דירוג- מצעד רביעי!

sok777

New member
דירוג- מצעד רביעי!

והפעם.. Be Here Now השבוע יש לכם עד 80 נק' סכ"ה. אז הנה השירים: 01 - D'You Know What I Mean 02 - My Big Mouth 03 - Magic Pie 04 - Stand By Me 05 - I Hope, I Think, I Know 06 - The Girl In The Dirty Shirt 07 - Fade In-Out 08 - Don't Go Away 09 - Be Here Now 10 - All Around The World 11 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 12 - All Around The World (Reprise)-oasis בהצלחה!

sok777

New member
רק שתדעו- זה עד 85!! שיניתי. שלי-

8 - D'You Know What I Mean 6 - My Big Mouth 6 - Magic Pie 9 - Stand By Me 6 - I Hope, I Think, I Know 8 - The Girl In The Dirty Shirt 6 - Fade In-Out 7 - Don't Go Away 7 - Be Here Now 9 - All Around The World 6 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 7 - All Around The World (Reprise)-oasis זה היה הדירוג הכי קשה שהיה לי..

RoySupernova

New member
חח דירגנו אותו דבר רק ב3 שירים..

רק ב- All Around The World ,Magic Pie ו- It's Getting Better Man..

sok777

New member
זה עד 85!! ולא עד 80 כמו שכתבתי!!

יש לכם סכ"ה 85 נק'. אל תטעו בגלל שלא קראתם את זה. תודה. 85 נקודות לדירוג BE HERE NOW

RoySupernova

New member
טוב..

6 - D'You Know What I Mean 7 - My Big Mouth 6 - Magic Pie 8 - Stand By Me 8 - I Hope, I Think, I Know 6 - The Girl In The Dirty Shirt 9 - Fade In-Out 8 - Don't Go Away 6 - Be Here Now 9 - All Around The World 6 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 6 - All Around The World (Reprise)-oasis חח אני דווקא חושב שזה אחלה רעיון לסיים ת'אלבום ככה אבל מוזר לי לתת לשיר כזה ציונים יותר גבוהים משל שירים אחרים

MorningGlory

New member
-.-

10 - D'You Know What I Mean 5 - My Big Mouth 9 - Magic Pie 10 - Stand By Me 8 - I Hope, I Think, I Know 8 - The Girl In The Dirty Shirt 5 - Fade In-Out 9 - Don't Go Away 5 - Be Here Now 8 - All Around The World 5 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 3 - All Around The World (Reprise)-oasis

LetThereBeLove

New member
הדירוג שלי.

הממ זה יהיה מוזר. כי עכשיו אני מכורה.. 6 - D'You Know What I Mean 6 - My Big Mouth 9 - Magic Pie 10 - Stand By Me 6 - I Hope, I Think, I Know 10 - The Girl In The Dirty Shirt 5 - Fade In-Out 8 - Don't Go Away 6 - Be Here Now 9 - All Around The World 5 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 5 - All Around The World (Reprise)-oasis באמת שלשום שיר פה לא מגיע פחות מ7..!

sok777

New member
תודה באמת שאתם מתייחסים. ממש נחמד.

באמת תודה ל3 שדירגו אבל חבל שאתם היחידים שאכפת להם ממני בכלל ומהפורום בפרט. נראה לי שאני מפסיק להשקיע בשבילכם עם כל מיני דברים.

YOasis

New member
היהיהי... נסחפת קצת...

אני אישית באמת מעריכה את הזמן שאתה משיע בפורום, באמת אתה מעולה ואתה עושה עבודת קודש
!!! אבל אתה לא צריך להרגיש שאתה עושה לנו טובה (למרות שיש בזה משהו), את ההחלטות שלך תעשה לבד אם אתה משקיע או לא... לדעתי התגובה שלך הייתה ממש לא נחוצה וממש לא במקום. תשקיע כדי שהפורום יהיה מעניין ולא כדי שאנשים בפורום יזרקו לך פרחים על כל דבר שאתה עושה. אתה ממש לא צריך לקחת ללב. לא יצא לי להיות בפורום יומיים ואני אענה על הסקר כי זאת אחלה פעילות לפורום. אבל ההתפרצויות האלה לא נחוצות P: 8 - D'You Know What I Mean 6 - My Big Mouth 7 - Magic Pie 8 - Stand By Me 8 - I Hope, I Think, I Know 9 - The Girl In The Dirty Shirt 8 - Fade In-Out 7 - Don't Go Away 6 - Be Here Now 10 - All Around The World 6 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 2 - All Around The World (Reprise)-oasis חחח נתתי לו קצת כי הוא הכי פחות נחוץ P: אבל אני אוהבת את הטריקת דלת שסוגרת את האלבום

sok777

New member
אני חושב שהבנת לא נכון..

אני ממש לא מחפש מחמאות ושטויות כאלו. אבל מותר לכם להעריך את זה שאני עושה את זה אך ורק בשבילכם ולפחות לשתף פעולה כדי שמה שאני משקיע וחושב עליו ועובד עליו בשבילכם יפעל. לא ככה? אני חושב שאת טועה ושזה כן במקום כי זה לא ייתכן שאני אעבוד קשה ותתיחסו לזה כמו אני לא יודע מה. וזה לא משנה אם לא היית בפורום יומיים, 6 ימים או שבכלל היית ולא הגבת. זה לא אישי אליך זה בכלליות. אם אנשים לא הגיבו כנראה שלא אכפת להם מהפורום והם לא נכנסים או שהם לא מעריכים את העבודה או ש"אין להם כוח". בכל אופן הם לא תורמים לפורום ואין שום קשר לזה שאני זה שהשקיע ובאותה מידה זה היה מגעיל אם את היית משקיעה. זה פשוט חוסר הערכה או אי אכפתיות. אני לא יודע מאיפה זה נובע אבל עצם העובדה שרק 3 הגיבו זה אומר הכל.

YOasis

New member
צודק

כנראה שלא כל האנשים יודעים להעריך דברים טובים. וזה באמת לא יפה. אבל יש גם כאלה אז... מה לעשות...
שטויות, קח את זה בקלות, אתה עשר!
*גיליתי שאם לא מעבירים את האותיות לעברית, "צודק" יוצא "MUSE" ממ... מעניין. (אם כבר מיוז, נגה?! את חיה?! ווי מיס יו!)*

L i l A L o

New member
טוב

D'You Know What I Mean-7 6 - My Big Mouth 6- Magic Pie 8 - Stand By Me 6- I Hope, I Think, I Know 8- The Girl In The Dirty Shirt 6- Fade In-Out 9- Don't Go Away 7 - Be Here Now 9 - All Around The World 7 - It's Gettin' Better (Man!!)-oasis 6 - All Around The World (Reprise)-oasis אבל זה אלבום טוב וקשה לדרג.

למעלה