די, אני לא יכולה יותר

נושי 14

New member
די, אני לא יכולה יותר

בשבת שעברה יובל קם סמרטוטי לגמרי עם חום. בצהריים או בערב הוא התחיל לשלשל ולא הפסיק עד רביעי כולל. ברביעי אני הייתי עם חום גבוה וכמובן שאחר כך הגיעו השלשולים. היום מאי היתה סופר עצבנית, צחקתי עם החצי שכנראה גם היא נדבקה ואכן הילדה התחילה לשלשל. וזה אחרי שגם לפני שבועיים היו פה שילשלים. אני לא מסוגלת לסבול עכשיו עוד כמה ימים עם ילדה משלשלת (וזאתי גם ככה יש איתה בעיה סביב נושא הקקי), פשוט מרגישה שאני כבר לא יכולה לעמוד בזה. רוצה את הזמן שלי לעצמי (אחר כך הילדונת מחדר הכושר מתקשרת ואומרת שהיא רואה שכבר שבועיים לא באתי, למה ? רואים שאין לה ילדים
). החצי הוזעק לפה ברביעי בבוקר (כשאני עברתי למצב לא מתפקד עם ילד בית וילדה שתצטרך איך שהוא לחזור ...) והיה כאן גם חמישי. אז מרגישה לא בסדר לבקש ממנו להשאר רק כי אני כבר לא מסוגלת. שלא לדבר על שבשני יש לה יום הולדת בגן ובשישי לכל המשפחה. אוף כבר אמרתי

אויש, לא כיף המחלות חורף האלה

אין לי יותר מידי עצות חוץ מחיבוק. מה עם לקחת ביביסיטר שתעזור לך קצת? גם שתהיה איתך בבית וגם שתאפשר ללכת למכון..

נושי 14

New member
עוד לא השתמשנו בבייביסיטר ככה שאין לי אחת

כזאת זמינה, בטח שלא לבוקר.

מממ...

אולי לחפש מישהי חדשה? אם זה בשביל להיות יחד איתך זה לא נורא לקחת הימורים כאלה.. יש את אתר "ביביסיטר" ואתר "מטפלת" -תנסי שם.. ומה עם סבתא / דודה? יש מצב?

שונאת את תקופת המחלות (זה בא בגלים!)

ולמה את מרגישה לא בסדר לבקש ממנו לבוא? כבר קרו הרבה פעמים שהג'ירף הוזעק לסייע כאן, כשהמצב היה קשה מנשוא - בתקופות של מחלות ואפילו בתקופות של סערות רגשיות / התנהגותיות. שיהיה מזל טוב לילדה המהממת!

נושי 14

New member
כי הזעקתי אותו ברביעי והוא נשאר בית גם בחמישי

אז נראה לי מטופש שהוא ישאר גם בראשון רק כי אני כבר לא מסוגלת לחשוב על לנגב עוד טוסיק של מישהו. תודה ומזל טוב גם לבן זוגה לתאריך. קיבלתם את התחפושת ?

ו...לא הייתי בדואר

עכשיו כשאת מזכירה לי, אני אנסה לזכור להגיע לשם מחר. אם המצב הוא כזה אז פשוט תשתדלי לכוון את עצמך מחר למוד סיעודי - לפעמים זה עוזר להתכוונן מראש

למעלה