בסופו של יום אנטמן עוד לא בן 23 קשה לצפות שהכל יהיה אצלו מאוזן ומחובר איפה שצריך. מנהיג אדיר לגילו. גם לוקה היה כך בגילו אבל הבכי לשופטים הוריד לדעתי, אבל זה מישור ההשוואה בעיני…הספסל של מינסוטה מהטובים בליגה אם לא הכי טוב בליגה.
ולגבי המנהיגות של אדוארדס, גם אני שיבחתי אותה, אין את התחושה שהוא טיפה פרונט ראנרי במנהיגות? כאילו הוא מגיע לרמוס ושהקבוצה רצה זה עובד מדהים, מצד שני שנתקלים בקשיים אני לא בטוח שהוא עדיין רתם שלוות נפש (יגיע עם הניסיון והקבלות) אמינה שתשדר לאחרים שהוא בשליטה על המצב. מנסה לומר שבסדרה מול דאלאס, הרגשתי ווייב שבגלל שאין לו על מה ללכלך, הווקאליות שלו פחות משפיעה על חבריו.
מבחינת מנהיגות אנט לוקח את לוקה בעיני בקלות. אחת הסיבות לכישלון של דאלאס לפני שנה זו אנטי מנהיגות של לוקה. השנה שיפר את הפן הזה.בסופו של יום אנטמן עוד לא בן 23 קשה לצפות שהכל יהיה אצלו מאוזן ומחובר איפה שצריך. מנהיג אדיר לגילו. גם לוקה היה כך בגילו אבל הבכי לשופטים הוריד לדעתי, אבל זה מישור ההשוואה בעיני…
מסכים עם רוב הקבוצות שציינת, קח בחשבון שאחד משחקני הספסל היותר טוב באינדיאנה (מת'ורין) נפצע רוב העונה.ספסלים אחרים שראויים לציון - ניקס (הארטנטשטיין, דיוס, דונטה/הארט), פליקנס עמוקים מאוד, מג׳יק, והת׳אנדר. הרייטינג ספסל הכי טוב אגב היה של הסלטיקס, אני מניח כי החמישיה מאוד חזקה אז תמיד שחקני הספסל משחקים עם כוכבים. יש משהו אבל בלבנות ספסל עם רול פליירס יעודיים, שכל אחד מהם עושה את התפקיד שלו ממש טוב והם משחקים באותו הסיסטם.
הספסל של הפייסרס גם שינה משחקים, אפילן בפלייאוף, ובמיוחד לפני הטרייד על סיאקם שקצת צמצם שם את הרוטציה. גם הקליפרס עמוקים.
צודק על קיד, נאש לא עשה גמר.מבחינת מנהיגות אנט לוקח את לוקה בעיני בקלות. אחת הסיבות לכישלון של דאלאס לפני שנה זו אנטי מנהיגות של לוקה. השנה שיפר את הפן הזה.
מסכים עם רוב הקבוצות שציינת, קח בחשבון שאחד משחקני הספסל היותר טוב באינדיאנה (מת'ורין) נפצע רוב העונה.
אגב רק עכשיו שמתי לב להערה שלך לגבי אייברסון שאני רחוק מלהסכים איתך. בעיני קיד ונאש התקרבו לקחת אליפות הרבה יותר ממנו. סטוקטון גם, אבל לא בדיוק היה שם האלפא.
כן, אני לא חולק על הטענה הכללית שקשה יותר לגארדים קטנים.צודק על קיד, נאש לא עשה גמר.
בכל מקרה אני חושב שבראנסון הרבה יותר דומה לאייברסון (סקורר) מאשר לקיד (אולאראונד), אז זו דוגמא יותר רלוונטית, ובכל מקרה לא משפיע על הטיעון.
קיד גם חריג כי הוא לא בדיוק היה גארד קטן, אבל כן היה הרכז והשחקן הטוב בקבוצתו והמנהיג שלה כמו בראנסון.
הטייק המקורי היה אמור להיות אקסקלודינג סטף כי הוא לא סתם גארד קטן, אלא הקליע הגדול בהיסטוריה and its not even close, ככה שקשה לי לשים אותו באותה קבוצה עם השמות שהזכרתי.8. ברונסון
מעבר למה שנאמר הייתי מציין שברונסון סחט 500 צ'ארג'ס העונה, משמע הוסיף אלמנט חיובי בהגנה ובכך הפך לשחקן שמהטל בשופטים באופן הכי מקיף בליגה, זה ממש two way flopping. הוא ווינר קשוח, ממציא ניצחונות יש מאין.
נקודה נוספת שלא נגענו בה היא שהוא בשיאו עם הכדור ביד והוא צריך אותו. לעיתים צריך לקבל feel לשומר שלו (בעיקר לשומרים עם סייז), צריך להרגיש טיפה את השיפוט, הכדרור מסוגל להפוך הכרח לקאונטרים והמשחק המנטלי בינו לבין השומר שלו. חלק מזה תוצאה של הצפיפות בניקס וחלק תוצאה של הסגנון.
התגובה של נועם לגבי גארדים נמוכים מעידה על מורכבות אך צריך להוסיף שחלק מהדוגמאות נוגעות למקריות. אייברסון הגיע לגמר מול צמד שחקני טופ 12 אול טיים, רוז והארדוואי נפצעו לפני השיא, פול, פייטון, סטוקטון וקיד עשו גמר שזה הישג נפלא בפני עצמו ונאש אמור היה לעשות לפחות אחד. וכמובן שיש שם נוסף מלבד זיק שזכה באליפויות והוא מדורג ממש עכשיו.
7. סטף
מה לא נאמר על הערימה של זבל הזה. הגוזל מדליות אולימפיות מיוקיץ הזה. הסינוואר מסן פרנסיסקו הזה. וואלה יובל בהטרלה מופתית דירג אותו בשביל שאני יאלץ לצאת להגנתו.
כאמור, אני לא חושב שהשורה התחתונה לעונה הזאת הייתה מחויבת למציאות, כמו שעונות של שחקנים טובים אחרים (מבוגרים יותר ופחות) בקבוצות גרועות לא תמיד מחויבות למציאות מבחינת הרושם שלהן.
קבוצות לוקחות עוד ועוד שלשות בשביל לייצר ריווח/יתרון על ההגנה שסטף משיג כמעט לבד מעצם קיומו. עדיין לוקח 11 שלשות למשחק וקולע אותן ב41%, מוסר נפלא שרק משווע לקו סטאר לאחר שנים של הובלה אישית בגילו המופלג מקצועית, ואם אפשר להוסיף צוות מסייע מאוזן טיימלנית, או נפשית, או גם וגם, מה טוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.