דירוג- מצעד חמישי!

sok777

New member
דירוג- מצעד חמישי!

הפעם נדרג את... The Masterplan! אלבום מעולה, די רגוע. לכל 14 השירים יש לכם 85 נק' לדרג. בהצלחה! רשימת השירים: 01 - Acquiesce 02 - Underneath The Sky 03 - Talk Tonight 04 - going nowhere 05 - Fade Away 06 - The Swamp Song 07 - I Am The Walrus (LIVE) 08 - Listen Up 09 - Rockin' Chair 10 - Half The World Away 11 - It's Good to Be Free 12 - Stay Young 13 - headshrinker 14 - The Masterplan ואל תעשו טובה ותדרגו, תדרגו כי אתם רוצים. מי שמניאק או שמדרג כי "טוב, נו.." אז שיעשה טובה לפורום ולא ידרג.. אני לפחות רוצה אנשים שאכפת להם מהפורום ושרוצים שהוא ישאר בחיים וברשת.. בהצלחה לנו

sok777

New member
שלי-

8 - Acquiesce 6 - Underneath The Sky 9 - Talk Tonight 5 - going nowhere 5 - Fade Away 6 - The Swamp Song 7 - I Am The Walrus (LIVE) 6 - Listen Up 5 - Rockin' Chair 8 - Half The World Away 7 - It's Good to Be Free 5 - Stay Young 4 - headshrinker 9 - The Masterplan גם 90 זה מעט מאוד אבל ככה זה. בנסיון הראשון ברחמנות גדולה יצא לי 103. לאף שיר לא נתתי פחות מ-6 כי שום שיר לא שווה פחות מ-6.. [גם לא פחות מ7 אבל הייתי רחמן].

LetThereBeLove

New member
המממ הדירוג שלי.

אחח איזה אלבום. 6 - Acquiesce 6 - Underneath The Sky 9 - Talk Tonight 6 - going nowhere 4 - Fade Away 5 - The Swamp Song 7 - I Am The Walrus (LIVE) 7 - Listen Up 6 - Rockin' Chair 6 - Half The World Away 4 - It's Good to Be Free 7 - Stay Young 7 - headshrinker 10 - The Masterplan וואי וואי, ועוד זה אחרי שנתתי נקודות בחרמנות! היה קשה..!

sok777

New member
חחח לך תבין מה זה..

זה בגלל שיחה ביני לבינה במסנג'ר.. פחח היה ע-נ-ק...

RoySupernova

New member
חח ואני באמת חשבתי שהתכוונת לכתוב

ברחמנות.. או שזו הבדיחה? חח הייתה לי מורה ביסודי שסיפרה שהיא נולדה בשישי לשישי שישים ושש.. חחח כולם עשו ממנה השטן וזה.. חח והיא דווקא הייתה מהטובות.

LetThereBeLove

New member
חחחחח

זה סער, המסטול הזה!!
חחחחח בעודי משוטטת להנאתי בגוגל וידיאו, צדו עיני את הדבר הבא אכן, מסמך אנושי מזעזע!

sok777

New member
אני מסטול??

אני סתם אוהב לעשן סמים. אבל אני לא מסטול.

sok777

New member
חחח זו בערך הבדיחה.. יש כמה צדדים..

חחח מסכנה המורה..

L i l A L o

New member
הממ נמ

8- Acquiesce 6 - Underneath The Sky 6 - Talk Tonight 6 - going nowhere 7 - Fade Away 5 - The Swamp Song 7- I Am The Walrus (LIVE) 5- Listen Up 6 - Rockin' Chair 6 - Half The World Away 5- It's Good to Be Free 8 - Stay Young 6 - headshrinker 9 - The Masterplan ואו לקח לי שנה להגיע ל90. בהתחלה זה הי ה103:|:|:| חח ובסוף כמעט הכל 6

MorningGlory

New member
זה יהיה קשה../images/Emo122.gif

6 - Acquiesce 8 - Underneath The Sky 7 - Talk Tonight 4 - going nowhere 3 - Fade Away 3 - The Swamp Song 6 - I Am The Walrus (LIVE) 8 - Listen Up 9 - Rockin' Chair 8 - Half The World Away 6 - It's Good to Be Free 7 - Stay Young 6 - headshrinker 9 - The Masterplan 105 זה לא טוב0.0

RoySupernova

New member
שלי

6 - Acquiesce 6 - Underneath The Sky 6 - Talk Tonight 7 - going nowhere לא זכרתי בכלל איך הוא הולך שמעתי שוב ודווקא התלהבתי 7 - Fade Away 1 - The Swamp Song היו חייבים לעשות את זה 4 דקות וחצי? 7 - I Am The Walrus (LIVE) רק לא מזמן גיליתי שהגרסה שחשבתי שהיא הגרסה הזו היא לא ועבדו עליי בDC++.. כבר התאהבתי בגרסה הראשונה אבל שתיהן מצוינות.. נתתי 7 רק כי זה קאבר (טוב כמו המקור!) 8 - Listen Up 7 - Rockin' Chair בגלל הסולו 7 - Half The World Away 6 - It's Good to Be Free 6 - Stay Young 8 - headshrinker הייתי נותן לו ולליסן אפ יותר אם לא הייתי מעליב את הכבוד של האחרים 8 - The Masterplan האמת אני מרגיש רע עם העדפה של שירים מסוימים על אחרים שאני לא בטוח בה אבל זה ההחלטה של מה שאני מרגיש כרגע אז בסדר.

YOasis

New member
../images/Emo60.gif דירוג: ../images/Emo218.gif

איזה אלבום מבורך...
8 - Acquiesce 8 - Underneath The Sky 5 - Talk Tonight 5 - going nowhere 9 - Fade Away 1 - The Swamp Song 6 - I Am The Walrus (LIVE) 7 - Listen Up 7 - Rockin' Chair 7 - Half The World Away 4 - It's Good to Be Free 7 - Stay Young 8 - headshrinker 8 - The Masterplan וואי זה היה אחד הדירוגים הקשים... באמת שהשירים פה שווים יותר... אלבום מעולה!

למעלה