הדירוג של סאבוניס די חריג בהשוואה ליתר. בא לך לפרט מה נותן לו כל כך הרבה קרדיט אצלך?
בנוסף שמתי לב שקיירי ממשיך אצלך. לדעתי זו טעות לשים כל כך הרבה משקל על עונה מוצלחת אחת אצל שחקן עם רקורד ארוך של אכזבות מקצועיות וחירפונים לא מקצועיים. מנגד באטלר עם רקורד הרבה יותר יציב ומוכח בשנים האחרונות נפצע העונה והודח אצלך מוקדם יחסית. בעיני זו דוגמה קלאסית לrecency bias שלא משקפת את האיכות הכללית של אף אחד מהם.
מחוץ לטופ 20 זה הבדל גדול, רק תגיד בין איזה שמות שלך אתה מדרג אותו שנדע להתייחס בדירוג הסופי.מודה שפישלתי עם קיירי, בדיעבד היה צריך להיות מדורג נמוך יותר ולא להיכנס לטופ 20.
אבל אין לי כל כך מה לעשות עם זה כרגע לצערי.
הבנתי את השטיק שלך נועם, כשיש שחקן שלא בא לך בטוב (סיאקם, מיצ'ל) אתה זונח דיבורי כדורסל ומבבל"ת על חוזים.18. דונובון מיטשל
הכוכב המאפר חוזר, כרגיל אצלי במקום הכי נמוך מכולם. הוא לג׳יט טופ 20 בליגה, אין על זה ערעור, אבל אני חושב שמשהו בסגנון משחק שלו מגביל את הקבוצה או לפחות שם לה תקרה, הוא פשוט אוהב כל זריקה, מה שגורם הרבה פעמים למשחק שלו להיראות כמו ניסיון לחקות את קובי או ווייד, ובסופו של יום הוא לא בלבל שלהם.
אני גם לא ממש אוהב את השילוב שלו עם גארלנד ואת הסטרס שהוא מכניס את הפרנצ׳ייז עם החוזה שלו… בקיצור משחק בשביל החוזה הבא בניקס או בהיט. אני לא מתלהב.
מקבל הביקורת. לא אכפת לי לדרג את מיטשל מעל פוקס למען האמת.הבנתי את השטיק שלך נועם, כשיש שחקן שלא בא לך בטוב (סיאקם, מיצ'ל) אתה זונח דיבורי כדורסל ומבבל"ת על חוזים.
הביקורת שלך על בחירת הזריקות של מיצ'ל לדעתי לא נכונה או לכל הפחות מופרזת, לראייה הוא קולע באחוזים יפים בקליבלנד מכל הטווחים.
ההשוואה לקובי או וויד אחת הלא קשורות, אנחנו במקום ה18 בדירוג השנתי לא בדירוג האול טיים.
לדעתי ההשוואה בין מיצ'ל לפוקס יחסית קלה וזה די ברור שמיצ'ל עדיף (לא בפער גדול, אבל עדיף). פוקס כמו שאמרת הודח בפלייאין עם סגל לא רע בכלל, מיצ'ל עבר סיבוב פלייאוף תוך שהוא קובר את אורלנדו עם 50 נקודות בגיים 6 ו39 נקודות בגיים 7. זה לבדו אמור לתת לו את האדג'.
גם בהסתכלות רחבה מיצ'ל שחקן יעיל יותר, פלייאוף פרפורמר הרבה יותר מוכח מפוקס ששיחק כולה סדרת פלייאוף אחת בקריירה, כתבת בעצמך שהקינגס underachieved, לא ברור על סמך מה מגיע לו יתרון בדירוג על מיצ'ל.
גם קיירי בעיני פחות טוב משני הנ"ל ואפילו די בקלות אבל זה ידוע שבניגוד לאחרים מותר לו להיעלם אחת ל3 משחקים ולריב עם המועדון עד כדי פיצוץ כל 2-3 שנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.