דירת המצויירים

TheLost

New member
דירת המצויירים

אני לא יודע מי כאן עוקב אחרי זה, אני כן וזאת תוכנית קורעת ביותר (לפחות בד"כ). בכל אופן מי שכן ומי שלא, לידיעתכם - yes עשו בלאגן עצום בשידור הפרקים ולמעשה הפרק האחרון ששודר (עם האלצהיימר) היה הפרק האחרון בעונה (לא כולל הפרק עם הרגעים המצחיקים ביותר מ-2 העונות שגם ככה בטח לא ישודר בארץ). נותרו עוד 2 פרקים בעונה שלא שודרו. מעניין מה יחליף את זה. אולי "החיים הפשוטים" (מה ששודר לפני כן באותה המשבצת) - בשידור חוזר או לא. אני חושב ש"Kitchen Confidential" כבר לא ישודר :-S

snier1991

New member
העונה הזאתי די משעממת

היו איזה 4 פרקים טובים פרק השואה האלצהימר(העלילה המשנית הייתה עם טוט והמחנה לא עם הנסיכה והניתוחים הפלסטיים המשעממים נכון?!) הפרק של סופר הירו הומו והפרק של סופר נני ואולי היה עוד משהו אבל באופן כללי היה מאד משעממת

TheLost

New member
היא טובה

יש באמת כמה פרקים ממש גרועים (כמו למשל הפרק עם הLIVE ACTION FIGURES שהעלילה הזו פשוט לא הייתה מצחיקה, זה הפרק עם המחנה של טוט). הפרק עם האלצהיימר הוא זה עם הניתוחים הפלסטיים...

snier1991

New member
העלילה עם טוט הייתה דווקא טובה

אבל האקשן פיגרס הייתה נוראית וכך גם הנסיכה והברבור לעומת זאת העלילה עם האלצימר הייתה טובה אבגל עדיין אני הכי אהבתי את עלילת השואה סוף סוף משהו עשוי טוב בקשר לשואה הפרק ההוא היה פשוט נהדר

TheLost

New member
אתה מדבר כאילו על הפרק הראשון?

עם הילדה המעצבנת הזאת? והשואה של הסוקבאקים?

ילדה??? מדובר בנערת התות

הסטרוברי שורטקייק היתה דמות מיתולוגית בשנות ה-80 שעיטרה מכתביות וכל מרצ'נדייז אפשרי לילדות. את העובדה שאתם לא מזהים אותה כנראה ניתן לייחס לפיחות במעמדה (היום יש דמויות ח"ינוכיות" כמו "בראטז" או המתאבקים רפי השכל של ה-"WWE") אבל היא גם מלמדת משהו על העונה הנפלאה של הסדרה הזאת - סוף סוף השכילו יוצריה לא ללכת בדרכם של יוצרי "סאות' פארק" וכיוונו הרבה יותר גבוה וקהל יותר מבוגר- בעונה הזאת יש סאטירה נשכנית, רפרנסים לתופעות פופ שלא מדברות רק לילדים ועלילות מאד מצחיקות. ללא ספק עולה עשרות מונים על העונה הקודמת.

snier1991

New member
את צודקת לחלוטין

בעונה הזאת לא היה הומור קקי ולא היה סלפסטיק מפה עד ניו יורק שמדי פעם רציתי להעביר ערוץ ועם כל הכבוד לטרולית שצדה טרולים לא הייתה סאטירה העונה למעט הפרק הראשון ואולי הפרק שהרגו מצוירים ודרך אגב זה שלא ציינתי לא אומר שאני לא מכיר אותה פעם היו לי אפילו ציפיות שלה אם אני לא טועה היא הייתה חלק מהסדרה עם שני הארנבים החול והורודה והיא הייתה הורגת בע"ח ולמרות מה שאת חושבת סדרות הילדים של פעם דביליות באותה מידה שבטי בופ ופוקה של היום דבילים וזה לא איז דבר שצריך לשמור ולגזור

למעלה