דירוג הפורום: מקומות 17-19

Rapgamer

Well-known member
ממשיכים עם 3 שחקנים בסיבוב.
מי שעשו שינויים בדירוג- מוזמנים לתקצר אותו כאן.
בהצלחה!

Rapgamer

Well-known member
שלי

ממשיך באותו טייר של שחקנים שמסוגלים להוביל התקפה או להיות אופציה שנייה מצוינת.

19. ציון- דיברנו עליו לא מעט. מה שעובד לטובתו זה מבחן העין לפיו הוא יופי של אופציה ראשונה בהתקפה. אי אפשר להרחיק אותו מהצבע/עונשין. מה שנגדו זה כל היתר- פציעות חוזרות, סימני שאלה סביב האופי והמנהיגות, ליטרלי אפס משחקי פלייאוף בקריירה. הkicker שמבחינתי העלה אותו 2-3 מקומות הוא משחק הפלייאין האדיר מול הלייקרס, שנותן סיבה לאופטימיות לגבי הסיכוי שישמור על יכולת גבוהה גם מול הגנות פלייאוף.

18. ג'מאל מורי
- שחקן עונה רגילה פחות טוב משאר החבר'ה בטייר הזה כל עוד אין במשחק שלו את המימד של להגיע לעונשין. בפלייאוף ראינו את האופי שלו עם סלי הניצחון וההתעלות בגיים 7 מול מינסוטה אבל גם יכולת כללית לא מספיק טובה וכשירות חלקית. קשה לדעת כיצד היה מתפקד ללא יוקיץ', זו ההתלבטות הקלאסית בין אופציה שנייה מצוינת (מורי) לבין אופציה ראשונה סבבה. האליפות שלקח והיכולת שהציג באותה ריצת פלייאוף מספיק טרייה כדי שישאר ממנה קרדיט להחזיק אותו במקום מכובד בדירוג למרות עונה יחסית מאכזבת.

17. ג'יילן בראון- שחקן two way נהדר, ממש הפך לכוח הגנתי. לכאורה הוא יוצא אצלי מקופח בתור השחקן ארגיובלי הכי טוב בבוסטון במהלך ריצת הפלייאוף. אלא שהחסרונות ההתקפיים העיקריים שלו נותרו כשהיו- כדרור ומסירה שהופכים אותו לשחקן התקפה לא מספיק שלם. אני חושב שהמיינדסט שלו במקום הנכון וזה עזר לו להיות יותר חד בפלייאוף הזה, מה גם שהוא אנדרייטד בתור tough shot maker. עדיין קשה לי להשלים עם המחשבה של לתת לו את המפתחות ל40-50 פוזשנים במשחק, אני פשוט לא סומך עליו באופן דומה כמו על הטופ 16 שלי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
😡😡😡
שלוש פעמים כתבתי ונמחק.
אז ברשותכם, כרגע אני רק מדרג ללא פירוט.

19. ג'מאל מורי
18. ג' יילן בראון
17. סאבוניס

Rapgamer

Well-known member
הדירוג של סאבוניס די חריג בהשוואה ליתר. בא לך לפרט מה נותן לו כל כך הרבה קרדיט אצלך?

בנוסף שמתי לב שקיירי ממשיך אצלך. לדעתי זו טעות לשים כל כך הרבה משקל על עונה מוצלחת אחת אצל שחקן עם רקורד ארוך של אכזבות מקצועיות וחירפונים לא מקצועיים. מנגד באטלר עם רקורד הרבה יותר יציב ומוכח בשנים האחרונות נפצע העונה והודח אצלך מוקדם יחסית. בעיני זו דוגמה קלאסית לrecency bias שלא משקפת את האיכות הכללית של אף אחד מהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הדירוג של סאבוניס די חריג בהשוואה ליתר. בא לך לפרט מה נותן לו כל כך הרבה קרדיט אצלך?

בנוסף שמתי לב שקיירי ממשיך אצלך. לדעתי זו טעות לשים כל כך הרבה משקל על עונה מוצלחת אחת אצל שחקן עם רקורד ארוך של אכזבות מקצועיות וחירפונים לא מקצועיים. מנגד באטלר עם רקורד הרבה יותר יציב ומוכח בשנים האחרונות נפצע העונה והודח אצלך מוקדם יחסית. בעיני זו דוגמה קלאסית לrecency bias שלא משקפת את האיכות הכללית של אף אחד מהם.

