די זהו נמאס

די זהו נמאס

עכשיו לי נמאס ...........ממה? מהם
יתוש הנמר האסייתי.........כל הגוף עקיצות שמגרדות עד זוב דם..........יתוש מחורבן מה עושים איתם? זהו היתוש השחור המנוקד....לא כמו היתושים החומים ה"טובים"של פעם שהעקיצה רק מתנפחת.....אצל האסייתים העקיצה אדומה במרכזה שלפוחית שככל שמגרדים זה הופך לפיצעון ונשאר סימן......והם מסתובבים גם ביום. נמאס לי להיות הפיתיון שלהם כדי להרוג אותם...לרוב מפספסת......כולי כבר מחוררת............והם עוקבים אחרי....לכל מקום שאני הולכת יש אחרי איזה אסייאתי מעצבן......רעיונות יתקבלו בברכה................מזכירה שלא יכולה להימרח בתכשירי נגד החראות....למה יש בוביק שנמרח עלי רוב הזמן........

איזה ידע

ביתושים
אולי תדרשו מהעירייה שתרסס את האזור. וכדי לשים רשתות על החלונות כדי למנוע את כניסתם וכמובן יש את המנורה הכחולה הזאת שהורגת אותם ויש עוד כל מיני מכשירים חשמליים ששמים בהם טבליות מיוחדות. אני כבר בכלל שכחתי מה זה יתושים, אין באזור שלי כלל יתושים.
במאבק נגדם

ככה זה אצלי

לומדת להכיר את האויב.....רק שאסייתי הזה חדש בארץ ואין נגדו משהו רציני...... המנורה הכחולה אחרי שהם נשרפים שם זה מאוד מסריח....והטבליות האלה השאלה היא האם הם משחררות ריח שיכול להזיק גם לנו?

lee E

New member
לא יודעת אם הריח מזיק אבל הוא די נעים.

בכל מקרה, לפי מה שקראתי אז הם נישאי וירוסים ומחלות, והעקיצות שלהם ממש לא ידידותיות (כן, גמני יודעת לחפש בגוגל) אז אולי עדיף את הכימיקל שבטבליה ע"פ הסיכון שבעקיצה.

נעמי 17

New member
שמן ציטרונלה- מבית מרקחת

אפשר כמה טיפות קטנות באיזור השער אפשר עם נר במבער יש גם לפידים שמדליקים או לפיד קטן בקופסת פח

באיזור השיער....כלומר שערות הראש שלי?

הלפידים נוסו ....לא עושים עבודה טובה....\ רשמתי את השם מחר בבית מרקחת לקנות.......

lee E

New member
לא יודעת, לא מכירה..

פה יש "חראות" אחרות. אצלנו יש עכבישים שיש כאלו שיאמרו שהם אוכלים את היתושים, אבל בניו ג'רז' הג'ונגלית...נשארת אוכלוסיית יתושים מספקת עם ובלי עכבישים. אנו עשינו הדברה..בעיקר נגד העכבישים שהשאירו אצלנו עקיצות בגודל של כדור טניס..שלפוחיות..למשך שבועות. עקצו אותי גם בקרקפת ושם זה עדיין מגרד ופצוע..ולא, זה לא כינים... הכי מצחיק שדווקא עכביש הענקי בגודל כף יד, שפגשנו, עם הרגליים האדומות, ההוא השעיר שגם מסתכל בחזרה..דווקא הוא לא ארסי..להפתעתינו, זאת ע"פ דברי המדביר. שמתי בתוך הבית את המכשיר האלקטרוני שעושה רעש צפצוף ש"רק" היתושות אמורות לשמוע...כנראה שהן שמו אטמי אזניים והמשיכו לעקוץ..זה עובד רק על היתושים הלפלפים, לא על יתושות קרב. מה שבטוח..שאותי הרעש משגע...מן צפצוף שלא עובר. אבל מה כן..אני זוכרת שהמכשיר עם הטבליות, ששמים בחשמל, עבד בזמנו מצוין..

בדיוק בגלל זה לא

שאבתי את העכבשים בבית....כי אני יודעת שהם לוכדים יתושות.....רק אצלי העכבישים לא יודעים מה תפקידם בדיוק......רשת נקייה...... ולא אוהבת חרקים שמסתכלים עלי.......ועוד עם רגלים אדומות ושעירות...איכס ושוב השאלה לגבי הטבליות .....האם אין נזק מהן?

galim29

New member
יגורש הנמר האסיאתי - סטיקר חדש

חשבתי רק אני רגישה ל-
האלה. הם בכמויות ברמת השרון ועד עכשיו יש לי סימנים מעקיצות מיולי... אני פשוט נמנעתי מלבוא לשם. הם קטלנים. בעצם קטלניות כי אלו יתושות שעוקצות. מה עקיצה אדומה קטנה? אצליכל הגוף התנפח בטרוף מכל עקיצה... ככה היה לי כשגרתי בחווה במישיגן. פשוט סיוט... חבתי שזה כי אני לבנבנה מסנוורת. מסתבר שאם עוקצות גם אותך ז'קי אז זה לא נכון...

