דיר אפי

ענבלול

New member
דיר אפי

שלום לאפי ולכולם...אחרי יום שלם שהסתובבתי בפורומים השונים - גיליתי את זה - ונראה לי שאתם ממש תוכלו לעזור לי...אז זה הסיפור : אחרי שנפרדתי מבנזוגי האחרון - שחשבתי אותו לאהבת חיי - חזרתי למקום בו גרתי בילדותי.. עבר קצת זמן התאוששות - ופתאום ! פגשתי מישהו - שמרגש אותי , מעניין אותי . נעים לי . ומדהים לי יותר מכל מי שפגשתי אי פעם ! היתה ביננו התחברות מדהימה ומרגשת - מהירה מעל לכל קנה מידה רגיל ונורמלי. בקיצור - הוא יצא למילואים ויחזור במוצ"ש..אני רוצה להפתיע אותו במשהו . *ארוחת ערב רומנטית לאור נרות כבר עשינו. *גם מקלחת כזו כבר עשינו. *יש לי את המפתח לבית שלו ואני יכולה לחכות לו שם כשיגיע.. הוא שווה את ההשקעה והמאמץ מעל לכל ספק כי הוא גרם לפרפרים לעוף כאן שוב. רעיונות ??? תודה!
 

ברק א.

New member
אין , לא היה ולא יהיה ( כמובן שיש )

מקום רומנטי יותר מהים . תכיני לכם צידנית פיקניק קטנה ונחמדה , עם בקבוק יין צונן , אבטיח , כמה סוגי גבינות , וקדימה , לחוף . כמובן , אתם תלבשו בגדים קלילים ( את שמלה קיצית והוא ברמודה וגופיה ) , ומתחת יהיה לכם בגד ים . כשתגיע השעה , תתפרצו מהבגדים המחניקים ובדילוגים קלילים ( או בתחרות ריצה מטורפת ) תיכנסו למים . שכחתי לציין שכל האמור לעיל אמור לקרות בערב , כמובן . תהנו .
 
יש לך ../images/Emo15.gif בתוכנית

הכל נשמע מצויין, חוץ מ... בגדי ים???? לא הבנתי בשביל מה בגדי ים
 
אני חוששת שאם בפתרונות רומנטיים

עסקינן, הריני מפנה אותך לסקר הקודם שלנו שעסק ברומנטיקה + הבחירה שלי באותו סקר. הדבר יבהיר לך מספר דברים: א) איני אדם רומנטי, מעולם לא הייתי, ולעולם לא אהיה. ב) אני סולדת בצורה קיצונית מגילויי חיבה בפומבי וגם בחשאי. ג) מוזר ומעניין בעיניי איך אנשים מצליחים להתגבר על משקעי העבר, ועדיין למצוא את הכוח להשקיע ברומנטיקה של קשרים חדשים. ד) שוב אזכיר, שדעתי היא שאין צורך באקטים גרנדיוזים על מנת להביע אהבה, אלא משהו שייתן את התחושה הנכונה לצד השני: מכתב, פינוק עד אין קץ (מסאז´, סרט אהוב בוידאו, ארוחת בוקר במיטה ובשבילי - הנחת מצית בכל פינה בבית היא סימן מובהק לחיבה עמוקה). אנא זכרי שהוא חוזר ממילואים, כך שסביר להניח 2 דברים: 1) הוא יהיה עיף מדי להפעלות חוץ-ביתיות הכוללות מסע הישרדות אל חוף מבודד ורחצה לילית בעירום. 2) הוא יהיה מחורמן בטירוף (אלה המדים שעושים את ההבדל), כך שהתשובה בידייך.
 

zimes

New member
עצתי - הדליקי לו את הבוילר מראש

הוא יהיה מאושר, ואת - לך יהיה פחות מהריח הזה של צבא (השמן של הנשק. אח.... אילו ריחות...) באף.
 

ענבלול

New member
../images/Emo65.gifתודה

תודה לכולכם....עכשיו כל שנותר לי הוא רק להחליט..לא?
 

ענבלול

New member
שוב תודה../images/Emo42.gif

הייתי בכמה פורומים אחרים שהיו ממש לא נחמדים אלי בגלל שאני חדשה ולא מכירה עד הסוף את החוקים - ונעים להיות במקום קצת אחר!
 
אין בעד מה

רק שנדמה לי שטרם עדכנוך שהצטרפות לפורום כוללת תשלום חד פעמי (בצ´ק בנקאי) לחשבוני - שיועבר במסרים או במייל ישירות. לכשדנץ יתעורר, הוא גם יסביר לך את תהליך הקבלה על כל שלביו (תרגילי התחמקות בשטח אויב, התנקשות סמלית בעובד מדינה, והתחקיר הבטחוני הרגיל). בתור התחלה, נא שלחי פקס ללשכתו של יו"ר הכנסת, בה את מביעה תרעומת ומורת מוח מנוכחותו המתמידה של ח"כ גדעון עזרא במזנון הכנסת, ובכנסת בפרט.
 
למעלה