די להתנתקות

די להתנתקות

לבי דווה על משפחות כה מיוסרות הנאחזות בחבלי בוץ וארגמן בתקווה לראות את האור בקצה,מעי חמרמרו על חיילים שבאים ומבכים ומתיסרים לגרש יהודים מחבל אדמתם,כל גופי אחוז חלחלה ורעד למשמע תינוקות רכים שלא יודעים היכן ישנו מחר,סמר בשרי למראה הפינוי,ההריסה,המכולות,הכל הפך למוקש על סף דלתי המתיישבים,אוי לנו... על אלה עיני יורדה מים

אבל....

גופך אחוז חלחלה...... התינוקות הרכים שלא יודעים היכן ישנו מחר - זה רק בגלל הוריהם. הרי יש תינוקות רכים שהוריהם התארגנו מספיק זמן מראש, קיבלו את הפיצויים, רכשו דירה חדשה או עברו לבינתיים למקומות הדיוק החלופיים שהציה המדינה והתינוקות שלהם כן יודעים איפה ישנו. אז בקטע הזה רק ההורים אשמים!

mayomy

New member
איזה כיף שלא צריך לקחת אחריות!

אמה שמחזיקה את ילדה כשהיא יודעת שבאים לפנות אותה בכוח, היא אשמה בכל דבר שדורה לילד הזה. במיוחד כשתמיד לפני פינוי כזה מבקשים ממנה לתת למפנים את הילד. זה הורות פושעת! זה הרווח הון פוליטי על חשבון ילדים. צריך לקחת אחריות למעשים, כל אחד מהמפונים יכל לבחור אם הוא מתפנה לפני הפינוי בכוח או לא. מי שבחר להישאר שלא יתפלה על מה שקורה עכשיו.

amitbl

New member
אותם ההורים

שמביאים ילדים בשרשרת, ואז תומכים בילדים שלהם לעבור על החוק, לחסום כבישים, להכנס לשטח צבאי סגור - ובאופן כללי מחנכים את הילדים שלהם לעבריינות במדינת חוק, הם כן אשמים ואשמים מאוד. את אותם ההורים - צריך לסרס ולזרוק לכלא.

feel6

New member
אני לא מבינה על איזה...

פיצויים אתה מדבר?? אולי על זה שזרקו אתמול משפחות שלמות בבתי מלון?? שהם לא קיבלו גרוש מהמדינה שלנו?? ואיזה מקומות חלופיים בדיוק?? על כמה מחסנים שצבעו אותם האם זה מה שמגיע האם אתה היית עוזב את הבית שלך ועובר למקום כזה?? לשממה?? אני לא חושבת שהיית מעוניין...אותי זה לא מפתיע ושוב מדינת ישראל מאכזבת כן אני מתביישת בראש הממשלה ובכל השותפים לפשע פשוט בושה. אומנם ראינו כמה חיליים שהורידו דמעה אבל גם כאלה שהיו כ"כ קרים ואני שואלת איזה לב יש לאדם איזה לב כדי לקרוע תינוקות מהידיים של אימם ואפילו לא להזיל דמעה?? ועוד היו כאלה שאפילו מצאו זמן לצחוק בינם לבין עצמם אז כן אני מתביישת!! ואני מפחדת מהימים שעתידם לבוא על ארצנו ולהזכיר לכולם על הארץ שלנו!

אז ככה

מי שלקח את עצמו בידיים, והבין שיש לו אחריות כלפי הילדים שלו גם - התכונן כבר מראש קיבל את הפיצויים שמגיעים לו וקנה או שכר בית אחר. מי שלא, ונזכר ברגע האחרון - המדינה גם באה לקראתו ולמרות שלא הייתה חייבת הקציבה לו דיור חלופי עד שיתארגן וימצא דירה (נכון שהוא לא הכי נוח, אבל גם את זה המדינה לא הייתה חייבת לתת - הם הודיעו מספיק זמן מראש כדי שהתושבים יוכלו להתארגן ולמצוא לעצמם בית איפה שהם רוצים) מי נשאר עד עכשיו הוא עבריין ופושע ומקומו בכלא.

bimbo.

New member
איך נתנו לדבר הזה להתרחש?

בחרתי בשרון מכיוון שהבטיח לנו שהוא לא מוסר את הארץ. הייתי מאושרת כשמופז נבחר לשר הבטחון, כי הרגשתי בטוחה. ולאן הגענו? שרון הפך לדיקטטור במלוא מובן המלה, כדי שיסגר התיק המשפטי על שחיתויותיו ושחיתויות בניו. אני לא מבינה איך מדינה שלמה נתנה לדמוקרטיה ליהפך להליך דיקטטורי???? ולמי שקורא למתנחלים פושעים: המתנחלים הם מלח הארץ. הישראלים האמיתיים שהפריחו את השממה, וזאת אחרי שהממשלות עודדו אותם. אכן, מנוול וחסר דעת מי שמכנה אותם פושעים!

כשבוחרים דג לא מתפלאים שהוא מסריח..

יצא לי קצת גרוע אבל זאת אומרת שאם אתה בוחר מושחתים למה אתה מצפה?

LordOfSpells

New member
דיקטטור? אם הוא היה דיקטטור

אתה ייתה תלוייה עכשיו על חבל במרכז ירושלים, ולא כותבת פה השמצות חסרות בסיס. שום כלום, אנחנו חיים בדמוקרטיה ייצוגית שפועלת כמו שהיא אמורה. תפסיקו לזרוק שטויות לעביר בקצב יורת גבוהה מרסס של M16 על מצב אוטומט. אין פה דיקטטורה. שרון לא דיקטטור. נקודה. לא, לא אכפת לי שהוא מפטר שרים, זה לגיטמי לחלוטין לפטר שרים שמתנגדים לממשלה, ששמים לה מקלות בגלגלים. לא מזיז לי שהוא שינה את המצע -אחרי- הבחירות, אם בג"ץ היה מתערב היה לכם מה להגיד. לא רלוונטי שלא היה משאל עם, עד היום לא היה משאל עם אחד אפילו, והסביות לכך מגוונות. אין תקדים למשאל עם בארצנו ולא צריך להיות גם. ההתנתקות קיבלה רוב בכנסת. ההתנתקות אושרה ע"י בג"ץ.

אז פה הטעות האסטרטגית שלך...

אם רצית שלא תהיה התנתקות - היית צריך לבחור ביוסי שריד, או למצער, בשמעון פרס - אם הם היו מחליטים על התנתקות - היו מוצאים את שרון מולם...
אני רציתי להתנתק ולכן הצבעתי לשרון - כמו בגין לפניו, רק הוא מסוגל גם להחליט וגם לבצע מהלך כזה מבלי להתקל בהתנגדות משמעותית - משום שההתנתקות היא ממילא חלק מהאג'נדה של השמאל. אתה הבנת את זה, ברוך? חומר למחשבה בבחירות הבאות.....

Nisenhouse

New member
הוא כנראה התכוון להגיד עבריין

מכיוון שהשהייה בהתנחלויות הפכה ל-לא חוקית, אז כל אחד שנשאר שם (או נכנס לשם) עובר על החוק.

למעלה