תגובה משולבת-
נועם-
במקרה של גארלנד דיברת על הערך של יכולת עבר. מורי דורג אצלנו בטופ 15 בשנה שעברה והיה פשוט sensational בריצת האליפות של דנבר. השנה היה פחות טוב, יותר פצוע, אין ספק שצריך לרדת בדירוג. עד כמה לרדת זו שאלה של כמה קרדיט אתה שומר לו מעונה שעברה וכמה הנחה על הפציעה. אני חושב ששנגון, שעוד לא עשה חצי דבר אמיתי בקריירת הnba שלו, הוא דוגמה לשחקן שלא אמור לקבל את הקרדיט על פני מורי.
דבר נוסף- הזכרת פעמיים את האולימפיאדה בהקשר של מורי, אנחנו לא אמורים להתייחס לכך בדירוג.
הולידיי- אני חושב שקצת הפרזת בשבחיו, רק לפני שנה באטלר הפך למייקל ג'ורדן reincarnated כשהולידיי היה השומר הישיר שלו. בכל מקרה דירוג הוגן בהתחשב בכמה אתה מחזיק ממנו.
אשמח לאכול את הכובע על מארי.נראה שהאולימפיאדה לא רק עשתה לך recency bias אלא מחקה את הזיכרון אחורה. אני אומר את זה כי מורי שהיה פצוע ולא טוב בפלייאוף, עדיין תפר שני גיים ווינרס בסדרה נגד הלייקרס. אז הדבר האחרון שאפשר לומר עליו זה שנעלם במאני טיים.
אני דירגתי את קיירי/הליבורטון/פוקס במקומות שונים זה מזה, לא רואה אותם כמקשה אחת ובכל מקרה עושה רושם שאתה יכול לקדם את מורי בכמה מקומות לפני שתגיע אליהם.
לגבי שנגון אני חושב שהשאלה היותר רלוונטית בדירוג היא איפה הוא עומד לעומת השחקנים שדירגת בסמוך אליו, לא כמה מקומות הוא אמור להיות מאחורי באם. אז אם מורי עדיף על שנגון הוא צריך להיות מדורג מעליו, regardless לדירוג של באם.
אני חושב שהמצב שלך לא משהו either way אם שנגון/מורי השחקן המוביל שלך.אשמח לאכול את הכובע על מארי.
נכון לתחושתי עכשיו, הייתי מתחיל קבוצה מאפס, בהחלט הייתי לוקח את שנגון לפני מארי.
אההה מעולה לגבי למאלוניר-
לאמלו היה פצוע רוב העונה ולמען האחידות החלטנו לא לדרג אותו. תזכורת לשחקנים שלא מדרגים:
קוואי
מוראנט
ג'וליוס רנדל
לאמלו
לאבין
סמארט
אני אגב הייתי מדרג את לאמלו הרבה יותר נמוך אבל זה beyond the point.
מציע לך לוודא שלא הכנסת פצועים נוספים לדירוג, ולתת לנו דירוג מעודכן (אני מניח להכניס מישהו למקום 50 ולקדם את כולם במקום אחד, אלא אם יש לך שינויים נוספים).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.