דירוג הפורום: מקומות 29-32

Rapgamer

Well-known member
שלי

ממשיך בטייר של חצאי-כוכבים שטובים בעיקר כאופציה שנייה בהתקפה (של קבוצה מנצחת).

32. שנגון- עונת קריירה של הגואט שקיבל את המפתחות להתקפה של הרוקטס והראה שהוא שייך לטייר הזה. מרבית ההצלחה של הרוקטס הגיעה דרך ההגנה, זה גם נותן לו קרדיט על היותו עוגן שאפשר לבנות סביבו קבוצה הגנה חזקה אבל מסיט את הזרקור לאיזורים בהם הקבוצה בעיקר השתפרה סביב ההוספה של ואן פליט וברוקס. רצף ה11 ניצחונות שהופיע לאחר ששנגון נפצע לא בדיוק נזקף לחובתו אבל גם מצביע על רמת הכישרון שיש בקבוצה, שעדיין לא מנוצלים באופן מיטבי.

31. טאונס- אם נביט עליו במשקפיים ורודים- השחקן השני בטיבו בקבוצת גמר איזורי, סקורר באחוזים שנושקים ל50-40-90, חלק משמעותי מיתרון הסייז שיש למינסוטה על היריבות, שמר אישית מרשימה על יוקיץ'. או לחילופין- אי אפשר לסמוך עליו, מסתבך בעבירות מטופשות, חור בהגנה, צריך לעבור בטרייד.
קשה לדרג אובייקטיבית שחקנים של קבוצה אהודה, אני מרגיש שהתפשרתי אצלו על מקום סביר כיאה לשחקן שמביא איכויות יוצאות דופן ביחס לסייז שלו אבל לא עושה זאת באופן מספיק עקבי.

30. סאבוניס- לכאורה אמור להיות מדורג גבוה יותר. שוב רשם עונה מפלצתית מבחינת סטט', מקום 12 בליגה בPER, מוביל את הליגה בטריפל-דאבלים. אלא שמה לעשות, לא כל האסיסטים נולדו שווים, וhandoffs שהוא נותן לריבוי שחקני הפרימטר המסוכנים של הקינגס עדיין לא הופכים אותו למוסר מהטופ בליגה. הוא סקורר פחות טוב מרוב השחקנים שנמצאים כאן בסביבה, לא קולע שלשות או מגן על הטבעת, ובעל רקורד יחסית חלש בפלייאוף. הוא שחקן נהדר אבל תלוי סיטואציה ולכן הדירוג הפחות מפרגן כנראה.

29. טריי יאנג- עקרונית שייך לטייר אחד מעל כי יש בו את האיכויות להוביל התקפה טובה (מה גם שסטטיסטית ההוקס הם כאלו) אבל הוא משלם את המחיר על עונה נוספת של אנדר-אצ'יבינג בה היכולת האישית שלו לא השפיעה על ההצלחה הקבוצתית. חלק מזה משויך להגנה הגרועה שלו, חלק לחוסר מנהיגות ואולי גם חלק לחוסר התאמה. נראה שכדאי לו למצוא סיטואציה חדשה, לטובת כל המעורבים.

נערך לאחרונה ב:

fatnoam

Active member
שלי

32. פסקל סיאקם
אני יודע שמבחינתכם אין דבר יותר מתאים כאן מהגיף של gta שאומר here we go again. אני יודע שאני בדעת מיעוט אבל אני לא משוכנע עד כמה הטרייד עליו חיזק את הפייסרס. נראה לי יותר כבל אותם זה המונח המתאים. האטו את הקצב אבל לא חיזקו את ההגנה.
יתרה מכך, גם לסיאקם יש חסרונות ונראה שהם לא הצליחו לשלב אותו בדיוק בהתקפה שלהם בנוחות. הקליעה בעייתית וצפיתי ליותר מההגנה. שוב, מדובר בשחקן עם סגנון לא אורתודוקסי שקשה מאוד לשמור ולהחזיק אם בכלל. יש לו פלואוטר טוב ושחרור מהיר. לא נגר ויודע את דרכו עם הכדור. הוא לא סתם בטופ 40 בליגה, אבל כאן אני מרגיש שענייני fit משפיעים, אני חושב שהוא הגיע לקבוצה הכי מתאימה לו שיש, ומבחינתי זה די חורק. לא בטוח שאם הסאלטרי סלוט לא היה אישיו, אז הפייסרס לא מחדשים לו, ומעדיפים לראות איך זה רץ מאחוריי החבר׳ה הצעירים שלהם.

