די כבר יא מפגרות

the cookie girl

New member
די כבר יא מפגרות

למה לקחתם איזו ילדה משועממת שתהיה "ענת"???? למה אין לכן חיים ואתן משחקות את המשחק תפקידים המזדיין הזה????? אין לי כוח כבר למריבות המפגרות והמבויימות האלה, בנוסף "ענת" מעליבה חצי פורום וזה כבר מעצבן!!!!! אתן 3 מנהלות, ואף אחת ממכן לא עושה את העבודה שלה, במקום לשרשר את כל ההודעות המפגרות ולפתוח איזה שרשור שעוסק בקומיקס בנות את עושות משחקי כאילו. אני לא חוזרת יותר לפורום הזה, בהתחלה אהבתי אותו אבל הדבר היחיד שמעניין אנשים פה זה לשחק "כולם נגד ענת" כי אין לכם חיים.

כריסטינה את ממש צודקת

אני חושבת שהיא חברה של ענת לכן זה כואב לה שיורדים כאן עליה. אז יופי שהתפטרנו מעוד פרה.

p r u d e n s

New member
אני חושבת

שהיא פשוט לא יודעת ליהנות. ממתי לרדת על ענת זה לא כיף?

סתיו מם

New member
קוקי, מה העצבים?../images/Emo46.gif

יש לנו בעיה במערכת ניהול הפורום, משהו שנמצא בטיפול. בינתיים אנחנו יכולות להוסיף הודעות, אבל לא לשרשר או למחוק
. ענת, למרבה הצער, היא אמיתית לגמרי
, ויש לי חשד שאולי היא עומדת מאחורי הבעיה שמערכת הניהול
. ואם את רוצה לדבר על הקומיקס - את למה את לא עושה את זה? אנחנו רק מחכות שידברו עלינו (ואף פעם לא אומרות "לא" לקצת לכלוכים על ענת)...

the cookie girl

New member
טחח הוכחתם את טענתי...

אתם עדיין מתנהגים כאילו ענת היא באמת מישהי, כן אני בטוחה שאתן בתור מנהלות פורום נותנות לה כינוי בצבע מיוחד וגם לא חוסמות אותה אחרי שהיא יורדת עליכן נונסטופ... אתן יודעות שלאנשים אין עניין בפורום חוץ מהמלחמה בענת אז אתם ממשיכים עם העמדת הפנים. גאדדדדד טימטוםםםם ואני לא "חברה של ענת" כי אין לי חברים דימיוניים

מעניין

למה את ממשיכה לקרוא כאן למרות הכל ? כנראה אין לך חיים חוק מאשר להתווכח. אז אל תקשיבי למה שדנה אמרה לך שאם את רוצה לדבר על הקומיקס את יכולה. תמשיכי להתעלם. כי אין לך חיים.

lizard queen

New member
אוי לא...

נו באמת... הייתי אומרת לך מה אני חושבת אבל זה לא לפורום הזה (יותר לפורום אנשים עם פטיל קצר) אבל את מוזמנת לקחת את הרגלים שלך וללכת... את לא חושבת שאת קצת מגזימה!

הלו, קוקי, בואי פה רגע ../images/Emo24.gif

שוקו קרלו אמיתי, ואני לא? תני קצת כבוד, גברת. אבל בואי נדבר תכלס. הפורום מביא לך עצבים? אז למה שלא תעברי צד? אני וצמד הנאמנות שלי עלינו על נתיב ההרס, והפורום הזה ימיו ספורים. אם תצליחי לתעל את העצבים לטינופת, החיים כאן יראו הרבה יותר נעים. אז אני מקווה מאוד למצוא אותך לצידי. כי, את יודעת, אני לא מגיבה טוב ל"לא"...
אה, והכי חשוב. אני לא מעליבה חצי פורום. אני מעליבה את כולו. "האנושות מחולקת ל-3 מעמדות: ענת, מעריצים של ענת ואנשים שלא שמעו על ענת(מעמד זניח, שמצוי על סף הכחדה)" "רגע, אבל איפה הבנות בכל הסיפור הזה?" "בתחת שלי" (מתוך "סדרי עולם במאה ה-21 - האמת שמאחורי"

p r u d e n s

New member
נמאס לי ממך!!!../images/Emo46.gif

נמאס לי שאת חושבת שאת מלכת העולם, נמאס לי שאת חושבת שאת המלכה של הפורום ונמאס לי שאת חושבת שאת מעליבה מישהו בכלל. תעוררי

lizard queen

New member
הלו, זברה, בואי פה רגע

דבר ראשון את תפני אלי כ- גברת קוקי! דבר שני, את לא תפני אלי בכלל דבר שלישי, ממממוווווווו ודבר אחרון... שתקי

ODana

New member
אז ליזרד וקוקי זאת אותה אחת?

או שלא הבנתי נכון?

missy j

New member
אם את משחקת אותה

לפחות תזכרי מתי את מי! גם לשקר צריך לדעת...

lizard queen

New member
סליחה?!

אני לא קוקי ואני לא שמוקי אני מיק! אתם לא רוצים להאמין אל תאמינו... כאילו עשיתי לכם משהו את את אל תתנפלי עלי - שקרנית תקראי לחברות שלך

למעלה