין שלב שלם שהם עושים פיגועים בגלל שפיטרו אותם ?! או בגלל שמישהו מעוצבן ?! זה כל כך לא נכון !

Kgt1

New member
../images/Emo45.gif

אתה צודק... הסיבה היחידה שהם מבצעים פיגועים זה בגלל שזו פשוט הדרך היחידה שהם מכירים ומבינים...

CANDY MAN

New member
בטח בגלל שרע להם! זאת הסיבה היחידה!

הם כל כך ממורמרים שהם לא מבינים כמה הם פוגעים בעצמם! מה? כבר קרה שאחרי פיגוע שרון אמר טוב נו אני יזרים להם כסף? להפך שרון הפך אותם לרשות שתומכת בטרור והקפיא את כל הכסף שלהם! עכשיו אתה בטח אומר נו אז מה אתה רוצה בטח שהם יעשו פיגועים הרי כל כך קשה להם! טעות גדולה ידידי! הם צריכים להראות תמיכה בנו הם צריכים לצאת בהפגנה נגד החמאס ונגד הג´יאד! הם צריכים להראות לארגוני הטרור שבראשות ערפאת שהם לא תומכים בהם! רק אז אנחנו נעזור להם ולא לפני זה! יש להם בעיה חמורה בתוך עצמם והם צריכים לפתור אותה בקושי רב! ללכת לדרך הקלה שהיא תמיכה בטרור זה הרבה יותר קל אבל מזה הם ישיגו רק חרא! כמו היום! רע לך? תפגין נגד השלטון! אתה רעב? תפגין נגד השלטון! אין לך עבודה? תפגין נגד השלטון! כמו בארץ שלנו! זה מפריע שיש שביתות וזה פוגע בחיים שלנו אבל לבסוף מי ששובת זוכה במשהו. הערבים בינתיים זוכים רק בחרא שחור וטהור! CANDY MAN שמקווה שהסביר לך את המצב.

EverMan

New member
אבל למה ?

למה להם להפגין בשבילנו ? מה אנחנו עשינו בשבילהם ? מה אנחנו נעשה בשבילהם ?

CANDY MAN

New member
הם חייבים לנו על כל מה שעשינו עד...

עכשיו בסדר! אתה יודע טוב מאד כמוני שעשינו המון בשביל אנשים שבכלל לא קשורים אלינו (אולי רק האדמה שהם חיים עליה איתנו) תגיד לי חבר יקר! מי הכריח אותנו לתת להם חשמל ומים? אתה יותר שהם בחובות של מיליונים לחברת החשמל! מי הכריח אותנו לאסוף בשבילהם מיסים ותשלומים שונים של עובדים שלהם בארץ!יכלנו בקלות לקחת את כל הכסף הזה לנו הרי הם עובדים בארץ לא? בעזרת הכסף הזה הם גם בנו משרדים ותשתיות ובתי ספר וזה שערפאת הוא גנב ומושחט יחד עם כל המקורבים לו זה ממש לא אשמתנו. הם צריכים להסתכל על הצד החיובי שלנו ולא רק מה שמטיפים להם אירגוני טרור שונים! ומה עם עבודה? רובם עובדים בישראל! וסחורה מגיעה בעיקר מישראל! ואם הם היו צריכים עזרה או הגנה היא כמובן הגיעה מישראל! אני יכול לתת לך עוד מאות דוגמאות של דברים שעשינו בשבילם (וחבל) ועכשיו הם יורקים על הכל ומזלזלים בהכל כי קשה להם? גם לנו קשה! גם בארץ יש 200,000 מובטלים! אבל הם לא יוצאים ומפוצצים משרדי ממשלה או יורים בחברי כנסת! (מקרה רבין היה בגלל פוליטיקה ולא בגלל בעיות אישיות) ואם כבר דיברנו על רבין אז גם רבין נתן להם שטחים ונשק ובסיס לחיים(שעכשיו אנחנו סובלים בגלל הטעויות שלו). הם צריכים להבין שאנחנו אלו שנציל אותם ולא הרשות המחורבנת! אם הם יתמכו בנו עכשיו אנחנו נעשה רבות בשביל הילדים שלהם! כשהם יקלטו את זה אז יהיה פה שלום. CANDY MAN שמבקש ממך ענבר שתיצור דיון יותר עמוק מאשר שאלות של כן ולא.