מודה שפישלתי עם קיירי, בדיעבד היה צריך להיות מדורג נמוך יותר ולא להיכנס לטופ 20.
אבל אין לי כל כך מה לעשות עם זה כרגע לצערי.

לגבי סאבוניס
ראשית אני חושב שהוא העוגן של הקינגס, גם אם פוקס נחשב טוב יותר.
מאוד אוהב שחקנים שגם אחרי שבע עונות בליגה עדיין הולכים ומשתפרים ובשנתיים האחרונות הוא הפך ל"מיני יוקיץ" וחושב שמגיע לו המון קרדיט על השיפור המתמיד הזה.
שחקן של כמעט 20 נק' באחוזים מעולים, כמעט 14 ריב' ו 8 אס' למשחק הוא בהחלט שחקן טופ 20 בעיניי

Rapgamer

Well-known member
מודה שפישלתי עם קיירי, בדיעבד היה צריך להיות מדורג נמוך יותר ולא להיכנס לטופ 20.
אבל אין לי כל כך מה לעשות עם זה כרגע לצערי.
מחוץ לטופ 20 זה הבדל גדול, רק תגיד בין איזה שמות שלך אתה מדרג אותו שנדע להתייחס בדירוג הסופי.

Krit123

Well-known member
19. פוקס
היה מאוד אגרסיבי בפתיחת העונה אך ניכר שההשפעה לא הדביקה את התפוקה. לקח המון שלשות וקלע אותן, וואלה כנראה הכין את עצמו להגעה של דרוזן, בעמדה מעניינת בתור קבוצת התקפה קצבית ואיכותית שמקבלת עזרה איפה שהיא לא בדיוק צריכה. שחקן שמהווה גרסה קיצונית של הכוכבים הקיימים אשר שוכנים בטווח הביניים. שינוי נוסף שיצטרף לעשות - למרות שהוביל את הליגה בחטיפות לטעמי צריך להיות יותר סולידי בפרימטר בידיעה שהקבוצה לא שופעת מגני טבעת.

18. גמאל מורי
היכולת שלו, או אולי הזמינות הפכה ה-סיפור של העונה.. 3-4 העונות האחרונות למעשה. התפקוד שלו יכריע אף יותר מדיבורי סגל וספסל.
הצליח להתעלות נקודתית בפלייאוף וגם לנצח את הלייקרס בשנית/לרדת ביתרון 20 במחצית מול הוולבס זה משהו. הסיפור די ידוע - יופיע למשחקים גדולים (גם בעונה הרגילה), לא יכפה את עצמו או יתעלה בשאר הזמן, יספק יכולת סולידית ויסייע לקבוצה להתחרות על הטופ סיד. יודע להנהיג, לזוז הצידה, לשחק ללא הכדור ומדי פעם להחזיק יפה אפילו מול חילופים קשים בהגנה. לא מצא דרך לשפר את טווח/ווליום השלשות משמעותית או לטפח משחק פוסט/ביניים שיהווה יתרון קל ואולי אף יזכה אותו בזריקות עונשין.

17. ג'יילן בראון
דירגתי אותו גבוה אז קצת מוזר שזכייה באליפות/כפולה ב-MVP'S לא קדמה אותו במיוחד, הייתי מאשים את השיפור של הליגה ואת העובדה שבוסטון קבוצה הזויה.
השתפר בהתמודדות עם פיזיות ובהגעה לאיזורים שלו בהתקפה, הוא טייטום קלעו וזרקו המון אשתקד, לא מובן מאליו שלמדו לזוז הצידה ופחות להאט.

fatnoam

Active member
19. טייריס מקסי
אני חושב שהוא הריל דיל, והוא היה טוב בפלייאוף ובהובלה של הקבוצה כשאמבייד נח. יש בסיקסרס יותר מדי חרא וענייני קבוצה לא מאוזנים, ודווקא מקסי הצעיר היה אי של יציבות ומנהיגות בעיני. יש משהו מאוד לא כופה במשחק שלו גם, והוא מאוד מתאמץ בהגנה (אם כי הוא די קטן וקצר). התלבטתי בינו לדיים וויקטור ובסוף נתתי לו את האדג׳ אם כי טופ 20 זה לגמרי התקרה שלו כרגע.

