די כבר יא קוטרים!!!

פראשקה

New member
די כבר יא קוטרים!!!

למה להתלונן תגידו תודה להם שהביאו את הסדרה לילדים קטנים שלא "יודעים הכל כמוכם" למרות שיש אלפי דברים שאתם לא יודעים אז די כבר לא נמעס לכם להתלונן קזבובו גם אתה חשבתי שאתה תעודד את העובדה שהביאו את זה לילדים קטנים שלא יודעים אנגלית אני מתפלא עליכם!!!!!!!!!!!!!! לא חשבתי שזה פורום רק על טעויות של אנשים שרוצים לשמח אבל אני רואה שכן חבל מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו תקשיבו :!!! זה לא לגבי כולכם טוב?!!!!! רק לילדים שכל הזמן אומרים ערוץ המפגרים ערוץ המפגרים כאילו אין להם מה לעשות בחיים!!! משועממים!!!!!!!!!!!!! לא כולכם המבין יבין!!!!!!!!!

Piccolo

New member
ומי מקטר עכשיו?

אתה מביע דעה שלך? אנחנו מביעים דעה שלנו... כואב לך שאנשים כאן מתלוננים על דברים שהם באמת ככה? אז אתה לא חייב לקרוא ולהתייחס..

king kazabubu

New member
שמע.

קודם כל אני תמיד אמרתי שאני מודה מאוד לערוץ שש שהביא סדרה כמו דרגון בול זי וסוף סוף נותנים לאנימה מעמד מסוים בארץ הזו. מעמד לא גבוה במיוחד אבל מעמד מסוים. אבל אם הם כבר מביאים סדרה הם לא יכלו להשקיע עוד קצת זמן ולמצוא לה מתרגמים שבאמת יודעים לתרגם? אם היית יודע כמה טעויות יש שם, ולא רק עם השמות של הדמויות היית מבין אותנו "הקוטרים" אתה מעביר עלינו ביקורת כאילו אנחנו עושים משהו רע בזה שאנחנו לא מעריכים את הסדרה הזו. אנחנו מנסים לתת לה את הכבוד שמגיע לה ולא להשאיר אותה קורבן לאותם אנשים שהורסים אותה. המצב שהגיעו הוא נורא ואיום. ואין שום דבר שאפשר לעשות כנגד זה חוץ מלהתלונן.

yoo

New member
נותנים לאנימה "עכשיו" מעמד מסויים?

אתה קורא לעכשיו זמן שנותנים לאנימה כאן כבוד? תזכר בסדרות הילדות שלך בבקשה! P:

king kazabubu

New member
שמע.

נתנו להן פעם מעמד מסוים אבל אז הן פשוט כאילו נעלמו. לא קנו יותר סדרות חדשות. ועכשיו פתאום התחילו לקנות עוד פעם סדרות אנימה. מי יודע מה יהיה עוד שנתיים? אולי יתחילו להביא אנימה כמו שצריך.

אממ...אתה מוזר מאוד

כרגע אין אפילו תלונה אחת בפורום, אלא רק תשבוחות על זה שבפרק של היום נאמר שלנייל קוראים נייל ולא נלי ואולי תלונה קטנה על הקטע עם הדרגון בולז. ואם תשים לב, כבר בערך שבועיים לא הופיע בפורום צמד המילים "ערוץ המפגרים". ועוד דבר זה, שאנחנו (לא אני, אבל אני מדבר בשם רוב חברי הפורום) כן יודעים הכל, כי כולם כאן ראו את כל הסדרה ואת כל הסרטים (שוב, אני מדבר על רוב הפורום ולא על עצמי). בקיצור, לא היה שום "ערוץ המפגרים", לא הייתה שום תלונה, ורוב הפורום כן יודע הכל, ואתה סתם בא ופתוח הודעות חדשות וצועק כאן על כולם כמו מפגר. לא טוב לך? לאף-אחד לא יפריע אם תלך. שלום!

URNFS

New member
למה אתם בכלל טורחים לענות לו?

הרי ברור לפי סגנון הכתיבה שלו שהוא: או א. אדיוט לגמריי או ב. מתחת לגיל 10 (שזה בעצם צורה אחרת של א'...)

Goggeta

New member
חברה תרגעו רגע ותקשיבו.........

אני לא אומר שאני מצדיק אותו במה שהוא אמר אבל אנחנו באמת צריכים להגיד תודה קזבובו אתה בסדר??????????. מה עם בליבליד? זאת אנימה שמצליחה אדיררררר כולם קונים את הסביבון המפגר הזה......... טוב עכשיו לענינינו כמו שרובכם אמרתם קודם "כולם או לפחות רובנו ראו את כל הסידרה וכל הסרטים" אם זה באמת נכון, אז למה אתם מתלוננים? ראיתם? נהנתם? תנו לאחרים (הילדים הקטנים בבית) לראות ולהנות ולא לראות דם או באנגלית תנו להם להנות כמו שאתם נהניתם אתם רואים יודעים שיש טעות אז מה? אתם יודעים מה זה באמת יופי!!!!!!!! תחשבו קצת על מה שאמרתי.........

למעלה