די חדשה כאן

Lioness Thunder

New member
די חדשה כאן

"Hello, my name is Chagit and i am an addict" בת 18 וחצי. ההתמכרות התחילה שבוע שעבר בערך, אח שלי הכריח אותי לצפות בסדרה ואיים שאני הולכת להתמכר קשות. אכן צדק. לקחתי את הלפטופ שלו וצפיתי כל יום באיזה 6-10 פרקים, סגורה בחדר עם חטיפי צ'יפס וקולה, כך שהיום אני מסיימת את העונה השנייה חחח שמעתי דיבורים על עונה שלישית, גאד. עשיתם לי ת'יום. אני אשמח לקבל קצת פרטים על מתי היא תהיה וזה.. יום שווה שיהיה.

Lolm10

New member
../images/Emo140.gifקודם כל ברוכה הבאה.

העונה השלישית בארה"ב תתחיל ב17 לספמטבר ואצלנו בארץ ב- 24/10/07. אני לולה, בת 16 וחצי.

שרה וויין קליס הייתה בהריון כבר בעונה ה-1??

נתקלתי בתמונה הזו- http://forumsgallery.tapuz.co.il/ForumsGallery/galleryimages/654321068470.jpg , שם היא אומרת שבזמן צילום הנשיקה ה-1 עם מייקל היא הייתה בחודש ה-3 להריונה, אז זה מובן שלא ראו את זה עליה אז, אבל כמה זמן עבר מאז צילום פרק 19 של העונה ה-1 עד לסיום העונה השניה, שלא שמים לב בכלל שהיא בהריון בעונה השניה?

-me-

New member
לדעתי הם מדברים על העונה השניה,

על הנשיקה ברכבת... לא נראה לי הגיוני שזה היה כבר בעונה הראשונה. אומנם אני לא מתמצאת בתאריכים שבהם צילמו כל עונה, אבל בד"כ זה עונה בשנה. חוץ מזה שאמרו שרק בעונה השניה היא נכנסה להריון

Angelus

New member
Hi Chagit

גיל 18 וחצי וכבר מכורה? יש פה מקרים קשים יותר.
ברוכה הבאה לפורום, את מוזמנת לעלעל בדפים הקודמים, חברי הפורום נידבו פה מידע והשערות לגבי העונה ה-3. מקווה שזכרת לקרוא את חוקי הפורום. השתלבות נעימה.

Lioness Thunder

New member
חוקי הפורום?

ג'י, נשמעת כמו באליק לרגע. והרגע סיימתי לראות את העונה השנייה. לא שאני נותנת ספוילר או משו, אבל שמישו יקרא לטי באג, צריך להרוג את התסריטאי.

Angelus

New member
לפעמים גם אני נראה כמוהו

אז אני מציע לך לקרוא את החוקים.
אני מקווה שאת מבינה שהכל בנימה צינית.. כבר קשה בימים אלו באינטרנט. בכל מקרה, אני מסכים איתך לגבי ההערה האחרונה. למרות שרוב הגולשים פה יחלקו על דעתנו.. שמח לראות שסופסוף מישהו מסכים איתי. ואת יכולה לרשום ספויילרים, אבל לא לשכוח לסמן
בנושא ההודעה.

למעלה