די די די די די די

טל205

New member
די די די די די די

די, זה עולה לי על כל העצבים לראות כל יום זוגות מתגרשים, לבבות שבורים, אנשים נשארים חצויים. קשה. קשה לי לחוות את זה! אני עדיין רווק בשנות ה 25 לחיי ופעם ראשונה שנכנסתי לפורום כדי לשאול אותכם מה לעשות? אני פשוט מפחד להיכנס לקשר! אני מטבעי רגשן ומפחד לעבור את מסכת היסורין הזו. בשביל מה לי? ממש מפחד וחושב על זה הרבה! שיהיה לכולם פרק ב מוצלח ומעניין. טל.

Kטלנית

New member
WALLA יודונט' סיי ../images/Emo4.gif

תחשוב על זה טוב טוב ואולי תגיע למסקנות הנלוות ממחשבה מעמיקה לעולם אל תאבד את התקווה החרדה לא מובילה לשום מקום מבטחים איפה כל הדברים היפים שבאים עם קשר איפה כל החיוב והאושר הגדול והאהבה כנראה שאתה בגיל 25 ולא זכית לחוות אהבה ותאמין לי אני מרחמת עליך יותר מעל עצמי עיצה ידידותית: טיפול פסיכולוגי (לא מתלוצצת איתך רוצה בעזרתך)
שיהיה לך
לילה טוב

רוצה להתעודד?

כנס לפורום חתונות :) למה אתה הולך למקום שמראש יעשה לך לא טוב? לך לאן שטוב בתור התחלה, אחר כך תדבר.. בהצלחה.

Rinattt

New member
יש גם הרבה תאונות בכביש...

אז לא תיסע בשום תחבורה?

דג דה גן

New member
אנשים טובעים בים

מטוסים מתרסקים, תאונות דרכים . לפי התאוריה הזו אסור להכנס למים אסור לטוס ואסור בכלל לחיות . השיטה של לא לעשות על מנת לא להכשל שייכת לפחדנים, עצלנים, חסרי יוזמה , אישיות וכריזמה מינימלית. לא עושים כלום מהפחד להתמודד עם הכשלון במקום להשקיע את כל מירצם וכישרונם על מנת למנוע כישלון ולהצליח. זוגיות זה דבר קשה ואחוז ה"נכשלים" בו הוא אכן גבוה אבל שווה לנסות ולהתנסות. במקום להעסיק את עצמך במה יקרה אם.. תשקיע בבחירה נכונה ובמערכת היחסים. התמורה שווה!

שלי 9

New member
למה אתה כזה פסימי..קודם כל קבל

את עצת נסיך ולך לפורום חתונות :) שנית למה אתה חושב שכולם עם לבבות שבורים?..ליבי לא שבור ואני הרבה הרבה יותר מאושרת כיום מהתקופה בה הייתי נשואה.. אז בבקשה לאט לך עם הפסקנות הזאת..

רק המחשבה

שהביאה אותך לפה דווקא דןןקא היא מלחיצה אותי. מותק?!
יש עוד כמה וכמה שנשארים פוראבר יחד(ולא ניכנס פה לדסקוס על היחד שלהם...) וסתם כי אני מבודחת הבוקר הזה קבל תמונה משעשעת>>>>

למעלה