די אני נשברת

tammi1111

New member
די אני נשברת

שלום לכולן
אני לוקחת מנופור כבר 15 יום עכשיו כבר במינון של 225 וחוץ מהרירית שגדלה ל11 שום דברכ לא זז אסטרודיול ופרוגסטרון ביחד פחות מ200
וזקיק אחד של 17/16 הרופא לא יודע מה לומר למה ההרמונים לא עולים אני אמורה להיות מכוונת ליחסים יש למישהיא מושג אם זה נורמלי

Rמחכה7

New member

שאלה טובה
אין לי תשובה
לא הבנתי אם היית אמורה לעשות טיפול ובגלל שאין תגובה את הכיוון הוא ליחסים, או שמלכתחילה
כי אם מלכתחילה, אזי המצב האידיאלי הוא זקיק אחד
&nbsp
בכל מקרה, זה טיפול ראשון שלך? איך הגוף הגיב בעבר?
כי יכולים להיות חודשים כאלה שהכל תקוע... אבל יתכן שכדאי לשנות פרוטוקול פעם הבאה
&nbsp

טוליתי

New member
זה באמת מוזר,

כשיינתן לך אוביטרל, כדי לבדוק הורמונים יומיים אחרי ולוודא שאכן היה ביוץ. אמנם באמת כעת לא ניתן לדעת, אבל תוכלי לדעת בדיעבד אם הזקיק 16-17 הוא אכן זקיק או ציסטה.
מסכימה עם Rמחכה, בהחלט סביר שמנופיור לא מתאים לך.
בהצלחה
&nbsp

tammi1111

New member
לא הבנתי

הרופא הורא לי אתמול על יחסים בגלל גודל הזקיק ומחר בדיקה חוזרת US ופרוגסטרון ואסטרודיול ועדיין לא לקחת אוביטרל ההרמונים בכלל לא מתקרבים לביוץ הבנתי שצריך להיות קרוב ל1000

טוליתי

New member
אכן האסטרדיול אמור להיות סביב ה-600,

אבל "אמור" זה של של דג... כלומר טווח ההתייחסות מאוד רחב, רואים נשים עם אסטרדיול נמוך וזקיק או שניים יפים ולעומתן נשים עם אסטרדיול גבוה וזקיקים ריקים.
&nbsp

טוליתי

New member
כשהפרוגסטרון עולה

לרוב כשהוא חוצה את ה-10, והאסטרדיול יורד. מבחינת ה-US הזקיקים קטנים או נעלמים ובמקומם מזוהה נוזל.

tammi1111

New member
יחסים

איך ידעו לזמן יחסים למה לא נותנים לי אוביטרל אם הזקיק גדול

טוליתי

New member
הזרע חי פחות שעות מהביצית, ולכן

עדיף שהזרע ימתין לביצית. מאמינה שהרופא ביקש לקיים יחסים כי הזקיק כבר גדול, והזרע יישמר לכ-72 שעות, כך שאם יהיה ביוץ בעוד יומיים, הזרע מהיום כבר "שם".
לא יודעת מדוע לא לתת אוביטרל, אבל ייתכן שהרופא מאמין שהזקיק עוד ייגדל, ולכן לא רוצה לערב אוביטרל בשלב הזה.
לרוב, אם אין "איום" שייתרחש ביוץ (מבחינת ההורמונים) הולכים לפי גודל הזקיק, ואז לרוב ממתינים לגודל זקיק של 18+.

Heart of Gold

New member
התכוונת הפוך נראה לי

הזרע שורד 3-4 ימים, הביצית 24 ולכן עדיף שיחכה לה.
&nbsp
&nbsp

jusi1

New member
:(

זה באמת מוזר.
האם את לוקחת רק מנןפור??
ייתכן הגוף שלך צריך מינון גבוה יותר לי העלו בהדרגה ל450 ואז בכלל שינו פרוטוקול בגלל חוסר תגובה ומקבל שני מגרים אחד מנופור 300 יחידות ביחד עם פיוריגן 300 יחידות וצטרוטייד..
אולי כדאי לשנות מינונים

tammi1111

New member
בעבר גונאל

יש לי ילד אחד מטיפולים לפני ארבע שנים ההריון הושג בעזרת גונאל אף 75 יחידות ולובריס הרופא טוען שהמנופור הוא גנרי לזה אותו הדבר רק טבעי ולא סינטטי ואין קשר לחוסר תגובה אפילו עם איקקלומין בזמנו הגבתי יפה יותר יש לכן מושג מה זה

tammi1111

New member
הרירית

ענין הרירית בעבר הרירית היתה קטנה סביבות 5 השיא היה סביבות 8 ואז נקלטתי עכשיו הרירית מהממת וכל השאר על הפנים

למעלה