די אין לי כוחות

די אין לי כוחות

לזה...אלוהים קח אותי עכשיווווווווווווווווווו איזה הופעהההה חבל לכם על הזמן יא פראיירים...אמנם היתה קצרה מהרגיל. אבל היה ממש בובל'ה גם לא היה רומיאו אבל חשבתם שאני אוותר? צדקתם חמודים שלי לא ויתרתי. אחרי ההופעה ניגשתי ליודה ואמרתי לו וואלה יודה רומיאו היום היה ממש מיוחד חבל על הזמן אין דברים כאלה...הוא צחק, חיבק אותי חזק ושר לי באוזן "הווווו רומיאו זאת היתה פנטזיה נהדרת אביר חלומותי שבא מאגדה אחרת".... ואיך אוכל להרדם אחרי חיבוק ענק וארוך כזה ואחרי רומיאו מיוחד שכזה. יודה אמר לי שהוא היה בהופעה של חאריס אלקסיו המהממת ביוון בסופ"ש האחרון... זהו אלך לי למיטה בלי להרדם!

Japozo

New member
ליז היקרה

את עדיין צעירה ונאה (ע"פי התמונה), אבל הגרופיות שלך מתאימה יותר לגיל 15... חבל, יש עוד כמה דברים ומהנים בעולם/בחיים חוץ מלהעריץ מישהו, גם אם קוראים לו פוליקר..! GET A LIFE, BABY

ג'אפוזו היקר עוד יותר

שמתי לב שאתה תמיד אנטי , תמיד משהו מפריע לך כאילו בעצם אתה זה שצריך למצוא חיים. וגם אם הגרופיות שלי מתאימה יותר לגיל 15 אז מה ? מה רע בלאהוב את יודה בצורה כזו או אחרת, הרי מה משותף לכולנו אם לא האהבה ליודה...אז אחד מעריץ בצורה כזו ואחד מעריץ בצורה אחרת... ואם היתי אומרת שאני מאוהבת ביודה ובא לי עליו ו- וואו מה היתי עושה לו, אז זה היה הופך את הגרופיות שלי ליותר בוגרת?

איתן 990

New member
למר ג'אפוזו הנכבד.

מה רע להרגיש בגיל 15? אני עוד מעט סוגר 43 אביבים. נשוי + 3 . בוא נגיד שאני כבר לא ילד אה? א ב ל אין לי בעיה למשל בהופעות של יודה להשתולל ולרקוד עם כל הצעירים מסביבי. ואין לי בעיה עם זה. הבחורה קפצה עליו? כל הכבוד לה. ועוד משהו: רומיאו האחת צודקת אתה אנטי לדעתך כלום לא בסדר. תחיה את החיים תאמין לי עזוב את הביקורת. תעשה את מה שאתה באמת רוצה לעשות ועזוב את הגיל. הגיל זה לתעודת זהות שיהיו לכולנו רק ימים נפלאים.

ענתי44

New member
Get a life u 2 Japozo

לא מבינה מה הקטע שלך? מה אסור להעריץ את יודה? במקרה אני יודעת שליזי שלנו, הספיקה, בחייה הקצרים יחסית, למלא הרבה פרטים בביוגרפיה האישית שלה, ושיש לה חיים מלאים ומספקים והערצה יפוליקר רק משדרגים את חייה. המשותף לכולנו פה... בני כל הגילאים, שרובינו חיים חיים מלאים, ועדיין מעריצים את יודה. נהנים כמו "שילדעים יודעים" מכל צליל ושיר שלו. מה רע??. וליזי היקרה אהההההההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה גם!!!!!! יו כמה אני מקנאה בך!!!! אגב, מה את חושבת יהיה במוצאי שבת בוומבלי? יש לנו איזה סיכוי?

illani

New member
מצטרפת לכל מילה שלך ענתי

למה האנטי הזה שלך ג'אפוזו? לא מתאים לך להעריץ את יודה? גם זה בסדר. אבל אם זה כך - מה אתה עושה פה? הערצה לאמן, לנשמה, כמו יודה, אין לה שום קשר לגיל. ליודה יש את היכולת לגעת בכל אחד, בכל גיל, בצורה שונה. אהבה זו אהבה. לא ממש דבר שיש להתווכח עליו. ואם אהבה ליודה מפריעה למישהו - שימצא לו כאמור חיים בעצמו.

shay poli

New member
וואו איזו קואליציה.