31. לאורי מארקנן
עונה טובה של הסטרץ׳ 5 של הג׳אז, הראה שהוא לא פרץ בעונה חד פעמית. קולע, מרווח, פינישר מצויין. מצד שני גם ברור מה הוא לא עושה טוב - אין משחק פוסט, אין הגנה יותר מדי, אין פליימייקינג. לכן פה זו גם התקרה שלו.

30. קארל טאונס
מסכים מאוד עם הניתוח של יובל, בעיני הוא התחיל להתבגר השנה, ומינסוטה סופסוף עשויה השנה לקצור את הפירות האמיתיים - הצלחה אישית שמתבטאת גם בהצלחה קבוצתית. כמו הזינגר, מדובר בשחקן שלא האמנתי בו וגרם לי לעבור צד. נראה איך תיראה השנה עבורו, שנת מפתח מבחינתי, שנה שתחליט אם הקריירה שלו מתחילה לתפוס כיוון של גארנט או כריס וובר, או במקרה הרע יותר, אלטון בראנד / קרלוס בוזר. האם הוא ישאיר חותם, או יתנדף מהזכרון.

29. ציון וויליאמסון
ממש מופתע שהדחתם את שנגון לפניו. מדובר בכלי נשק משוכלל שכל הזמן מתקלקל. נתן שנה טובה ושוב לא היה שם כשהיה צריך.
חושב שבניגוד לשנגון יש סימני קריאה כלפי דברים שציון לא עושה, כגון מנהיגות והגנה, ולכן למרות היכולת האישית הגבוהה אני לא יכול לדרג אותו גבוה יותר.

Rapgamer

Well-known member
שלי

32. פסקל סיאקם
אני יודע שמבחינתכם אין דבר יותר מתאים כאן מהגיף של gta שאומר here we go again. אני יודע שאני בדעת מיעוט אבל אני לא משוכנע עד כמה הטרייד עליו חיזק את הפייסרס. נראה לי יותר כבל אותם זה המונח המתאים. האטו את הקצב אבל לא חיזקו את ההגנה.
יתרה מכך, גם לסיאקם יש חסרונות ונראה שהם לא הצליחו לשלב אותו בדיוק בהתקפה שלהם בנוחות. הקליעה בעייתית וצפיתי ליותר מההגנה. שוב, מדובר בשחקן עם סגנון לא אורתודוקסי שקשה מאוד לשמור ולהחזיק אם בכלל. יש לו פלואוטר טוב ושחרור מהיר. לא נגר ויודע את דרכו עם הכדור. הוא לא סתם בטופ 40 בליגה, אבל כאן אני מרגיש שענייני fit משפיעים, אני חושב שהוא הגיע לקבוצה הכי מתאימה לו שיש, ומבחינתי זה די חורק. לא בטוח שאם הסאלטרי סלוט לא היה אישיו, אז הפייסרס לא מחדשים לו, ומעדיפים לראות איך זה רץ מאחוריי החבר׳ה הצעירים שלהם.
סיאקם לא חיזק אותם? הקבוצה עשתה אובראצ'יבינג מטורף.

בעיני זה ברור שההגנה של הפייסרס השתפרה במהלך העונה. הרייטינג ההגנתי שלהם השתפר מ119 לפני פגרת האולסטאר אל 114 אחרי הפגרה, עצם העובדה שהם פתחו בפלייאוף עם 3 שחקני הגנה חיוביים כבר עשה שינוי ובכלל היו להם סטרצ'ים הגנתיים בפלייאוף שאותי הפתיעו לטובה.

סיאקם לא השתלב בהתקפה? דוקא הוא יושב להם בול בתור עוד שחקן שיודע לקחת ריבאונד ולצאת מהר קדימה. פסקל רשם את נתוני היעילות הגבוהים בקריירה שלו בפייסרס עם 55% מהשדה ויחס אסט'/איב' של 2.5. נתונים שנמשכו גם בפלייאוף אגב. אתה מכיר עוד שחקנים שקולעים באחוזים כאלה בפלייאוף? הוא fit מצוין, האיום מטווח 2 שהיה חסר להם.
סלארי סלוט זה לא רלוונטי לדירוג.