גם את נתקלת בנמר.....?

עקיצה קטנה..... היא מתרחבת עם הזמן.........והסימנים לא נעלמים. לבן זה יחסי את יודעת......מסתבר שגם אני מסנוורת אותם....עד כדי כך שהם עוקבים אחרי והם לא מזמזמים... כשהייתי בגו'נגל בפרו נמרחתי בכל התכשרים הכבדים שיש להציע נגד היתושים.......ובנוסף המליצו לי על שום אז מרחתי גם שום.....וזה בהחלט עבד זה הרחיק את היתושים.....אבל לא את הקרציות...... המצאה לא ברורה ......יתושים......

lee E

New member
../images/Emo4.gifטוב, אין לך צמיגים..

אולי האנדו' מושך אותם?
. עכשיו ברצינות...אם את שמה בושם..אז אל...נסענו פעם לארנה..הקניון בהרצליה, היתה שם מגיפת נמלים מעופפות. כל הנמלים תקפו אותי, ורק אותי..ממש לא יכולתי לצאת לנמל..נשארתי בתוך הקניון ופחדתי לצאת..מישהי שם אמרה לי שחרקים מסויימים נמשכים לריחות של בשמים מסויימים. תנסי לא להשתמש עם מוצרים בעלי ריחות בשמים ותעברי לנטורל..גם לא דיאודורנט ריחני, לפחות עד סוף עונת היתושים. ד"א, שנה שעברה היינו בוירג'ניה..אז חוץ מהאלמנה השחורה שהתלבשה על מראת הצד שלי, נעקצתי שם קשות ע"י, כנראה, סוג של יתוש לא מוכר. שום חומר לא עזר. אמנם כולנו חטפנו אבל אני יחידה שנשארה עם צלקות..ממש צלקות, על הידיים וכפות הרגליים.מן כתמים לבנים כאלו...

זואילי

New member
טוב, השירשור הזה מתחיל להפחיד אותי

בחיים לא ראיתי כזה יתוש (מזל) ושאר היצורים השעירים או העוקצים שהזכרתן די מבהילים. אני בשנייה הייתי קוראת למדביר. לפני זמן מה הזמנתי אחד כזה למשרד שלנו, כי היו לנו ג'וקים. קיבלתי עליו המלצה. הוא לא סתם הורג ג'וקים, הוא איש מדע (??). בכולופן, הוא הגיע למשרד. עשה סיבוב עם פנס, מישש וריחרח והגיע לעשות מה שעושים (למזלי לא ההייתי באותו יום של ההדברה). מאז ניצפו 2 גופות בלבד. כיום אין זכר לג'וקים. ספוקי

טשומפי

New member
../images/Emo177.gif

כמה שאני מבינה אותך!!!! שונאת יותשים!!!! עוד יותר שונאת יתושים שעוקצים את הילדים שלי. שיטות להיפטר מיתושים שאני מכירה מנורה כחולה - עזרה אבל לא יותר מדי. התבליות עם הריח - כתוב עליהן שצריך להשאיר חלון פתוח ושזה חומר כימי - ולכן נשאר סגור בארון, אני החלטתי לא לקחת סיכונים עם חומר שהורג בעלי חיים בחדר השינה של הילדים. וההמצאה הגאונית שנתקלתי בה לאחרונה - מתקן קטן, בגודל של שקע חשמלי ביתי רגיל שכמכניסים אותו לחשמל הוא עושה רעש לבן בתדר שמשגע יתושים - ואין יתושים. האמת בהתחלה לא האמנתי - אבל זה אכן עובד. עולה בערך 30 ש"ח מזמינים באינטרנט ומקבלים הביתה. הלוואי והייתי זוכרת איך קוראים להמצאה (גוגל בטח יצליח למצוא אבל אין לי זמן עכשיו) זה בצורה ובצבעים של תמרור עצור כתוב עליו STOP ויש ציור של יתוש, ובחלק העליון יש נורת חיווי שכשהמכשיר עובד היא אדומה. אני לא יודעת איזה יתושים הוא משגע, אבל בגינה ליד הבית יש את הנמר הנוראי שלך, ואלינו הביתה הוא לא הגיע... בהצלחה טשומפי.

מעניין איזה יתוש עקץ אותי עכשיו ../images/Emo3.gif

באמת.. אני כותבת כאן ומתגרדת כבר שעה ביד... אוףף... אצלי בבית (בינתיים-טפו-טפו-טפו) לא נתקלתי ביתושים..(טוב אני בקושי בבית
) וכאן אצל אמא שלי כבר עקץ אותי אחד...אין לי כוח לבדוק איך נראה כל מה שמתעופך מולי עכשיו.. בכל מקרה שמעתי משהו על מה שטשומפי כתבה... וגם על מכשיר חשמלי שעושה אור כחול ומחשמל אותם..בעצם חיפשתי (במקום את היתוש) את זה.. אולי יעזור?

למעלה