די די!!!
או שאני עייף מדי, או שאני סתם טמבל: אני רוצה לסדר את השעה שתהיה שעה של שרת + 7 כדי להגיע לשלנו. זה ממש פשוט, הא? עכשיו ב7 שעות ביום (מ0 עד 6 בבוקר שלנו) היום בישראל מתחלף ובשרת הזה עדיין לא. איך אני יכול לעשות זאת, כך שהיום יגדל באחד בשעות אלו? תראו את הפונקציה, ותגידו לי בבקשה.............
או שאני עייף מדי, או שאני סתם טמבל: אני רוצה לסדר את השעה שתהיה שעה של שרת + 7 כדי להגיע לשלנו. זה ממש פשוט, הא? עכשיו ב7 שעות ביום (מ0 עד 6 בבוקר שלנו) היום בישראל מתחלף ובשרת הזה עדיין לא. איך אני יכול לעשות זאת, כך שהיום יגדל באחד בשעות אלו? תראו את הפונקציה, ותגידו לי בבקשה.............
<% function RealTime(now) RHour = hour(now)+7 if RHour >= 12 and RHour <= 23 then ap = "pm" else ap = "am" end if if RHour >= 0 and RHour <= 6 then RDay = day(now) + 1 else RDay = day(now) end if if RHour > 23 then RHour = RHour-24 if len(minute(now)) = 1 then RMinute = "0"& minute(now) else RMinute = minute(now) end if if len(second(now)) = 1 then RSeconds = "0"& second(now) else RSeconds = second(now) end if RDate = RDay &"/"& month(now) &"/"& right(year(now),2) RTime = RHour &":"& RMinute &":"& RSeconds Response.write Rdate &" - "& RTime end function %>
בתודה מראש...