די חדשה

די חדשה

במושג הזה "זוגיות".לפי דעתי כמעט הכל בא עם הזמן ועניין של בנייה השאלה מתי יודעים שזה פשוט לא החלק המתאים
יוצאת עם מישהו כבר חודש,די מרגישה מפוחדת מהנושא הזה כי אחרי שהתרגלתי לחומות שאני שמה מול אנשים,קשה לי לשבור אותם ובכלל מפחיד להפגע,בנוסף לכך אינני נמשכת לבחור וגם זה אני מאמינה שיבוא עם הזמן...בתוך התסביך הזה אני לא מוצאת נקודת אור,מרגישה שיש בעיה השאלה מהי
אולי אינני שוברת מספיק חומות ודי פחדנית או שהבחור פשוט לא בשבילי,מה עושים?מה הייתם ממליצים לי לעשות?

ברוכה הבאה לפורום ולזוגיות בכלל

אני מאמינה בזה שאם לא מנסים-לא מצליחים. זה כמו להתלונן שלא זכית בלוטו אבל מצד שני-לא למלא טפסים

&nbsp
יש סיכון שצריך לקחת כשנכנסים לתוך קשר זוגי וזה לטוב ולרע.
&nbsp
לגבי הבחור הספציפי הזה-אם את לא נמשכת אליו,בעיני-אין מה לדבר. צריך לפחות משיכה בסיסית שתמשוך אותך אליו...
אי אפשר להכניס משיכה בכוח.
&nbsp
לפעמים גם הבחור הכי מדהים על הנייר-לא מתאים לאדם ספציפי. זה קורה ולגיטימי לגמרי.

dify

New member
בואי נפריד בין שני דברים:

1. אם את מרגישה שיש לך בעיה להאמין באנשים, שאת מרוחקת ולא מסוגלת להפתח וכד', אז כדאי לך לעבוד על זה, בשביל עצמך. יש לך חברה טובה? יש לך אדם בעולם שאת מרגישה שאיתו את יכולה לדבר? את מבינה, עוד לפני שאנחנו מדברים על זוגיות בואי נדבר על התחושה שלך שלמישהו איכפת, אם את לא מאמינה שאת יכולה להרגיש קירבה לאנשים, אז את לא תוכלי לאהוב אדם ולהאמין שמישהו אוהב אותך. זה בדיוק המקרה הקלאסי לפסיכולוג (לא מאמן!), לכי לטיפול פסיכולוגי ויחד תנתחו מאיפה התחושה הזו נובעת, מה הפרשנות שלך למציאות, ואיך את יכולה להגדיר מחדש את הגבולות שלך. זה ישנה לך את חווית החיים שלך, כשתאהבי את עצמך יהיה לך קל להאמין שאחרים אוהבים אותך :)
&nbsp
2. אל תצאי עם אדם שאת לא מתלהבת ממנו! בגיל 22 את לא צריכה לחיות בשכנוע עצמי שזה עוד יבוא.. מילא אם היית בת 39 לחוצה על ילדים ומתפשרת על מה שיש, אבל בגיל 22? את לא מבינה שאת יוצרת נבואה שמגשימה את עצמה? זה לא יבוא, ואת תהיי מתוסכלת, וזה יצדיק את התחושה שלך שאי אפשר למצוא אהבה. את ממש יוצרת ומחזקת את התחושה הזו בעצמך כשאת בוחרת במודע מישהו שלא מתאים למה שאת רוצה. זה הדבר הכי רע שאת יכולה לעשות עלצמך, תסלחי לי, כבר עדיף להיות לבד!
&nbsp
מה כן? אם את מאמינה שאת אדם איכותי, אדם אהוב, אדם שיכול לתת לאחרים וישמח לקבל מאחרים, אז תהיי פעילה, תצאי, תבקרי, תכירי, וכן, מתישהו תפגשי מישהו שילהיב אותך, שיגרום לך לא לישון בלילה מהתרגשות, ואז, אז תלכי על זה, בלי להתפשר ובלי לשכנע את עצמך שזה יגיע!
&nbsp
ושוב, זה מתחיל בך! אם את במקום מאד סגור, אם את לא מאמינה שאפשר לאהוב אותך וכד', זה לא יקרה. אבל אם את במקום שטוב לך עם עצמך, אז מישהו יתרם מלהיות איתך, מישהו ישמח להיות איתך, מישהו יאהב אותך ואת תשמחי ותתרמי ותאהבי אותו באותה מידה חזרה..
&nbsp
אני לא מכירה אותך ואני כותבת פה על סמך 5 שורות שלך, אבל הרשי לי להציע לך לקרוא את זה ברצינות ומצוא מה מתאים לך. וממש, ממש לא לחשוב שאת צריכה לגרום לזה לקרות בכוח. לא!

A לוןA

New member
זוגיות היא עניין נרכש

ואת בתחילת הדרך. לומדים, לאט לאט, איך לתת אמון, לבטוח, להיפתח ולשתף עם מי שראוי לכך.
&nbsp
בקשר לבחור הנוכחי- אם עבר חודש ולא הצלחת עדיין להיפתח כלל ובנוסף גם אין משיכה- הייתי אומר שאתם לא מתאימים. משיכה מינית היא בד"כ משהו שמרגישים מההתחלה- יש או אין. זה היצר הכי בסיסי וראשוני.
לבחורים אחרים שהיית איתם כן הרגשת משיכה? אם התש/ובה היא כן- הייתי ממליץ לחפש מישהו שיעשה לך את זה במובן הגופני- וגם כמובן במובן הנפשי והאינטלקטואלי.

למעלה