סיאקם לא חיזק אותם? הקבוצה עשתה אובראצ'יבינג מטורף.שלי
32. פסקל סיאקם
אני יודע שמבחינתכם אין דבר יותר מתאים כאן מהגיף של gta שאומר here we go again. אני יודע שאני בדעת מיעוט אבל אני לא משוכנע עד כמה הטרייד עליו חיזק את הפייסרס. נראה לי יותר כבל אותם זה המונח המתאים. האטו את הקצב אבל לא חיזקו את ההגנה.
יתרה מכך, גם לסיאקם יש חסרונות ונראה שהם לא הצליחו לשלב אותו בדיוק בהתקפה שלהם בנוחות. הקליעה בעייתית וצפיתי ליותר מההגנה. שוב, מדובר בשחקן עם סגנון לא אורתודוקסי שקשה מאוד לשמור ולהחזיק אם בכלל. יש לו פלואוטר טוב ושחרור מהיר. לא נגר ויודע את דרכו עם הכדור. הוא לא סתם בטופ 40 בליגה, אבל כאן אני מרגיש שענייני fit משפיעים, אני חושב שהוא הגיע לקבוצה הכי מתאימה לו שיש, ומבחינתי זה די חורק. לא בטוח שאם הסאלטרי סלוט לא היה אישיו, אז הפייסרס לא מחדשים לו, ומעדיפים לראות איך זה רץ מאחוריי החבר׳ה הצעירים שלהם.
וואלה לדעתי הרוויח את המקום שלו על פני שנגון. הטורקי שחקן טוב אבל לא מרווח או מגן על הטבעת וזה לא שהוא מדהים בתחומים אחרים כלשהם. שחקן התקפה טוב מאוד אבל לא כזה שאתה מרגיש בנוח שיהיה אופציה ראשונה אצלך, המאזן הקבוצתי סביבו היה שלילי. אפילו סטטיסטית היתרון שלו על טאונס העונה די מינורי (בעיקר אסיסטים), בעוד שKAT תורם בקבוצה טובה בכמה רמות.30. קארל טאונס
מסכים מאוד עם הניתוח של יובל, בעיני הוא התחיל להתבגר השנה, ומינסוטה סופסוף עשויה השנה לקצור את הפירות האמיתיים - הצלחה אישית שמתבטאת גם בהצלחה קבוצתית. כמו הזינגר, מדובר בשחקן שלא האמנתי בו וגרם לי לעבור צד. נראה איך תיראה השנה עבורו, שנת מפתח מבחינתי, שנה שתחליט אם הקריירה שלו מתחילה לתפוס כיוון של גארנט או כריס וובר, או במקרה הרע יותר, אלטון בראנד / קרלוס בוזר. האם הוא ישאיר חותם, או יתנדף מהזכרון.
אכן סימן שאלה גדול ושחקן שאני מעריך שתהיה וריאביליות גבוהה בדירוג שלו.29. ציון וויליאמסון
ממש מופתע שהדחתם את שנגון לפניו. מדובר בכלי נשק משוכלל שכל הזמן מתקלקל. נתן שנה טובה ושוב לא היה שם כשהיה צריך.
חושב שבניגוד לשנגון יש סימני קריאה כלפי דברים שציון לא עושה, כגון מנהיגות והגנה, ולכן למרות היכולת האישית הגבוהה אני לא יכול לדרג אותו גבוה יותר.
אם ההחלטה להשאיר את סיאקם היא כלכלית (סלרי סלוט) אז זה אומר שיש משהו במה שאמרתי. בכל מקרה אני חושב שמאז שהגיע משהו תקוע בפייסרס.סיאקם לא חיזק אותם? הקבוצה עשתה אובראצ'יבינג מטורף.
בעיני זה ברור שההגנה של הפייסרס השתפרה במהלך העונה. הרייטינג ההגנתי שלהם השתפר מ119 לפני פגרת האולסטאר אל 114 אחרי הפגרה, עצם העובדה שהם פתחו בפלייאוף עם 3 שחקני הגנה חיוביים כבר עשה שינוי ובכלל היו להם סטרצ'ים הגנתיים בפלייאוף שאותי הפתיעו לטובה.
סיאקם לא השתלב בהתקפה? דוקא הוא יושב להם בול בתור עוד שחקן שיודע לקחת ריבאונד ולצאת מהר קדימה. פסקל רשם את נתוני היעילות הגבוהים בקריירה שלו בפייסרס עם 55% מהשדה ויחס אסט'/איב' של 2.5. נתונים שנמשכו גם בפלייאוף אגב. אתה מכיר עוד שחקנים שקולעים באחוזים כאלה בפלייאוף? הוא fit מצוין, האיום מטווח 2 שהיה חסר להם.
סלארי סלוט זה לא רלוונטי לדירוג.
וואלה לדעתי הרוויח את המקום שלו על פני שנגון. הטורקי שחקן טוב אבל לא מרווח או מגן על הטבעת וזה לא שהוא מדהים בתחומים אחרים כלשהם. שחקן התקפה טוב מאוד אבל לא כזה שאתה מרגיש בנוח שיהיה אופציה ראשונה אצלך, המאזן הקבוצתי סביבו היה שלילי. אפילו סטטיסטית היתרון שלו על טאונס העונה די מינורי (בעיקר אסיסטים), בעוד שKAT תורם בקבוצה טובה בכמה רמות.
אכן סימן שאלה גדול ושחקן שאני מעריך שתהיה וריאביליות גבוהה בדירוג שלו.
אני תוהה מתי יגיע זמנו של הולידיי, אנחנו נמצאים כבר במקום שכל השחקנים לבל התקפי מעליו, במקרים מסוימים (כמו ציון, בנוכחות המגבלות שציינת) אפילו 2 רמות.
צריך להשתמש בהרבה אותות ומופתים כדי להסביר למה קבוצה שהביאה בטרייד שחקן שנותרה לו חצי עונה בחוזה, ואז חידשה לו חוזה, בעצם לא מעוניינת בו.אם ההחלטה להשאיר את סיאקם היא כלכלית (סלרי סלוט) אז זה אומר שיש משהו במה שאמרתי. בכל מקרה אני חושב שמאז שהגיע משהו תקוע בפייסרס.
1. לדעתי טאונס היה יותר טוב משנגון (בקצת) במשבצת הזאת. הרוקטס היו טראש מוחלט עד שואן פליט וברוקס הגיעו ויחד עם אודוקה הכניסו זהות הגנתית לקבוצה הזאת, וגם עם הזהות הזאת את רצף 11 הניצחונות שלהם עשו כששנגון בחוץ.אני חושב שקאט היה בדיוק במשבצת של שנגון - שחקן מוביל בקבוצה רעה, ותפקד פחות טוב משנגון, שהרוקטס ממש בונים סביבו קבוצה. לדעתי לשנגון יש כמה דרגות עדיפות על קאט בכל מה שקשור לאופי. אני חושב שבהחלפה ישירה בינם הרוקטס יפסידו. אז קל לי לשים את שנגון מעליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.