זה נכון שמבין היריבות שבוסטון פגשה בפלייאוף הם היו ביי פאר הכי טובים, וככאלה הקרדיט מתחלק בין מספר גדול יותר של שחקנים. אין ספק שבראון חלק אינטגרלי מההצלחה הזאת ובראייה שלי דירגתי אותו דוקא בhigher end (מקום 17), אני רואה אותו הרבה יותר בקלות נושר מהטופ 20 שלי מאשר נכנס ל15. הסיבה היא שבאיזורים האלה אנחנו מחפשים שחקן שמסוגל ליצור לעצמו ולאחרים, לג'יילן יש נחיתות משמעותית בתחום הזה בהשוואה לחבר'ה כמו מיצ'ל והליבורטון. מימד הפליימייקינג היה ונותר חור במשחק שלו. בבוסטון זה פחות משנה עם כמות הפליימייקינג שיש מסביב אבל שים אותו גו טו גאי בקבוצה רנדומלית, למשל במקום באטלר במיאמי, בעיני היית מקבל מכונת איבודים והחלטות לא טובות.עוד משפט קטן, אני חושב שחלק מהדירוג הנמוך שנתתם לבראון מסתמך על זה שאתם חושבים שהסלטיקס פשוט ביי פאר הכי טובים בליגה, אבל מבחינתי זה גם בזכות בראון, וגם ההבדלים קטנים משנדמה, ובראון הצליח לתת לקבוצתו את האדג׳. כשמגיע מגיע.
קודם כל אני חושב שזה שגוי להגדיר את בוקר וAD בתור כינור שני, הם דוגמה לco-stars שנמצאים באותו לבל של הכוכבים שחולקים איתם את הקבוצה.2. מניח שזה מוזר למצוא כנורות שניים מובהקים לפני מנהיגי קבוצות כמו מיטשל, באטלר והאליברטון, אבל זה לא תקדימי במיוחד כי קדימה בדירוג נמצא את דייויס ובוקר, שאמנם כוכבים או כיכבו לבדם (בניגוד לשני הפלסטינים אלא אם אתם רוצים לקרוא לעונה של קיירי בסלטיקס כיכוב), אבל אני חושב שמסתכלים על מה ששני הכנורות השניים האלה עשו עבור קבוצותיהם, או בעצם כמה קבוצותיהם הגיעו רחוק בזכותם - והרבה יותר רחוק מההיט, הפייסרס והקאבס. לצאת מהמערב המוטרף הזה הישג מדהים, לעשות טבעת עם פיינלס אם וי פי זה הפסגה של כל שחקן בליגה, אז זה שמיטשל עבר סיבוב כשהעמיס את הקאבס על הגב או שהאלי עשה גמר איזורי, זה פשוט לא באותה רמה בעיני.
זה נכון שמבין היריבות שבוסטון פגשה בפלייאוף הם היו ביי פאר הכי טובים, וככאלה הקרדיט מתחלק בין מספר גדול יותר של שחקנים. אין ספק שבראון חלק אינטגרלי מההצלחה הזאת ובראייה שלי דירגתי אותו דוקא בhigher end (מקום 17), אני רואה אותו הרבה יותר בקלות נושר מהטופ 20 שלי מאשר נכנס ל15. הסיבה היא שבאיזורים האלה אנחנו מחפשים שחקן שמסוגל ליצור לעצמו ולאחרים, לג'יילן יש נחיתות משמעותית בתחום הזה בהשוואה לחבר'ה כמו מיצ'ל והליבורטון. מימד הפליימייקינג היה ונותר חור במשחק שלו. בבוסטון זה פחות משנה עם כמות הפליימייקינג שיש מסביב אבל שים אותו גו טו גאי בקבוצה רנדומלית, למשל במקום באטלר במיאמי, בעיני היית מקבל מכונת איבודים והחלטות לא טובות.
קודם כל אני חושב שזה שגוי להגדיר את בוקר וAD בתור כינור שני, הם דוגמה לco-stars שנמצאים באותו לבל של הכוכבים שחולקים איתם את הקבוצה.
דבר שני ה"כיכוב" של קיירי בסלטיקס הייתה העונה הכי גרועה שלהם ביי פאר בשנים האחרונות.
בכל אופן זה דיון לגיטימי האם להעדיף אופציה שנייה מצוינת מול אופציה ראשונה טובה. אני חושב שהפגמים הבסיסיים במשחק של בראון שציינתי, ואצל קיירי שרשם עונה שפויה אחת אחרי המון עונות רעות שמחקת לו מהרזומה, הם אלה שמשפיעים במקרה הזה.
דבר אחרון שאציין זה שהכנסת את באטלר לדיון בתור שחקן שלא לקח רחוק את ההיט. well- עם ריצת פיינלס ובעונה שלפניה גיים 7 בגמר איזורי, בתור ה-כוכב הראשי, זה הישג הרבה יותר מרשים ממה שעשו העונה ג'יילן או קיירי.
בוא נעשה רגע ברייקדאון- יש 12 שמות שלא הוזכרו אצל אף אחד עד כה בדיון. לפי הסדר שהוצגו ברשימה המקורית: טייטום, ברנסון, יאניס, אמביד, שיי, יוקיץ', אדוארדס, לוקה, דוראנט, לברון, דיוויס, סטף.אז בסוף די התיישרנו...
16. הליברטון
15. מיטשל
14. בוקר
בעניי בוקר אחד האוברייטד הגדולים בליגה ואני לא בטוח שאפילו למקום הזה הוא ראוי.
בכל מקרה, שלושת אלה די צמודים בעיניי + שחקן נוסף שיודח בסיבוב הבא ואני מניח שלא רק אצלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.