1. מסכים עם כל מילה. אין אפילו דיבייט בין באטלר לפול ג'ורג'.אנחנו מדרגים את באטלר..? הייתי בטוח שלא. בכל אופן הוא נמוך מדי, אחרי שהוכיח את עצמו כל כך הרבה פעמים בפלייאוף לא כדאי לתת לו הזדמנות לאכזב? הרווי אותה. בקלות אפילו. כאילו באיזה עולם ג'ורג' ראוי להיות מדורג מעליו, שנפצע בפלייאוף לעיתים קרובות יותר וגם אם הוא כשיר הוא מאכזב ברמה שאתה מייחס לג'ימי ההיפותטי.
עונה שעברה דירגתי את באנקרו ב-50 וצחקתם עליי כן1. מסכים עם כל מילה. אין אפילו דיבייט בין באטלר לפול ג'ורג'.
2. זו הפעם השנייה שנועם מדיח מוקדם playoff performer אדיר מעונה שעברה שהיה פצוע השנה (מורי פצוע חלקית, ג'ימי מושבת). לדעתי זה ללכת לאיבוד בתוך recency bias, ואפילו בתוך הbias הזה לא ברור אין נניח לילארד מקבל יתרון על באטלר.
3. זאת בדיוק הסיבה שלא הייתי בעד לדרג את באטלר בעונה בה היה פצוע בפלייאוף, כי לפחות בחלק מהמקרים הוא נוחת במקום שלא משקף את היכולת שלו. בכל מקרה בדעת הרוב הוחלט כן לדרג אותו.
4. הדירוג שלנו מאוד דומה באיזורים האלה, קשה לי להאמין ששמרת לנו מגה-הפתעה לטופ 22 שלא חשבנו עליה. אז או שגם אתה דירגת את באטלר, או שבטעות דירגת במקומו שחקן שסיכמנו שלא מדרגים השנה (קוואי/מוראנט).
דוקא צחקנו על איפה שדירגת את קייד. באנקרו סתם לא הרוויח את המקום שלו לפני שנה.עונה שעברה דירגתי את באנקרו ב-50 וצחקתם עליי כן
זה לא כזה מרשים לנבא ששחקן בן 34 נמצא אחרי השיא או שרוקי בן 19 ימשיך להשתפר. זה גם לא המטרה בדירוג.אני די בטוח שבאטלר כבר במורד הקריירה שלו וזה יורגש.
אם יש לך טייק לטובת דיים זה אחלה ואפשר לדבר על זה. הוא רק עוד דוגמה לשחקן שאכזב העונה, שבפירוש מעבר לשיא אבל זוכה ממך ליחס שונה.כמו שאני יודע שאתם (ובמיוחד ניר שהדיח אותו 30 וגבוה) טועים לגבי דיים![]()
אני לא מסכים על הטייק של וומבי, שהמיקום בדירוג צריך לקחת בחשבון את הסקיל של העונה הקודמת שמושפע מהעובדה שהיתה תקופת הסתגלות. אין תקופת הסתגלות, זה בודאות. יש את הקיר של עונה 2 וכל מיני תופעות, אבל בודאות הוא כבר הסתגל.25. ציון
אולי אנחנו וזאיון למדנו משהו על המגבלות שלו - הבין שעל מנת להחזיק עונה שלמה עליו להוריד הילוך במהלכה. כבר לא מסוגל לספק 26 למשחק ללא ג'אמפר, פחות מסתער על ריבאונדים, שומר קצת כוחות להגנה בנוסף לכך. בכל זאת הוביל קבוצה במערב לפלייאין ולחצי גמר טורניר אמצע העונה, ואף הפיק את הלקחים מול אותה היריבה בפלייאין, עד שנפצע.
24. וומבי
תהיתי אם יתחיל לעלות על הרדאר. אני רק רוצה לומר למי שממשיך עם החייזר - קחו בחשבון שהדירוג הוא לפי "מה אם היינו מריצים את העונה שעברה מהתחלה?", ובמקרה של וומבי אנחנו יודעים בוודאות שתהיה תקופת הסתגלות לא מבוטלת, ולא רק בתור אופציה ראשונה אלא גם בתור כוכב משני. זה אומר הרבה איבודים סתמיים בניסיון ללמוד למסור (השתפר והפגין כישרון בהמשך), בחירת זריקות לא קשורה לכלום, וכמובן הסתגלות לפיזיות ולשמירה של סנטרים מאסייבים. כמובן שעל הדרך לספוג 40 משנגואט, 800 מאמביד, וגם כמעט 40 מסנטרים פחות טובים כמו יוקיץ'.
23. קיירי
התלבטתי רבות אם לשים אותו או את באנקרו ולבסוף החלטתי להחליף בניהם. קיירי בעונה סופר מוצלחת מאוד הרשים אותי במחויבות בהגנה, במנהיגות והקשיחות שהפגין. חסר היה לו משחק-שניים טובים בגמר שאין מה לעשות, העיב קצת.
קיירי בריצת הפלייאוף 2024: 22 נק למשחק בספליטס 47-39-85, ו3.5 ריבאונדים, 5 אסט.בקשר לטייק על קיירי, אני חושב שלא פייר להגיד עליו ״חולשה בגמר״, הוא ממש הביא אותם לשם. יחד עם לוקה המדהים, אבל קיירי היה מצויין. לכן אני פרגנתי יותר בדירוג.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.