EverMan

New member
מי הכריח אותנו לתת להם חשמל ומים

מי הכריח אותנו ? האום , הסכמי אוסלו , אמנת ג´נבה , כמעט כל דבר הומנטרי בעולם ...

rub

New member
על כל פלוס שתמצא לי על העזרה

שטופת האהבה שממשלת ישראל מוסרת לערביי ישראל והגדה אני אמצא לך מינוס אכזרי שיגרום לך לחשוב האם הפלוס הזה הוא באמת פלוס או שהוא סתם נועד בשביל להשתיק אותם ולומר "אנחנו עוזרים לך במלוא המאמץ" ההפך הוא הנכון

נועוש 17

New member
את\ה צודק\ת בהחלט../images/Emo70.gif

העם הפלסטיני באמת סובל וזה לא מגיע להם למרות שאנחנו לא בעדם.

שמאלני

New member
אתה צודק נמאס מהימין המטורף הקיצוני

דיי כבר,הם הורסים לנו את הארץ עם הרעינוות הלא נורמלים שלהם. עשו להם כזאת שטיפת מוח שהם לא קולטים שאנחנו מדינה כובשת. איך אפשר לחשוב בצורה כל כך מעותת ולא לראות את המציאות,ואני מדבר על רעיון הטרנספר. מאיפה הגיע הרעיון המשוגע הזה,עד לפני 20 שנה אף אחד לא דיבר על כזה דבר, פתאום זה נכנס לימנים כמו מנטרה.

הודעה לקלימרוס ולשמאלני

ההודעות שלכם ממש מעוררות רחמים.... איך אתם יכולים לרחם על אנשים שכל מה שהם רוצים זה לראות דם יהודי נשפך? יכול להיות שזה לא כל העם הפלשתיני שונא אותנו,יכול להיות שיש כמה(ממש מועטים)שמעונינים בשלום...אבל רק עם החיסולים שלנו או איך שאתם קוראים לזה "הכיבוש",נוכל לזעזע את הרשות הפלשתינית שעומדת בראש כל הפיגועים,שאם אכפת להם מחיי העם שלהם שיפסיקו עם הפיגועים ושפיכת הדמים שנמצאת במדינה שלנו מדי יום. הפלשתינים לא מבינים דיבורים הם מבינים רק כח אז מצדי שיתקעו אצבע בתחת ואם הייתי ראש ממשלה הייתי מחכה לאישור קטן מארה"ב ועושה להם מיני-שואה. סתם בשביל הכיף.... וכן,אני גזען,שונא ערבים,פלשתינים,וכל מה שקשור באיסלאם

יונתני

New member
בהחלט שעשעתם אותי...

קלימרוס יקר, בתור ימני אתה לא חכם במיוחד, ובתור כותב הודעות אתה בכלל טיפש... שמת לב שכולם פספסו את הפואנטה שלך?! שאלת את עצמך למה?! כי אתה פשוט דביל! ניסית לכתוב בציניות מוחלטת אבל זה פשוט חזר אליך בבום אחד גדול! לפחות שרתת אותנו בצורה הכי טובה שקיימת, והצגת את הימין הקיצוני בדיוק כמו שהוא- פאשיסטי. אבל שיא הדביליות שלך- היא השורה שהייתה אמורה להיות שורת המחץ, אותה שורה שהתנקמה בך כל כך בגלל שכתבת בה דברים אידיוטיים גזעניים שמביעים זילות בחיי אדם, והפחתת ערך החיים (מה שאמור להיות ערך עליון...). אז... פשוט תנסה להיות טיפה יותר חכם בפעם הבאה... יונתן

למעלה