די לאפרטהייד!

PePener

New member
תראה, אתם רציתם מחסום מהרעש

אני יודע שאתה גר ממש בתוך "הגטו" הטרי, אבל אחרי הכל השכונה שלכם רצתה ונדנדה לעירייה שיבנה מחסום מהכביש שהולך להפתח אוטוטו.

תראה, אם כבר נכנסים לנושא

אז היה משפט בו השכונה שלנו ניצחה והוחלט שלא יבנה שם כביש לא-עירוני, מכיוון שזה בניגוד לחוק. מה עשו החכמים מהעיריה? בנו כביש שנראה כמו כביש בינעירוני אבל עם מגבלת מהירות של 50 ו60, שזה עדין נחשב "עירוני מיוחד". הם גם הצליחו לבנות את הכביש במקום לא חוקי (קרוב מדי לבנייני מגורים) וגם גורפים סכומים יפים על קנסות מגוכחים (רוב הנהגים נוסעים בו על 100, כי הוא נראה כמו כביש בינעירוני, ככה שאפילו אמא שלי קיבלה קנס על נסיעה ב70).

PePener

New member
נמרוד, מה המצב איתך?

לא רואים אותך כאן לאחרונה - כנראה שאתה עסוק בבלוג שלך כל כך וגם בניהול הפורום שלך החדש (יחסית) - דרך אגב תתחדש

JuveFan

New member
תודה תודה

אני כבר לא פעיל כאן כל כך כי הפורום נהיה "פורום שכבת י"ב- דה שליט". לא שיש לי בעיה עם זה שיש כאן הרבה י"בניקים, פשוט אין לי "ידע" בנושא.

PePener

New member
אבל נמרוד

יש לך אחות בשכבה, אפילו בכיתה שלי, אז "תשאב" ממנה את ידע. חוץ מזה אתה מוזמן לעודד אותה לבוא ולבקר אותנו כא גם כן.

אני חושב שאתה היחיד שהבנת את הבדיחה

אבל תודה לפיטר על הסיקור המדויק של המהלכים המשפטיים המרתקים של התיק הזה.

PePener

New member
מה לעשות

בונים חומה כדי למנוע מהראש לפגוע באוכלוסייה - אולי בדומה לגדר ההפרדה שמונעת מה"רעש" לפגוע באוכלוסייה היהודית

PePener

New member
זוהי שכונת "אבני חן"

היא נמצאת בקרבת הצומת של רחוב גורודיסקי והכביש העוקף המזרחי, ליד בתי העלמין העירוניים.

PePener

New member
שכונה לא רעה...

אבל קרובה כל כך לכביש ראשי ביותר. בתחילה השוכנה הייתה בקצה רחובות ללא סימן לכביש הולך ונבנה ואילו עכשיו הולך לעבור שם כביש שיהוה ציר תנועה חשוב ועמוס שישרת את כל תושבי דרום ודרום מזרח רחובות העובדים במרכז הארץ, וכבר עכשיו משרת את כל המוצא את הכביש למהיר ויעיל. הכביש באמת טוב ונעשים בו שיפורים לאחרונה, אך יש בו גם פעילות משטרתית ענפה שתופסת נהגים רבים על מהירות מופרזת.

PePener

New member
אבל כשיש כביש...

שבנוי בצורה ובתכנון של כביש בין עירונוי לכל דבר (שזה היה התכנון - להעלות את המהירות מ-50 מעלה בהדרגה), אז זה גורם לנהגים לנסוע מהר, בעיקר כשאין תנועה על הכביש (זה קורה די הרבה), וגם כשהמהירות אינה בהרבה מעל המותר, לדעתי זה פשוט מועקה.

למעלה