די ! כמה אפשר !

kirk hammet

New member
די ! כמה אפשר !

תפסיקו לכתוב הודעות כל כך ארוכות !!!!! זה מעייף את העיינים !!!! אני כמובן לא מבקש שתכתבו הודעות של שורה , כי אז הכל פשוט ייעלם , כל ההנאה , כל העוקץ , אבל לא מגילות במטותא ממכם !!!!! בתודה מראש גילעד חסר השם , השנוא על הכלל , וחסר העניין

בלה בלה

New member
גילעד

תראה, כדי לקיים דיונים ``נורמאליים`` ומעניינים באמת אנשים צריכים להציג את עמדתם ולהסביר אותה, ומה לעשות שרובנו לא מושלמים וכדי להסביר את עצמם והביע את דעתם המגובשת והמנומקת (אוי, איזה מילים יוצאות לי היום) הם נאלצים להשתמש במילים רבות, אז באמת סליחה אם זה גורם לך לכאב ראש! ונכון ש``לא הכמות אלא האיכות`` הוא משפט חכם, אבל לא תמיד (ויש שיגידו שברוב המקרים) ניתן לכתוב קצר ולעניין מבלי שיצא סתמי. בלה בלה :)

די! כמה אפשר!

אני לא זוכרת שאי פעם כתבתי פה הודעה ארוכה. אני באמת לא זוכרת שמתישהו במשך חיי הקצרים, אני חושבת, (שש עשרה שנה וחמישה ימים), או בכל תקופת שהותי בפורום תיכוניסטים החביב, הנערץ והנחמד הזה (נדמה לי שאני פה כבר... בואו נראה... 7 חודשים בערך), אני פשוט לא זוכרת שבזמן הזה הרשיתי לעצמי לכתוב הודעה שעולה על יותר מכמה משפטים קצובים מאוד ובעלי פואנטה מיידית שלא ניתנים להבנה בשתי פנים ולא מעייפים את העיניים. ככל שאני מתעמקת בזה יותר ויותר, מאמצת את כל התאים האפורים והאפורים פחות במוחי, שכנראה זקוק מאוד לשינה, אני לא מצליחה למצוא אף אירוע מיוחד או סתמי כגון חג, שבת או סתם יום של חול שבו חרגתי ממנהגי לכתוב הודעות קצרות, פשוטות ומובנות בקלות, והעזתי לכתוב הודעה ארוכה ומפורטת שמזכירה בצורתה החיצונית מגילה. מישהו יכול להזכיר לי, אולי?... ודרך אגב, אם במגילות עסקינן- קורט הוא-הוא זה שכותב פה מגילות על גבי מגילות בלי לרחם על הקוראים העדינים. חוצפה שכזו! (סתם עומר, אני צוחקת!) ;-) דולצינאה.

למעלה