די....איך אפשר?!

adi u

New member
די....איך אפשר?!../images/Emo53.gif

איך....איך... שמישהו יגיד לי איך..... מה אפשר לעשות עם חבורה של ילדים איפייראקטיביים! זה כבר ממש בלתי נסבל... יש לי קבוצה של 10 ילדים בכיתה ה´...אנחנו שלוש מדכירות... ועדין אי אפשר להשתיק אותם לשניה! משהו יודע מה עושים? כי אני כבר ניסיתי את כל מה שאני יודעת! the calling forever

המשחק של לי

מטודות בחוץ וספורטיביות. יש לי רעיון מגניב למשחק פתיחה: אני לא יודעת מה השם שלו. אבל אני קוראת לו: המשחק של לי. כולם שמים כפות ידים על הריצפה, כל אחד מעביר את יד ימין שלו מעל היד של מי שיושב מימינו. משהו מתחיל לתת מכה לריצפה, וכך צריכים כולם לפי הדסר בלי להתבלבל. עוד טריק להקשות את המשחק: 2 מכות על הריצפה זה שינוי כיוון. מה שעשו בקן שלי לקבוצות כאלו שפשוט הוציאו אותן החוצה והריצו אותן ממקום למקום כל הזמן. בהצלחה!

kedeman

New member
זאת עוד גרסא של "זרם"

אני חושב ששמעתי על 3 גרסאות שונות... למה המשחק של לי??? בכל אופן- לילדים היפראקטיביים כדאי לעשות פעולות חוץ עם הרבה ריצה ועם הרבה משימות הפעולת צבא זה נראה כייף אפשר להוסיף להם מסלול מכשולים וכל מני כאלה או לשחק איתם כדורגל/כדורסל, תופסות למיניהן כל משחק שבו הם צריכים להיות גם קצת מרוכזים וגם לזוז הרבה אמור לעבוד... רק כדאי לעשות את זה מהר כדי שהם יתרגלו אלייך ואל הפעולות לפני החורף (שבדרך כלל מכריח לעשות פעולות חדר שהן הרבה יותר רגועות..)

כי באחת הפעולות לא הצלחתי להעביר

שום משחק פתיחה, ואחת מהקומונריות באה לעזור לי ושיחקנו את המשחק הזה.

Kooshoosha

New member
קוראים למשחק הזה "דפיקה מהירה"...

לפחות אצלינו.. שמתם לב לשמות של המשחקים בימינו?... "אורגיה בשחקים"?? מה נסגר.. זהו. זה מה שרציתי להגיד.. ליל מנוחה יעל קן חולון הנעור העובד והלומד.

ראסמי חרא של שמות

החניכים שלי צוחקים שהם שומעים ת´מילה חברה אז אני אגיד להם אורגיה? אחרי יומיים יש הפגנה מול המרכז נוער...

חניכות שלי החליטו שאושפיזין זה מילה

גסה!!! זה בסה"כ מילה יפה להגיד אורחים בסוכה... :p

חחחח ילדים קטנים...

הזכרת לי ת´קטע שהמדריכה שאיתי ברוב טימטומה קראה לחניכים מפגרים ואז כדי לחלץ אותה ניסיתי שעה להסביר להם שפיגור זו מחלה ולא קללה.... כשילדים ניתקעים על משו אז זה עד הסוף...

אפרופו פיגור

הזאתי שמדריכה איתי החילטה להצטרף לשיחה שלהם שהם אמרו על מישהו שהוא מפגר ואז איכשהו היא ניסתה להסביר להם שמפגר זה לא קללה ושיש אפילו מד"צ (יש לנו בכל הבוגרת רק 4 בנים) זהו דיסלקט. איך רציתי להרביץ לה באותו רגע!!! זה בסה"כ שיחה שלי ילדים בני 11 שנוטים להגיד על כל דבר שהם לא רוצים או לא אוהבים שהוא מפגר. וכמובן שהם קלטו למי היא התכוונה שהוא מפגר, אבל כמובן שהיא הכחישה את זה ש הוא דיסלקט..

טכנית, יש קשר

כל המפגרים דיסלקטים ברמה זו או אחרת (ואמא שלי מורה לחינוך מיוחד אז ככה שזה ברור שאני צודקת) אבל פיגור זה זה לא דיסלקטיות. יש הבדל! אבל מילולית דיסלקט זה מישהו שהוא לא מתקשר מילולית עם העולם (אבל לא אילם) אבל הוא גאון בעל אינלגנציה גבוהה ומפגר זה סתם מישהו טיפש. אם לא הבנתם או שבלבתי אתכם, אל תדאגו! גם אני לא הבנתי את עצמי!

TIS

New member
דיסלקטיות?

עד כמה שאני יודע אומרים "דיסלקציה"...

La Gamba

New member
אעלק בימינו

יש לי חובר משחקים של השמו"צ מיוני 89´, ואז השתמשו בשמות האלה...

kedeman

New member
יש אבל את המשחק עם השם הכי גרוע!!

אונס חייבים להחליף לזה את השם כי אמא שלי כמעט לא הסכימה לשלוח את אחותי לפעולות כשהיא שמעה ששיחקו איתם משחק שקוראים לו אונס ד"א אצלנו בתנועה מישהו החליט שצריך להחליף את השם של זה ל-"המאהב"

אפרופו אורגיה...

כיוון שהקן שלנו ממוקם במרכז מסחרי, ליד ביצפר למוסיקה (אוי! כמה הם שונאים אותנו!!!) והחדר שליד הקן שלנו זה "חדר אורגניות" (וזה כתוב על פלסטיק עם כאלו אותיות מתקלפות..) מישהו, הוריד את ה"נ" כך שזה נהפך ל"חדר אורגיות" כולנו צחקנו על זה וכו´ וכו´ וכו´. וחניכים של חברה שלי, שהיא מדריכה כיתה ו´, ראו את זה ושאלו אותה. חניכים: "אורגיה זה משהו שקשור לסקס?" חברה שלי: "אממ... אני לא יודעת מה זה אורגיה" ושאלה את שותפתה להדרכה אם היא יודעת השותפה: "אין לי שמץ, אולי הקומנרית יודעת", ושאלה אותה הקומנרית: "אורגיה??? יש בכלל דבר כזה?" זה היה כזה קורע!!

אממ

אני לא מתכוונת לרשום את זה כאן מפני שאני מפחדת שיסלקו אותי אז אני ירשום לך בפרטי

למעלה