די כבר לפתאטיות

RoyBaster

New member
די כבר לפתאטיות

כל פוץ קופץ לכאן עם רעיונות יצירתיים "להחרים את התכונית". ומה הבעיה הכי גדולה כאן? שפורום תפוז הוא ##הראשון## בתוצאות החיפוש בגוגל, מילא אם זה היה איזה פורום נידח.. מי שלא אוהב, שלא יראה, נקודה.

KiShKooSh

New member
השרדות הישראלית- באמת למה ציפיתם?

שאלה אחת עולה בראשי כאשר נפתח השרשור על הלהחרים את התוכנית ובגידה בפורמט המקורי, והשאלה הגדולה- למה באמת ציפיתם? לתוכנית איכותית שלא הולכת נמוך, ולא מנסה ליצור מסחור וכסף מהתוכנית, בגרסתה האמריקאית של התוכנית התוכנית מתבססת על האקשן שבה אבל הקהל הישראלי רדוד(לא אני לא מכלילה, אבל בואו נודה באמת...) אז התסריטאי של השרדות הישראלי בנה עלילה דרמטית טיפוסית- טלנובלה לשמה כי זה מה שהקהל הישראלי הכללי הישראלי אוהב- נמוך. אני חייבת להודות שהאיכות של הטללויזיה הישראלית עלתה פלאים בעונות האחרונות, אך על אך כתיבה גאונית תוכניות אלו נתקעו לעיתים בשעות ובמקומות שהיה מאוד קשה להגיע אליהן(הכל דבש) תמיד שאלתי את עצמי "אם יש לנו סדרות כ"ך גאוניות, איך זה שהטלוויזיה שלנו עדיין כזו נמוכה?" ואז הגיעו התשובות, נראה שהקהל באמת קונה את זה ע"י זלול כ"ך נמוך בצופים, והצופים רק מבקשים עוד. ורק תוספת קטנה, בוחרים לי בעיקר דוגמניות ודוגמנים ל"תוכנית" הנ"ל ומישהו אחר כך באמת שואל מדוע אנחנו אי שם במקום ראשון בעולם באנורקסיה (בארה"ב יש חתכי אוכלוסיה , אנשים מכל הסוגים וכל המינים ופה יש בעיקר כמה בנים ובנות שמצתלמים להם יפה ואחרי זה יקטפו איזה קמפיין)

aשרון

New member
לא ציפיתי.........

מה לעשות זה היה קו המחשבה שלהם וזה מה שיצא מכל העניין בסוף. הליהוק יצא נהדר, רק חבל שהם לא סומכים על הליהוקים שלהם ונותנים להם לעשות את העבודה ומתערבים בצורה כל כך מכוערת ובוטה במשחק. יש בארץ הרבה יותר סוגי ליהוקים ממה שחושבים. הליהוק העונה יצא בסדר גמור, אבל נכון שיש מה לשפר לעונה הבאה. ואתה צודק ובנוגע למה שאתה אומר על המכנה המשותף הנמוך, זו מלכודת של חוסר בטון עצמי משווע בקהל בבית. צריך להתמקד יותר באקשן כמו בתכנית המקור ולא ליצור איזו שהיא טלנובלה. שרון

מסויאס

New member
בערוץ דיסאקברי יש תוכנית השורד זורקים

מישהו לשבוע ימים לבד באיזה חור והוא צריך לשרוד אחרי שבוע ימים הוא בקושי הולך. לא נראה לי עם זה היה הישרדות אמיתית אחרי 52 יום מישהו היה נשאר שם חי.

ערוץ 10 מנותק מהעם, הם לא כיוונו לשום קהל

ישראלי. ובאמת מפתיע אותי שאנשים מעלימים עין מכל הפאשלות של הסדרה.

blur2

New member
זה מאבק אבוד מראש.

טראסט מי, אנשים מקבלים יותר קיק מלרדת על התוכנית מאשר להנות ממנה. "להנות" זאת לא מילה גסה?

meital f

New member
../images/Emo45.gifזה משגע

פותחים פורום הישרדות ומה רואים? מלא הודעות על כך שצריך להחרים את הישרדות או שזה מכור. זה נמאס. בוא נדבר על הדברים האמיתיים. דן שולט
סתם- אבל דיי אתם די גורמים להישרדות להימאס. לי נמאס לשמוע ולקרוא כל פעם הודעה חדשה שמודיע דברים שלא בדקתם אם נכונים או לא, דיי

מסויאס

New member
זכות הצופים להתלונן נגד מעללי ההפקה

ועם יש לך בעיה אתה יכול לקפוץ עד מחר.

Y036

New member
../images/Emo45.gif

ואולי 5-10% מהצופים בתוכנית כותבים\קוראים פה בפורום..כאילו שחרם באמת יעזור

RoyBaster

New member
?

איפה הם מזלזלים באינליגנציה שלך? הם בכלל חייבים לך או לצופים משהו? ועד בגלל תאוריות פלצניות, מילא אם זה היה נשאר בגדר תאוריה, אבל כרגיל הפוצים הופכים אותם לעובדות. בקיצור, כן, פאתטיים.

RoyBaster

New member
ואני יגיד שוב

אתה "לא אוהב שמזלזלים לך באינלגינציה", אל תראה, משהו הכריח אותך בכלל?

Y SoulMate Y

New member
שחור בעיניים

שיאו! תגידו, לא נמאס לכם כבר מכל הפוסטים האלו שעוסקים ב"שוב רימו אותנו, בואו נחרים את התוכנית"? :\ בתאכל'ס, אנ'לא נכנס כ"כ הרבה לפורום פה, אבל כל פעם שאני נכנס... יש לפחות איזה 8301928309183019809 הודעות שעוסקות בנושא הזה(וההודעה שלי כרגע היא גם אחת מהן, אה? ;]). כאילו... הבנו את הנקודה, ההפקה מתערבת, איזה יופי... התוכנית היא שלהם, זכותם לעשות איתה מה שהם רוצים... הורסים פורמט? זאת דעתכם, לא דעתם כנראה, וככה זה יישאר =] ע-ו-ב-ד-ה שיש לתוכנית רייטינג מטורף, ושכולם מדברים עליה, לא רואה למה יש סיבה לשנות את זה, ככה זה גם בגרסא האמריקאית אגב(לפי מה שהבנתי לפחות...), אז במקום לעשות כייף לאנשים שבא להם סתם להכנס לפורום ולהתעדכן ולהגיב על נושאים מעניינים, הפורום מלא בהודעות שהן אנטי התוכנית, וזה לא קול(;]) :\ אז מה דעתכם? שנשאר ככה ע-ד סוף העונה ונכתוב דברים רעים על התוכנית? או שנתקדם הלאה מהנושא הזה, לפחות בפורום... ונתחיל להתעסק קצת בדברים יותר מעניינים? =]]

אני חצי מסכימה...וחצי לא....

כי באמת התוכנית ממש יפה ויש לה פול רייטינג ואני נהנית לראות אותה... אבל כשיש את הדברים שההפקה מתערבת ומרמים אז זה די מעצבן ומוריד מהחשק לראות אותה...

אבל מה לעשות שרוב האנשים בפורום

חושב ההפך ממך?? אל תכנס להודעות שמעצבנות אותך, נקודה. לי טוב להוציא את הכעסים והתסכול פה, נחמד לי שיש מקום שאני יכולה לרשום שאני מאוכזבת ועוד הרבה הרבה הרבה חושבים כמוני. וזה ממש לא ככה בגרסה האמריקאית.

למעלה