30. קארל טאונס
מסכים מאוד עם הניתוח של יובל, בעיני הוא התחיל להתבגר השנה, ומינסוטה סופסוף עשויה השנה לקצור את הפירות האמיתיים - הצלחה אישית שמתבטאת גם בהצלחה קבוצתית. כמו הזינגר, מדובר בשחקן שלא האמנתי בו וגרם לי לעבור צד. נראה איך תיראה השנה עבורו, שנת מפתח מבחינתי, שנה שתחליט אם הקריירה שלו מתחילה לתפוס כיוון של גארנט או כריס וובר, או במקרה הרע יותר, אלטון בראנד / קרלוס בוזר. האם הוא ישאיר חותם, או יתנדף מהזכרון.
וואלה לדעתי הרוויח את המקום שלו על פני שנגון. הטורקי שחקן טוב אבל לא מרווח או מגן על הטבעת וזה לא שהוא מדהים בתחומים אחרים כלשהם. שחקן התקפה טוב מאוד אבל לא כזה שאתה מרגיש בנוח שיהיה אופציה ראשונה אצלך, המאזן הקבוצתי סביבו היה שלילי. אפילו סטטיסטית היתרון שלו על טאונס העונה די מינורי (בעיקר אסיסטים), בעוד שKAT תורם בקבוצה טובה בכמה רמות.
29. ציון וויליאמסון
ממש מופתע שהדחתם את שנגון לפניו. מדובר בכלי נשק משוכלל שכל הזמן מתקלקל. נתן שנה טובה ושוב לא היה שם כשהיה צריך.
חושב שבניגוד לשנגון יש סימני קריאה כלפי דברים שציון לא עושה, כגון מנהיגות והגנה, ולכן למרות היכולת האישית הגבוהה אני לא יכול לדרג אותו גבוה יותר.
אכן סימן שאלה גדול ושחקן שאני מעריך שתהיה וריאביליות גבוהה בדירוג שלו.
אני תוהה מתי יגיע זמנו של הולידיי, אנחנו נמצאים כבר במקום שכל השחקנים לבל התקפי מעליו, במקרים מסוימים (כמו ציון, בנוכחות המגבלות שציינת) אפילו 2 רמות.

נערך לאחרונה ב:

fatnoam

Active member
סיאקם לא חיזק אותם? הקבוצה עשתה אובראצ'יבינג מטורף.

בעיני זה ברור שההגנה של הפייסרס השתפרה במהלך העונה. הרייטינג ההגנתי שלהם השתפר מ119 לפני פגרת האולסטאר אל 114 אחרי הפגרה, עצם העובדה שהם פתחו בפלייאוף עם 3 שחקני הגנה חיוביים כבר עשה שינוי ובכלל היו להם סטרצ'ים הגנתיים בפלייאוף שאותי הפתיעו לטובה.

סיאקם לא השתלב בהתקפה? דוקא הוא יושב להם בול בתור עוד שחקן שיודע לקחת ריבאונד ולצאת מהר קדימה. פסקל רשם את נתוני היעילות הגבוהים בקריירה שלו בפייסרס עם 55% מהשדה ויחס אסט'/איב' של 2.5. נתונים שנמשכו גם בפלייאוף אגב. אתה מכיר עוד שחקנים שקולעים באחוזים כאלה בפלייאוף? הוא fit מצוין, האיום מטווח 2 שהיה חסר להם.
סלארי סלוט זה לא רלוונטי לדירוג.

וואלה לדעתי הרוויח את המקום שלו על פני שנגון. הטורקי שחקן טוב אבל לא מרווח או מגן על הטבעת וזה לא שהוא מדהים בתחומים אחרים כלשהם. שחקן התקפה טוב מאוד אבל לא כזה שאתה מרגיש בנוח שיהיה אופציה ראשונה אצלך, המאזן הקבוצתי סביבו היה שלילי. אפילו סטטיסטית היתרון שלו על טאונס העונה די מינורי (בעיקר אסיסטים), בעוד שKAT תורם בקבוצה טובה בכמה רמות.

