דירת החלומות....

דירת החלומות....

בהמשך לשרשור הקודם,של מה דפוק אצלכם בדירה...

אם הייתה לכם אפשרות (וכסף) לגור בדירה על פי דמיונכם...
איך היא הייתה נראית? מה היה בה??

מה הכי חשוב לכם שתהיה לכם בדירה? על מה אתם מסתכלים שאתם רוכשים דירה דבר ראשון? מה פחות חשוב לכם ואתם יכולים להתפשר...

יאללה תחלמו!

אני רחוקה מרכישת דירה

אבל בפנטזיה: דבר ראשון יהיה לי מטבח מושלם, עם אי באמצע, ושיש בגוון בהיר, עם תנור מובנה וכיריים מעולות וכל האביזרים שצריך.
הרבה אור ואוויר, גינה גדולה (בשביל הכלבים שיהיו...), חדרים מרווחים, ריהוט פשוט והכל זורם והרמוני. הכי הייתי רוצה שזה יהיה באיזה מושב או קיבוץ בגולן, במקום בלי רעש, ועם הרבה ירוק, ואם זה יצפה לאיזה נוף משגע או מקור מים זה בכלל יהיה מדהים...

דירת החלומות

לי ממש חשוב שיש אור יום ושמש בדירה ושהיא במצב סביר- כלומר שאם מנקים כמו שצריך זה מרגיש נקי ונעים לגור.
חוצמזה החלומיות מתבטאת במיקום של הדירה (הכי מרכזי שאפשר או להפך כמה שיותר שקט, עם ירוק בעיניים ונופים. רק לא מצב ביניים:/) ובעיקר בעיצוב וברהיטים.

דירת החלומות שלי...

נתחיל מהמיקום, או קיבוץ או מושב,או עיר לא ענקית כמו ת"א אלא קטנה ונחמדה...

דירת קרקע (בית פרטי) עם גינה, ומרפסת ליד הגינה (סוג של צימר כזה...)

הרבה צמחייה וירוק מסביב, עץ של פרי הדר, בסלון ספה ענקית ופלזמה והרבה כריות על הספה בסלון...

בתוך הבית מסתובבים להם כלב וחתול ומתרוצצים להם ילדים ואיזה קיבוצניק/מושבניק חמוד...

וזהו,הגזמתי...הלכתי עם זה רחוק

האמת שאני ממש מתה על הבית שאני גרה בו כרגע

הוא אחלה. אם הוא היה שלי ולא בשכירות הייתי עושה בו כמה שיפורים אבל הוא לא יהיה שלי (בעל הבית רוצה עבורו כמה מליונים טובים שאין לי
) אז אני מסתפקת בו כמו שהוא. הכי אני אוהבת את הגינה הענקית, אני לא חושבת שאוכל לחיות שוב בלי גינה ענקית (במיוחד כשהצבתי שם בריכה ענקית ואני אזדקק למקום בשבילה
)

h a j b i

New member
אין לי כזו כרגע

כי אני רואה את היתרונות גם בדיקת פנטהואז במגדל וגם בבית פרטי על שטח נרחב.
כל עוד אני גר בשכירות אני יודע שאני אוכל לנסות גם וגם

אני בן אדם צנוע

דירת חדר. חדר משלי, עם מיטה. (עדיף זוגית), שולחן מחשב ומחשב שאני אביא. וארון בגדים, כמו שיש לי עכשיו.
שירותים, ומטבח, לא צריך סלון. וזהו, ושהכל יעבוד כמו שצריך.

"דירת חדר,
בפינה של הפינה, אני לא יכול להיפגע "
" נשבר לי ה...
אה, זה שייך לשרשור אחר
.
.

=] ...

דירת החלומות

קודם כל חשובה לי הסביבה שבה אני גרה.. שלא יהיו רועש מערסים בלילה (כמו בשכונה שבה אני גרה
) .. הייתי מעדיפה לגור בטבע, או בים (אפילו שיהיה רעש של גלים
)
הדירה עצמה- לא קטנה ולא גדולה מדיי.. אבל כן הייתי רוצה שיהיו בה די הרבה חדרים כדי שאוכל לעשות "חדר עבודה", "חדר בגדים" .... וכו'..
מעדיפה פנטהאוז או וילה (לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו)

למעלה