די,אי אפשר בלי הפרופסור

די,אי אפשר בלי הפרופסור../images/Emo7.gif../images/Emo215.gif

הוא פשוט,אני רואה את הפרקים והוא קורע אותי מצחוק,זה לא שרמברנדט לא מצחיק,חלילה,אבל אני חושבת שאיבדתי את העניין ישר אחרי שהפסרופסור ווייד עזבו,המשכתי לראות כי רציתי לדעת מה יקרה בסוף... ואתם בגלל מה נשארתם?

חפY

New member
נשארתי בגלל הקונספט הכללי

כלומר של עולמות דומים לשלנו, רק מעט אחרים, כולל "כפילים" שלנו עצמנו.

אני הפסקתי לצפות כשוייד עזבה

מאד היה עצוב לי כשהפרופסור מת, הוא הדמות הכי אהובה עלי ללא ספק, בלעדיו זה בכלל לא שווה, אבל המשכתי מסקרנות. ואז כשהם תפסו את ריקמן ווייד נשבתה ע"י הקרומגס כבר הרמתי ידיים. הרביעייה המקורית RULLZ!!!

demoloc

New member
הפרופסור הדמות הכי טובה

אבל אישית אני מעדיף את מגי על וייד

לפרופסור יש את הטקסטים הכי טובים

ואני נשארתי כי זה שהפרופוסר עזב, לא אומר שאפסיק לראות את הסדרה. אומנם ידעתי שזאת טעות, והסדרה מעתה והלאה תהיה בהרבה פחות טובה, וידעתי שזה פתח את הדלת לזריקת עוד דמויות, אבל נשארתי כי פשוט עוד לא מיציתי את הסדרה. בעונה ה-5 כשרק רמי נשאר, כבר אז הפסקתי לראות לגמרי.

mailo100

New member
מסכים לכל מילה

הפרופסור זו גם הדמות הכי שנונה.

רמברנדט מס' 1

אתם מפספסים את הרעיון המקורי. נכון שהסדרה לא אותו הדבר , וקווין שהוא המנהיג בעצמו עזב את הסדרה וסידרו לנו איזה תירוץ שהוא כלוא בתוך איזה גוף , אבל קנינו את זה כי לא היתה ברירה כי רצינו לדעת מה קורה בסוף וכי סתם נחמד לראות את הסדרה. אבל היחיד שנשאר מהצוות המקורי וצריך להצדיע לו זה רמברנדט (the cryin man) וצריך באמת להצדיע לו , אני חושב שהוא לא פחות נופל מהפרופסור בטקסטים והוא מצחיק לכשלעצמו , מבחינתי אחרי קווין שהוא מספר 1 ומנהיג , רמברנדט הוא השני האהוב עלי וטוב שלפחות הוא נשאר כדי להשאיר לנו בכל זאת קצת רצון (שנעלם כמעט לגמריי) כדי להמשיך לראות את המשך הסידרה , שבדיעבר אנחנו יודעים בדיוק מה יקרה בפרק האחרון ובכל זאת רוצים לראות את זה בעיניים שלנו כדי להבין איך יכול להיות שהרסו את הסדרה הזאת ואפילו לא טרחו להחזיר אותם הביתה אחרי כל מה שהם עברו... :)

למעלה