18. דונובון מיטשל
הכוכב המאפר חוזר, כרגיל אצלי במקום הכי נמוך מכולם. הוא לג׳יט טופ 20 בליגה, אין על זה ערעור, אבל אני חושב שמשהו בסגנון משחק שלו מגביל את הקבוצה או לפחות שם לה תקרה, הוא פשוט אוהב כל זריקה, מה שגורם הרבה פעמים למשחק שלו להיראות כמו ניסיון לחקות את קובי או ווייד, ובסופו של יום הוא לא בלבל שלהם.
אני גם לא ממש אוהב את השילוב שלו עם גארלנד ואת הסטרס שהוא מכניס את הפרנצ׳ייז עם החוזה שלו… בקיצור משחק בשביל החוזה הבא בניקס או בהיט. אני לא מתלהב.

17. דארון פוקס
עונת שיא של פוקס. יובל סיכם טוב, מלא חטיפות אבל כאילו לא שחקן הגנה חיובי זה מרגיש. צריך להתאזן. היה פחות טוב בקלאץ אחרי עונה הזויה (בקטע טוב) בתחום.
לדעתי יש פה נושא מנהיגות קל ששווה להעלות, איתו ועם סבוניס אין סיבה שהקבוצה הזו תהיה הרבה יותר טובה, לסיים באותו מאזן עם הווריירס (סטף ומי?) ומשחק מתחת ללייקרס, באמת שתי קבוצות עם כלום מסביב לכוכבים. איכשהו, דווקא בקינגס אני מרגיש שיש משהו, אצלי הם שלושה שחקנים בטופ 50, לעוף בפלייאין נשמע לי מביך קצת, די שם את זה עליו בתור השחקן הטוב בקבוצה.

Rapgamer

Well-known member
18. דונובון מיטשל
הכוכב המאפר חוזר, כרגיל אצלי במקום הכי נמוך מכולם. הוא לג׳יט טופ 20 בליגה, אין על זה ערעור, אבל אני חושב שמשהו בסגנון משחק שלו מגביל את הקבוצה או לפחות שם לה תקרה, הוא פשוט אוהב כל זריקה, מה שגורם הרבה פעמים למשחק שלו להיראות כמו ניסיון לחקות את קובי או ווייד, ובסופו של יום הוא לא בלבל שלהם.
אני גם לא ממש אוהב את השילוב שלו עם גארלנד ואת הסטרס שהוא מכניס את הפרנצ׳ייז עם החוזה שלו… בקיצור משחק בשביל החוזה הבא בניקס או בהיט. אני לא מתלהב.
הבנתי את השטיק שלך נועם, כשיש שחקן שלא בא לך בטוב (סיאקם, מיצ'ל) אתה זונח דיבורי כדורסל ומבבל"ת על חוזים.
הביקורת שלך על בחירת הזריקות של מיצ'ל לדעתי לא נכונה או לכל הפחות מופרזת, לראייה הוא קולע באחוזים יפים בקליבלנד מכל הטווחים.
ההשוואה לקובי או וויד אחת הלא קשורות, אנחנו במקום ה18 בדירוג השנתי לא בדירוג האול טיים.

לדעתי ההשוואה בין מיצ'ל לפוקס יחסית קלה וזה די ברור שמיצ'ל עדיף (לא בפער גדול, אבל עדיף). פוקס כמו שאמרת הודח בפלייאין עם סגל לא רע בכלל, מיצ'ל עבר סיבוב פלייאוף תוך שהוא קובר את אורלנדו עם 50 נקודות בגיים 6 ו39 נקודות בגיים 7. זה לבדו אמור לתת לו את האדג'.
גם בהסתכלות רחבה מיצ'ל שחקן יעיל יותר, פלייאוף פרפורמר הרבה יותר מוכח מפוקס ששיחק כולה סדרת פלייאוף אחת בקריירה, כתבת בעצמך שהקינגס underachieved, לא ברור על סמך מה מגיע לו יתרון בדירוג על מיצ'ל.

גם קיירי בעיני פחות טוב משני הנ"ל ואפילו די בקלות אבל זה ידוע שבניגוד לאחרים מותר לו להיעלם אחת ל3 משחקים ולריב עם המועדון עד כדי פיצוץ כל 2-3 שנים.

