די לבכיינות

danchibo

New member
די לבכיינות

אולי דיי עם הבכיינות ועם הריצה אחרי הרייטינג הזול.... מאסטר שף אמורה להיות תכנית ריאליטי המחפשת את השף הבא של ישראל. למי אכפת עם המתמודד היה בכלא , איך אמא שלו בישלה , כמה ילדים יש לכל אחד וכמה נכדים חמודים יש לכל אחד... מה קרה התחיל טרנד חדש בהישרדות שכל אחד מתחיל לבכות בגלל הסיפור קורע הלב שלו...???? באת להתמודד בריאליטי או לספר את סיפור חייך ... יש תכנית שערוץ 2 שמשודרת כל בוקר ב6 בבוקר קוראים לה ישר ללב תכנית זו מתאימה לשפוך את הלב ... מאסטר שף אמורה לבחון את האוכל ולא את כל השאר... אני לא מבין איך שפים ברמה גבוהה כמו חיים כהן אייל שני יכולים להשתתף במרוץ אחרי הרייטנינג הזול הזה.. שלא תבינו לא נכון אני אוהב לצפות בריאלטי אבל עד גבול מסוים שבו כל אחד מתחיל לבכות .... אתמול בתכנית הראו רק 5 מתכונים כי נגמר הזמן של התוכנית בגלל כל סיפורי החיים אולי תתחילו להראות יותר מתכונים ויותר אנשים , אלפי אנשים הגיעו למיונים במטרה שיראו אותם ואת המתכונים שלהם בתכנית אז דיי לרייטינג הזול!!!!!

למען ההגינות...

יש משהו בדברייך. גם אני הייתי מעדיפה להתמקד יותר באוכל באשר בסיפור חיים קורע לב. אבל... זה בגלל שאותי אוכל מעניין, מעבר לרק לאכול אותו, אין לי בעיה שהתכנית כולה תתמקד במתכונים עצמם. לעומתי, יש הרבה אנשים שהאוכל ממש לא מזיז להם, הם צופים בתכנית בשביל המתמודדים הצבעוניים, ביקורות השופטים המצחיקות (זעקת הפטרוזילה וכאלו), ועוד ועוד... מה לעשות, שמפיקי התכנית חייבים לפנות לקהל רחב ככול האפשר, וחייבת ליצור פורמט שכמה שיותר צופים ייצפו בו. ולסיום, ובואו נגיד כולנו תודה שאין SMS שמעורבים בעניין...

lb22

New member
הכל תלוי בתשובה לשאלה הבאה :

מה המטרה בלנצח במאסטר שף : 1. להוכיח שאני הכי טוב מבין מי שהתחרה. 2. להיות השף הבא של ישראל. 3. להשיג קמפיינים של כל דבר. 4. להצליח בתוכנית ריאלטי. אם התשובה היא 2 , אז לשום סיפור חיים לא צריך להיות שום קשר לקבלת מועמדים לתוכנית. אם התשובות הן אחרות אזי אין שום קשר בין התוכנית הזו לבין תוכנית הבישול שטוענים שהיא צריכה להיות.

לא אמרתי שצריך לקבל מועמדים על סמך סיפור חיים

אבל אם יש למשהו סיפור חיים מעניין (וביננו- לכולנו יש...) אז למה לא "לנצל" את זה? חוצמיזה בואו נהיה מציאותיים. התוכן האנושי מוסיף ערך מוסף, כי אם אני רוצה לראות רק בישול תכלס יש את ערוץ האוכל... לדעתי זה דווקא נחמד להכיר את המועמדים. מה גם, עובדה שבעונה הקודמת זכתה משהי בלי כל מיני גימיקים, היא ידעה לבשל טוב ולהגיש מנות יפהפיות ולכן היא גם ניצחה
שוב, זאת דעתי האישית!

lb22

New member
אני שוב אחזור על זה. ..

אם היו בוחרים לא על פי הסיפור האישי אלא על פי הבישול נטו זה היה יותר טוב. הבעיה שבוחרים על פי סיפור אישי... למישהו היה ספק שאיש הקופסאות , הבחור בן 83 , הבחורה שאיבדה בת , ההוא שמעצב כלות האם היה לכם ספק שהם לא יעבור לפחות את האודישן הזה? גם בעונה שעברה היו יותר מידי גימיקים רוב העונה , רק בגמר הגיעו ה4 שמתוכם 3 היו בלי גימיק והגברת בומבה שהיא גימיק מהלך ובמזל לא זכתה. ואם את טוענת שבשביל תוכניות בישול יש ערוץ האוכל , אז למה לעזאזל עושים את מאסטר שף? שיגידו שהם מחפשים אנשים עם סיפור חיים מרגש כלשהו, שיודעים גם לבשל ושלא יקראו לזה מאסטר שף. מה אמור לעשות אדם ממוצע שמבשל בצורה לא רעה בכלל אבל מה לעשות סיפור חייו לא מרגש כמו אותם אנשים? ד"א עד היום יש שמועות שאינה לא מבשלת כ"כ מדהים כמו שנטען שהיא מבשלת..... אבל זה רק שמועות :)

peporain

New member
אם היו בוחרים לפי בישול נטו

התוכנית לא הייתה מגיעה לרייטינג שהיא הגיעה אליו. אולי זה היה יותר טוב לבשלן כמוך (וכמוני), אבל אלפי צופים שיושבים בבית ולא יכולים לטעום את האוכל שמגישים לשופטים, נמשכים למסביב. המראה החיצוני, הדיבור המצחיק או סיפור חיים סוחט דמעות. כנ"ל לגבי השופטים, כל אחד במשבצת שלו, הכל בשביל למשוך קהל ולגרום להם לדבר על "זעקת הפטרוזיליה" בשיחת קולר במשרד יום למחרת. כמו שפיה אמרה כאן את הדבר הכי נכון, בשביל בישול נטו יש את ערוץ האוכל. כאן ערוץ שתיים, ערוץ שתיים זה בידור ותרבות הרייטינג. והתוכנית בהתאם. גם אם קוראים לה תוכנית בישול. אם אנחנו רואים אותה - בשביל להנות משעת בידור, הטעמים והמתכונים הם רק ערך מוסף (ומוסיף קלוריות :)). אז התשובה מה המטרה של התוכנית - לעניות דעתי קצת מארבעת האופציות שהצגת ביחד...

lost in thought

New member
צודק!

וד"א, גם בעונה הראשונה היה לא פחות גימיקים, אינה אם כל הכבוד, היא גימיק אחד מהלך, היא דוגמנית לשעבר, שהתחתנה עם גבר עשיר, שזרק אותה ואת הילדה שלה, והשאיר אותן בלי כלום, והדבר היהחיד שנשאר לה בחיים זה הבישול, או אלקנה, הכבאי הרגיש והבשלן, נו באמת, כל התוכנית הזאת זה גימיק אחד גדול, ותמיד יש את אותו פורמט בכל תוכניות הראלתי ,שבאופן לא מפתיע תקף גם במאסטר שף, תמיד בוחרים אשכנזים מהעישרון העליון, שיצאו אנטילגנטים ומושלים, ומנגד בוחרים את המזרחים סתומים שעושים צחוק מעצמם, אז גם הפעם, הכל אותו דבר ואין חדש תחת השמש...

davidlev0255

New member
אינה קרביצקי דוגמנית ? מדובר על סוכנתKGB

בלונדינית יפה ורעה

למעלה