אכן סימן שאלה גדול ושחקן שאני מעריך שתהיה וריאביליות גבוהה בדירוג שלו.
אני תוהה מתי יגיע זמנו של הולידיי, אנחנו נמצאים כבר במקום שכל השחקנים לבל התקפי מעליו, במקרים מסוימים (כמו ציון, בנוכחות המגבלות שציינת) אפילו 2 רמות.
אם ההחלטה להשאיר את סיאקם היא כלכלית (סלרי סלוט) אז זה אומר שיש משהו במה שאמרתי. בכל מקרה אני חושב שמאז שהגיע משהו תקוע בפייסרס.

אני חושב שקאט היה בדיוק במשבצת של שנגון - שחקן מוביל בקבוצה רעה, ותפקד פחות טוב משנגון, שהרוקטס ממש בונים סביבו קבוצה. לדעתי לשנגון יש כמה דרגות עדיפות על קאט בכל מה שקשור לאופי. אני חושב שבהחלפה ישירה בינם הרוקטס יפסידו. אז קל לי לשים את שנגון מעליו.

Rapgamer

Well-known member
אם ההחלטה להשאיר את סיאקם היא כלכלית (סלרי סלוט) אז זה אומר שיש משהו במה שאמרתי. בכל מקרה אני חושב שמאז שהגיע משהו תקוע בפייסרס.
צריך להשתמש בהרבה אותות ומופתים כדי להסביר למה קבוצה שהביאה בטרייד שחקן שנותרה לו חצי עונה בחוזה, ואז חידשה לו חוזה, בעצם לא מעוניינת בו.
לי יש הסבר אחר- הם רוצים את סיאקם אז הם הביאו אותו בטרייד וחידשו לו חוזה.
בכל מקרה הדיון הזה חוטא למטרה של לשפוט שחקן לפי היכולת שהוא מציג, לא לפי התיאוריה של מאחורי הקלעים של איזה חוזה הוא קיבל ולמה.

אני חושב שקאט היה בדיוק במשבצת של שנגון - שחקן מוביל בקבוצה רעה, ותפקד פחות טוב משנגון, שהרוקטס ממש בונים סביבו קבוצה. לדעתי לשנגון יש כמה דרגות עדיפות על קאט בכל מה שקשור לאופי. אני חושב שבהחלפה ישירה בינם הרוקטס יפסידו. אז קל לי לשים את שנגון מעליו.
1. לדעתי טאונס היה יותר טוב משנגון (בקצת) במשבצת הזאת. הרוקטס היו טראש מוחלט עד שואן פליט וברוקס הגיעו ויחד עם אודוקה הכניסו זהות הגנתית לקבוצה הזאת, וגם עם הזהות הזאת את רצף 11 הניצחונות שלהם עשו כששנגון בחוץ.
2. בנוסף לכך ציינת שטאונס התבגר, להשוות את שנגון לגרסה של טאונס מלפני כמה שנים לא לוקחת את זה בחשבון.
3. אם תחליף ביניהם לדעתי האימפקט הכי משמעותי הוא שמינסוטה תיחלש.

Krit123

Well-known member
32. מארקנן
חתם על חוזה שמונע ממנו לעבור העונה לווריורס ובכך הפך לשחקן האהוב עליי בליגה

31. טריי יאנג
טעיתי לגבי יאנג בעבר, לא הפעם. קל להניח שהוא יהווה אופציה שנייה עדיפה (אפילו בהרבה) מאחרים ברשימה, רק שחובת ההוכחה עליו. בעיות האופי שהפגין עשויות לצוץ מחדש בשלל סיטואציות, היכולת שלו לשחק אוף בול הוכחה כבלוף, ההגנה לא השתפרה והכדורסל ההליוצנטרי שהצטיין בו פחות תופס. פליימקרים הופכים לשיתופיים ויעילים יותר, כוכבים פחות אנוכיים מושכים אליהם צוות מסייע עם אחריות מוגברת.

30. הולידיי
הולידיי דורג אצלנו 24 אשתקד ודי קבוע באזור, זכה באליפות לאחר שרשם 18.5-7-6 בגמר איזורי ו15-7-4 בגמר כולל קייס התחלתי ל-MVP וירד אצל כולנו בדירוג. אין לי תלונות, התחלחלה אצלנו אט אט ההבנה שהוא מוגבל התקפית יותר ממה שנעים להודות, ובגדול הוא שחקן שלא יפריע לך לכאן ולכאן. תרצה לשחק כדורסל שותפי? הוא יזיז את הכדור ויעשה עבודה שחורה, יתמקם לספוט אפ. תתעניין בכדורסל אנוכי? הוא בטח לא יפריע לך לעצור את ההתקפה באמצעות קבלת החלטות/זריקות תמוהה. ובכל זאת שווה לציין שהוא בשקט בשקט קולע 40% לשלוש בעונה הרגילה כבר מזה 4 שנים.