אני כבר קצת מרחם על גאפוזו,אני לא חושב שהיתה לו כוונה רעה. אבל בכל זאת,אנחנו כולנו עם ליז,וכולנו אוהבים את יהודה ,כל אחד בדרכו שלו. מעניין מה הייתה אומר עלי אם הייתה רואה איך אני מתנהג שאני שומע את יהודה בחדר. אפילו ילד בן 3 לא הייתה נותן לי. זה מה שיפה ומיוחד ביהודה הוא יכול לגרום לנו להרגיש ,כמו ששום דבר אחר בעולם לא יכול. אל תכעס,אבל כנראה שעוצמות האהבה ליהודה שלנו ושלך כנראה לא קרובות. יתכן שאתה אוהב את יהודה,אבל אם היית אוהב אותו כמונו,היית יכול להבין את פשר ההתנהגות המוזרה. אתה אוהב את יהודה כמו שאני אוהב את אהוד בנאי-כלומר אני באמת אוהב כמה שירים שלו,אבל עוד לא חלמתי עליו בלילה. ולא קניתי גיטרות בגללו,ואני לא הולך להופעות שלו (כמעט כל חודש) וכו' וכו' וכו'...

את היית זו שעמדה בבר בחולצת פסים../images/Emo35.gif

אז סליחה מראש על ההתפרצות רק להקדמה מי שהזמינה אותי להופעה זו היתה אימא שלי והיא נהניתה כמו שלא ראיתי הרבה זמן וזה היה שווה הכל כמובן שגם אני נהניתי ישבתי שורה ראשונה ממש לגעת ולא לגעת שבסוף ההופעה רצינו לגשת ליהודה להגיד לו מילות תודה והערכה אבל הביישנות הכריעה אחרי הכל מדובר באומן שמלווה אותי ואת משפחתי תקופה ארוכה הופתעתי ממש לטובה גם הלהקה שאיתו מוכשרים אחד אחד
אהבתי את הקישוריות שבין השירים, את ההסברים של יהודה(עכשיו אנו יורדים וחוזרים שוב...
) שהוא פתאום קם והתחיל לרקוד חברה טובה היתה בהופעה יום קודם וגם נהניתה כמה לא מפתיע

רגע לפני שיורדים מהבמה

היה גם קטע שמישהי שישבה שולחן לידי שהתחיל לשיר את השיר ביונית יהודה עמנואל חשבה בקול שגם הזמר היוני נמצא בזאפה. אני אישית חשבתי שזה קצת מעליב כי נוצר הרושם שבאה בשבילו ולא בשביל יהודה וגם היה קטע (אני כבר לא זוכרת באיזה שיר מדובר) אבל היה לו עיבוד מעין בלוז יפה וכך יהודה הציג את השיר ורצה להגיד משהו אבל מישהו בקהל הקדים אותו אז יהודה שאל היית כבר בהופעה

אהלן לך כלה

כן זו היתי אני בחולצת פסים...איך ידעת? השיר שהתכוונת אליו כשהוא שאל אם המישהו הזה היה בהופעה כבר הוא יום שישי... וענתי מה נשאר לנו מה רק סיכוי קלוש...הולכים לקרוע לנו את הצורה אבל נשאר לנו רק לקוות...

ענתי44

New member
וואו תודה לך כלה להשגה../images/Emo24.gif

מתנ על השיר הזה " אלקו" וואו עשית לי את השבוע!!!!!!

עוד סרטון

http://www.youtube.com/watch?v=_INASCzUwu8 סליחה שאתם נאלצים לשמוע אותי מזייפת התקשיתי להחזיק את עצמי מלשיר

למעלה