די אנשימים!

די אנשימים!

רק לי זה נראה, או שאנחנו כל הזמן ממחזרים אותם טופיקים? אז עכשיו, נעשה רשימה של טופיקים שאף פעם לא היו בפורום, או שהופיעו לפני המון זמן. כל יום נפתח אחד מהם (כמובן שאפשר יהיה לפתוח עוד טופיקים), וככה הפורום יוחיה קצת. אז, אני אתחיל: סיפור בהמשכים. איזה דמויות וגזעים הייתם מוסיפים? איך הם נראים, מה התכונות שלהם, ולמה אתם חושבים שכדאי היה להוסיף אותן? תתפרעו בעניין הזה. אז מה אתם אומרים? מחכה לעוד רעיונות, אני.

SaberTooth

New member
../images/Emo12.gif

ממחזרים טופיקים
לא שמתי לב...
.

באמת?

אז מה זה 3 טופיקים שונים על המפגש? או שוב טופיק זוגות? או הציטוטים שהיו לפני שבוע בערך? ומה עם משחקים המילים בשרשרת לסוגיהם? לצערי, אפשר להגיד שלפחות חצי ממהודעות בדף הראשון מוחזרו בצורה זו או אחרת...

SaberTooth

New member
מממ...

השרשור הראשון על המפגש והשאר כי השרשור הראשון כבר לא קופץ. עוד לא היה לנו שרשור ציטוטים מלבד זה שלפני שבוע.

SaberTooth

New member
ניצול שרשור - ../images/Emo41.gifזה חשוב../images/Emo41.gif

אנשים שמתכוונים להגיע מחר למפגש ולא מכירים את הקניון. אם אתם רוצים את הפאלפון שלי, אנא פנו אלי במסרים.

purple trance

New member
קישורים, קישורים

למרות שקטגוריית הקישורים כבר די מפוארת, עדיין יש מקום לשירשור אתרים, כי יש כמות אדירה של אתרים וקשה לסנן מתוכם את השווים. אני מנצלת את ההזדמנות לקרוא להוספת dragonlance underground לקישורי הפורום! עוד המלצות?

Northern Lights

New member
היי היי היי! אני כבר נתתי קישור!../images/Emo41.gif

והוא נמצא בקישורי הפורום, בקטגורית "דברים נחמדים". פשוט משום מה קוראים לו "אתר עם דברים נחמדים שקשורים לרומח הדרקון", במקום dragonlance underground

thug4life

New member
הייתי רוצה להוסיף אורקים

היצורים הירוקים והחסונים היו ממש תורמים לקרין. טולקין ממש השחית אותם בשר הטבעות (שהיה משעמם ממש וחבל לי על הזמן שביזבזתי על הקריאה) הוא גם כתב שהם משרתים את ארע מה שיכול להיות אבל הם צריכים להיות נייטרלים נגיד כמו הגמדים (שאיכשהו תמיד יוצאים בצד ה"טוב")

למעלה