29. סאבוניס
במקור דורג שתי מקומות למעלה והחלטתי לשנמך אותו. פחות מחזק ממנו באופן כללי אז לא יודע מה חשבתי. היה לו פרנזי אדיר של טריפל דאבלס העונה, הוא לומד את הסיסטם ודי הטה בחזרה את הפליימייקינג אליו לאחר שפוקס פתח את העונה באגרסיביות. למרות הכל הוא לא משתפר איפה שצריך והקבוצה חזרה למימדיה הטבעיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
32. שנגון
סנטר מוכשר ובקו עליה ששיך לזן החדש של הסנטרים שעושים הכל בהתקפה.
למרות זאת, אני לא רואה אותו הופך לאיימת הליגה.
עדיין שחקן ששווה לעקוב אחריו בעונה הקרובה ולראות לאן הוא יגדל, אם בכלל.

31. זינגר
מרגיש שסוף סוף הוא נמצא בקבוצה הנכונה אבל כמובן שהפציעה דפקה הכל.
זה שהוא ניסה לחזור למרות הפציעה נותן לו המון נקודות קרדיט אצלי.
מצד שני, זה שהסלטיקס הסתדרו בגמר גם בלעדיו, קצת מוריד.
היתה לו השפעה נהדרת על הקבוצה העונה ואם יש שחקן שיצטרך ניהול עומסים בעונה הבאה, זה הוא.
מקווה שהסלטיקס ישכילו לנהל את הלוז שלו נכון וימשיכו לקבל ממנו תפוקה אפקטיבית כמו העונה.

30. דריק וויט
קיבל קרדיט ממאזולה ולקח בשתי ידיים.
גם הפך לרכז הראשון של הקבוצה וגם לעוגן ההגנתי שלה.
השלישיה הזאת של הולידי, וויט והחד קרן צריכה חהיות מדורגת ביחד ממש כשחקן אחד ומאזולה כשחקן הרביעי.
להוריד את הכובע בפני הסלטיקס כל המהלכים האלה.

29. סיאקם
נוטה להסכים עם הדברים של נועם אבל לדעתי הוא צריך להיות בתוך הטופ 30 ולא בחוץ.
גם מסכים עם יובל שהוא תרם לא מעט לשיפור של הפייסרס אבל זה לא אומר שצריך להפריז בדירוג שלו.
שחקן התקפה מוכשר ויעיל וכמו רוב הליגה, בינוני להחריד בהגנה ולמזלו טרנק מחפה כל החולשות שלו.

Krit123

Well-known member
לא הבנתי מה הקייס של שנגון על חשבון מארקנן, הועדף אצל כולכם.
הוא מבוסס בעיקר על זה שהגואט מוסר טוב ממנו פי עשר, אמנם שנגון עדיין לא מיצה את ההשפעה של התכונה הזו ובאופן כללי ניכר שהוא בתהליכי התפתחות בכל הנוגע להובלת ההתקפה. בקיצר הגנות לא הגיעו לחוסר אונים מולו, הייתי מציע ששחקנים אחרים שחולקים את התכונה, כמו יאנג (שקודם אצלי בעבר בעקבות יכולת המסירה), לאמלו (שלא מצליח להרים את שארלוט או את עצמו) וג'וש גידי (הפך למינוס בפלייאוף) נמנים בין המוסרים בטובים בליגה, ובכל זאת כל אחד מסיבותיו שלו ידע תנודות בהשפעה. שנגון שייך לדיון משתי הבחינות.

