די....איך אפשר?!

..

ואני לא! אז מה? זה הופך אותי לבן אדם רע? לדיסלקטית? לעילגת? תיכף תגיד שאני לא מ-גניבה מספיק בשבילך!! לא סתם, התחרפנתי!!!! שונאת מבחנים בפסיכולוגיה!!

איכס!!!!!

מסכן שלי. זה בטח משעמם רצח תאחלו לי בהצלחה כי כרגע גיליתי שאיבדתי את הקמעות מזל... שיר

סוף הדרך...

אקספרסיוניזם גרמני, סוריאליזם איטלקי, פאטישיזם גרוזיני.... עזבי כזה מקצוע מיותר יחסית לשאר המקצועות של המגמה... בהצלחה

צבא!

אני ממש אוהב לעשות את זה להיפראקטיבים. עושים להם צבא של ממש. מריצים אותך בטור ברחבי המתנ"ס ,נותנים להם מספרי ברזל, וצועקים עליהם כמו בסרטים ואם מישו מפשל מריצים את כולם וזה... ומתישהו כשמישהו מפשל אומרים להם שאחד צועק "אחד בשביל כולם" והאחרים עונים לו "כולם בשביל אחד" ואז בסוף עושים להם שיחה (הם לא יפריעו כי הם תשושים) שהם גדולים והם הצליחו והם מאוחדים וכשהם יחד אז אין עליהם ושתמיד יזכרו את זה. ואז עושים להם שוב "אחד בשביל כולם" והם עונים "כולם בשביל אחד" ומשחררים אותם הביתה. זו סה"כ פעולה לא יותר מדי ארוכה כי לא כדאי להתיש אותם לגמרי.

TIS

New member
רייסטלין - האיש ופועלו [קצרצר]

רייסטלין הוא דמות בסדרת הספרים "רומח הדרקון" (Dragon Lance). הוא מכשף גלימות שחורות (מכשף זדון) שמתחזה למכשף ממסדר הגלימות האדומות (המכשפים שאינם נושאים פנים). יש לו עור זהוב לגמרי, שיער לבן ועיניים זהובות בעלות אישונים בצורת שעון-חול. ב"צעירותו" רייסטלין פוצץ כפרים וטבח באנשים. בספרים המעט מתקדמים יותר בסדרה הוא גם מביס את מלכת האופל (טקיסיס), כמעט משמיד את העולם אבל מצליח להציל את העולם בסופו של דבר. מומלץ מאוד לקרוא את כל סדרת "רומח הדרקון"!!! אני ביליתי לילות שלמים בקריאה... אם רוצים לקרוא את הסדרה מההתחלה לסוף הסדר הוא כזה (אם אני לא טועה): 1) ששיית המפגשים (אני חושב ש- 6 ספרים) 2) עת התאומים (אם אני לא טועה - 4 ספרים) 3) רשומות רומח הדרקון (4 ספרים - כנגד ארבעת עונות השנה, מתחיל בסתיו [דרקונים של דמדומי סתיו]) 4) אגדות רומח הדרקון (לא יודע כמה ספרים, עוד לא קראתי) שיהיה לכם יום טוב

למעלה