נערך לאחרונה ב:

fatnoam

Active member
הבנתי את השטיק שלך נועם, כשיש שחקן שלא בא לך בטוב (סיאקם, מיצ'ל) אתה זונח דיבורי כדורסל ומבבל"ת על חוזים.
הביקורת שלך על בחירת הזריקות של מיצ'ל לדעתי לא נכונה או לכל הפחות מופרזת, לראייה הוא קולע באחוזים יפים בקליבלנד מכל הטווחים.
ההשוואה לקובי או וויד אחת הלא קשורות, אנחנו במקום ה18 בדירוג השנתי לא בדירוג האול טיים.

לדעתי ההשוואה בין מיצ'ל לפוקס יחסית קלה וזה די ברור שמיצ'ל עדיף (לא בפער גדול, אבל עדיף). פוקס כמו שאמרת הודח בפלייאין עם סגל לא רע בכלל, מיצ'ל עבר סיבוב פלייאוף תוך שהוא קובר את אורלנדו עם 50 נקודות בגיים 6 ו39 נקודות בגיים 7. זה לבדו אמור לתת לו את האדג'.
גם בהסתכלות רחבה מיצ'ל שחקן יעיל יותר, פלייאוף פרפורמר הרבה יותר מוכח מפוקס ששיחק כולה סדרת פלייאוף אחת בקריירה, כתבת בעצמך שהקינגס underachieved, לא ברור על סמך מה מגיע לו יתרון בדירוג על מיצ'ל.

גם קיירי בעיני פחות טוב משני הנ"ל ואפילו די בקלות אבל זה ידוע שבניגוד לאחרים מותר לו להיעלם אחת ל3 משחקים ולריב עם המועדון עד כדי פיצוץ כל 2-3 שנים.
מקבל הביקורת. לא אכפת לי לדרג את מיטשל מעל פוקס למען האמת.

fatnoam

Active member
רוצה לומר שהיה קצת מוזר לקבל כאן את ג׳יילן בראון מכולם, ובמיוחד הסמיכות לג׳מאל מארי, אחד היה יותר צל של עצמו ןהשני יצא מהגבולות שלו וסיים את העונה עם אליפות ופיינלז אם וי פי.
זה לא שאני מחזיק אותו יותר מדי סיבובים מעכשיו, אבל אני לא רואה סיבה לשים אותו מתחת לשחקנים שהוא נתן להם בראש.

Krit123

Well-known member
תגובה מרוכזת

@OrEl74
סאבוניס היה מפלצתי סטטיסטית, העונה הוביל את הליגה עם 26 טריפל דאבלס, לשם השוואה לפני כן היו לו 32 קריירה! הוביל את הליגה בריבאונדים בנוסף לכך. סטט בצד, ההשפעה שלו הרבבה פחות מרשימה. הוא לא מגיע לפלייאוף ולא יצא לו להרשים שם.

@fatnoam
בראון VS מורי
לא הייתי אומר שבראון יצא מהגבולות של עצמו (ודורג מעליו אצל שלושתינו), פשוט שיחק טוב נקודתית מטייטום שאמור היה לזכות. לקח תואר בקבוצה לא הוגנת לאחר שורה של אכזבות עם סגלים איכותיים שהיו צריכים להשיג יותר והוא לא לקח אותם לשם. יצא מהגבולות של עצמו לא כל כך מרשים בהתחשב בגבולות היכולת שהתרגלנו אליהן.
מורי היה צל של עצמו בעקבות פציעה, קורה. רק נרענן - 32-6-5 בספליטס של 52-40-95 מול הלייקרס בסוויפ (ראוי לMVP) והיחיד עם 10 אס' לפחות בכל משחק בגמר או משהו כזה.

דירגנו את מיצ'ל דומה אשתקד, אני חושב שהוא עשה צעדים קדימה העונה. הוא ואלן בקבוצה פצועה ניצחו 16 מ17 ללא גרלנד או מובלי. תפקד כרכז והיה נפלא, יש לו כישרון מסירה לא מנוצל מספיק שהתחיל לממש. בפלייאוף היה שהופיע בעקביות ומאוד הרשים אותי בשני צדי המגרש מול הסלטיקס.

למעלה