מארקנן משחק בקבוצה גרועה שהצליחה להתחרות על פלייאין אשתקד כנגד כל הסיכויים, והעונה לקחה 21 מתוך 22 (או משהו כזה) ואפילו עקפו את יוסטון בטבלה(!!) לאחר הפתיחה הטובה שלה, לפני שהחליטו לפנות לטנקינג בשנית. וזאת למרות שקסלר חווה עונת ירידה, הרוקי קיונטה ג'ורג' פתח זמן ממושך בחמישייה ושחקנים צעירים אחרים שלא בדיוק שייכים לליגה (או רק הגיעו) קיבלו הזדמנות.
הפיני פשוט יותר malleable מהטורקי. הצליח לשחק 3 בשני צידי המגרש בקליבלנד ולרשום 15-6 למשחק למרות שהיה לעיתים נמוך מאוד בהיררכיה (כאשר אפילו שחקנים כמו רוביו וקווין לאב קיבלו קרדיט התקפי).
ביוטה משחק 4 לצד קסלר ולפעמים לחלוק את המגרש גם עם אויליניק וזה עבד בסדר גמור. הוא קלעי וסקורר מעולה שמסוגל שלדעתי נכון לעכשיו קטלני מהטורקי כאופציה ראשונה ועדיף עליו בהרבה כאופצייה 2/3. למרות שהנתונים מספרים אחרת, אני חושב שכולנו היינו מעדיפים את הפיני כאופציה התקפית בקלאץ' בנוסף להכל.

הריצה של יוסטון בהעדר שנגון ממש לא מלמדת שהם "עדיפים בלעדיו", באופן כללי ממהרים לזרוק הערות כאלה בריצות מוצלחות והן לרוב לא תופסות. היא כן מלמדת שהוא עדיין מבשיל בתור מנוע התקפי שמשפיע על ניצחונות, בידיעה שבשנתיים הראשונות שלו בליגה (ובעיקר אשתקד אז רשם סטט נחמד) הקבוצה הייתה מביכה פחי אשפה אפילו.

רציתי לבנות קייס גם לזה שמארקנן עדיף על טאונס רק שלא תכננתי לחפור עד כדי כך ואת ההעדפה לטאונס אני יכל להבין... בעיקרון טאונס שחקן מבוסס מהפיני ומרכז הטענה היא שהוא מנוסה בפלייאוף (והרוויח את הניסיון בהגעה), רק שקריירת הפלייאוף שלו רוויה באכזבות. מבחינתי כל מה שמארקנן סביר להניח שמארקנן יתפקד טוב ממנו בפלייאוף כי הרף סופר נמוך

Rapgamer

Well-known member
אני דירגתי אותם צמודים (טאונס 31, שנגון 32, מארקנן 33) אז אין לי קייס חוצב להבות לכאן או לכאן.
אני חושב שיש לטאונס יתרון על שני האחרים בכך ששיחק את הכדורסל שלו בקבוצה מנצחת ברמה גבוהה, בזמן ששני האחרים התנסו כשחקנים מובילים רק בקבוצות לוטרי. זה לא הplayoff performance שנותן לו את האדג' אלא הפרפורמנס הרגיל בקבוצה שטובה ב2-3 רמות מיוסטון ויוטה.

לא יכול לומר שחשבתי ממש לעומק על שנגון vs מארקנן. שניהם כוכבים בקבוצות יחסית חלשות, הרבה שחקנים בפרופיל הזה נמצאים טייר אחד מתחת אלא שגם הסטט' וגם מבחן העין שכנעו אותי שהם ראויים לטייר הנוכחי.
צריך לומר שדירגת את מארקנן באותו מקום כמו כולם, ההבדל היה הדירוג הנמוך החריג שלך לשנגון וטאונס אז זה נראה לי המקור לדיון.

Krit123

Well-known member
כן אצל נירו הוא דורג בסיבוב הקודם אז טעיתי לחשוב שגם אצל נועם. בכל אופן הם מאחורי שנגון אצל כולכם.
לא יודע כמה קרדיט אם בכלל מגיע לטאונס על כך שהוא בסיטואציה עדיפה. לדרג את טאונס נמוך מספרית הרגיש לי מאוד לא נכון, הרגיש נמוך מדי. בגלל חוסר האמינות שלו והתחושה שהוא יריב נוח לא הייתה לי דרך לקדם אותו, למעשה אני מעדיף גם את ביין עליו ואולי אפילו שם נוסף רק שזה כבר גובל בהגזמה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בקצרה
מבחינתי האדג' של שנגון על מרקנן זה האופציה להשתפר.
שנגון עוד יכול(וצריך) לעלות, מרקנן לעומתו, כנראה הגיע לשיא שלו ולא תקבל ממנו יותר מזה.

למעלה