כתבת באמת יפה ונהניתי לקרוא גם אם אני חושב שקשרת לטייטום כתרים שלא הרוויח ביושר.6. סטף קארי
השנה סטף אצלי ניצח את הדבוקה הזו של סופרסטארים עם חיסרון. לברון זה שלושת רבעי עונה ולא יכול כבר לתת פול גז כל הזמן. בראנסון - דיברנו על הסייז, אמביד עם האופי, אנט מרגיש קצת צעיר או עדיין לא שם מבחינת המאני וכדומה. כרגע נראה שסטף - השומר הכי פחות טוב מהנ״ל עדיין לא נפגע באיזור של ״אם אני חם נגמר הסיפור״. הגרביטציה שהוא יוצר דומה לשל הגדולים ביותר, והתנועה בלי כדור שוברת הגנות. מבחינתי סטף הוא שחקן פיור בסקטבול סקילז לכן הוא מזדקן הכי לאט. בכל מקרה, ווינר אמיתי שצריך קבוצת כדורסל יותר מתפקדת מסביבו.
5. ג׳ייסון טייטום
קודם כל אני שמח שאצלך כולכם הוא מדורג כל כך גבוה. הרוויח את זה. השחקן הכי טוב שעמד בראש האלופה שלדעתי לקחה הכי בקלות בשנים האחרונות. אחרי מספר מסעות בפוסט סיזן שלא נגמרו בטבעת, בהם טייטום היה המוציא לפועל העיקרי אם לא היחיד, הפעם הוא נהנה מהרבה עזרה ובעיקר הגנה קבוצתית חזקה שהורידה מהקריטיקליות של כל פוזשן התקפי.
קל לראות את התארים האישיים שלקח ג׳יילן בראון ולהגיד שטייטום לקח צעד אחורה. קודם כל כסקורר, הוא כבר מוכח ובראון לא היה (ואולי עדיין לא?). זה טייטום שדפק 50 במשחק 7 ושבר שיא אן בי איי (והחזיק בו יום עד סטף). מה שאהבתי לראות בפלייאוף הזה, זה שטייטום שם את האגו בצד, לא כפה, לא ניסה to get his, דאג שהסיסטם לא יישבר כי הכוכב רוצה, שמר על סנטרים ולא התבכיין. ממש נתן למשחק לבוא אליו, בעיני מנהיגות ״מאפשרת״ שנותנת לכולם לזרוח, מזכיר את דאנקן (טוני פארקר גונב פיינלס אם ויפי) וסטף (איגי גנב. דוראנט לא. אל תנסו לעשות נחש אותי נחש על קיידי, אתם יודעים שאני רגיש). כל זה התבטא בפלוס מינוס הכי טוב בפלייאוף, מכל השחקנים בכל הקבוצות שעלו.
that said טייטום עדיין קלע, מסר וקטף יותר ריבאונדים מבראון בממוצע למשחק בסדרת הגמר ובגמר קונפרנס, עם שוטינג ספליטס דומים. זה שבראוי קלע במאני טיים ולקח על עצמו? שאפו גדול לבראון וקיבל תמורה במזומן עם גביעים אישיים. ספק מי השחקן הטוב בקבוצה - אין לאף אחד.
אני חושב גם שהמיקום הגבוה ולמה הוא כאן להישאר, זה גם העובדה שהוא שחקן 2way אמיתי, וגם איש ברזל שמשחק המון משחקים, גם בעונה הרגילה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.