נסחפת עם שיי. ניצח סדרת פלייאוף אחת בקריירה... לא ממש ההתגלמות של "פשוט ינצח אותך בכדורסל".4. יאניס
3. שיי
אני חושב שיאניס יותר מפחיד ומפלצתי ומוציא אותך מאיזור הנוחות. מצד שני, ההתקפה לא זורמת לרוב. שיי פשוט ינצח אותך בכדורסל. סקורר מטורף ויעיל, לא כופה על הקבוצה. החביחה השלמה ההתקפית, חתוליות וקראפטיות מהרמות הגבוהות וקליעה וטאץ׳ נפלאים. במאני טיים הוא יותר מלחיץ מיאניס. הוא עשה עונה יותר טובה והרוויח את ראשות הטייר.
לא הבנתי הרבה מהטיעונים שלך.שמע אחי
הפציעה של יאניס זו זווית אחת, של למה לתעדף את שיי. הזווית השניה היא מה עשה שיי?
או, כאן יש שחקן שלקח סקורינג טייטל ולמעשה הוביל קבוצה שלא ממש ספרו למקום הראשון במערב הקשוח. אז נכון שליאניס יש רקורד יותר מרשים, אבל הפציעה האחרונה זה משהו שמשתייך למשפחת ה-recency bias שכוללת בתוכה טיעון חזק ששיי הרוויח את זה. הוא הסקורר הכי בלתי עציר בין שחקני הפרימטר בליגה, ושמסתכלים על הרשימה של מי זה כולל, זה די משוגע להבין כמה טוב הוא.
אני חושב אגב שכאן עובר טייר, כי יוקיץ / לוקה אלה משחקים שאתה עולה אליהם בהבנה שכבר נדפקת ואין לך מה לעשות. יאניס היה כזה, אבל איבד נוץ׳, הכל נראה brick-ish. שיי ממש נמצא בפיק ואני חושב שהוא פשוט אפקטיבי יותר במאני טיים. יותר מלחד שהוא יסגור עליי משחק.
לדעתי הטופ 3 זה בידי התפלץ להוכיח שהוא שם. לדעתי גם בדירוג הבא לא יהיה שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.