דירוג הלהקות שלי...

avivs

New member
דירוג הלהקות שלי...

1. נירוונה 2. פרל ג´אם 3. סאונדגארדן 4. פו פייטרס 5. אליס אין ציינס יש לכם הערות, תגובות, דירוגים משלכם או שאתם רוצים להרוג אותי מכעס אז לחצו על הוסף תגובה...

דירוג נהדר ../images/Emo45.gif

הייתי מחליפה את 5 ב4 אבל זה רק אני

הדירוג שלי...

1. נירוונה (אתם יודעים, אהבה ראשונה... תמיד יהיה מקום ב
) 2. פו פייטרס (כי התחלתי לשמוע המון יותר בזמן האחרון
) 3. אליס אין צ´יינס (לא צריך לתרץ איכות
) 4. פרל ג´אם (בגלל המלודיות הנפלאות והקול של וודר
) 5. סאונדגארדן (מקום אחרון רק בגלל שאני מכירה פחות חומר שלהם
) ולavivs אני לא מבינה איך יכולת לשים את אליס אחרונים? יש סיבה מיוחדת או שפשוט לא מדברים אליך?

avivs

New member
שמתי אותם שם כי...

זה לא שאני לא אוהב את אליס אלא שמכול הלהקות הם הכי פחות אהובה עלי. הם להקה טובה מאוד למרות שהמוזיקה לא מדברת עלי.

קצת מוזר לי לדרג...

1. נירוונה 2. פרל ג´ם 3. אליס אין צ´יינס 4. סטון טמפל פיילוטס 5. סאונדגארדן בלי הסברים מיותרים..

badphish

New member
פו פייטרס??

סאונדגארדן אליס פרל ג´אם סטון טמפל נירוונה

Down in a hole

New member
אוקיי אז הנה הדירוג האינפנטילי שלי

אצלי זה במקום ראשון: נירוונה פארל ג´אם ואליס אין צ´יינס (סליחה לא יכולה לקבוע אחרת) מקום שני: כל שאר הגראנג´ :) חחחחח זהו כולם מעולים בשבילי

badphish

New member
למה? למה? למה?

למה אתם מתעקשים להתעלם ממה שהיא לדעתי הלקה הכי טובה ובטח שהכי מוכשרת שיצאה מהזרם הזה? סאונדגארן סאונדגארדן ועד פעם סאונדגארדן

כזה אממ...נכון....שלום

אני איתן ואני חדש בפורום... אז הדירוג שלי זה: נירונה סאונדגארדן פארל ג´אם אליס בוש (למה מתעלמים מהם?) הם לא כאלה גרועים...

badphish

New member
הם גם לא כאלה טובים

למה כולכם כלכך אוהבים את נירוונה זה עדיין תעלומה בשבילי...

Layne

New member
שלי

1)Alice In Chains 2)Pearl Jam 3)Mad Season (אם זה נקרא) 4)סאונדגארדן

DannyZ

New member
דירוג

שלי: 1. Pearl Jam 2. Stone Temple Pilots 3. Alice in Chains 4. Soundgarden לפי התגובות הקודומות פה בפורום חשבתי שרוב האנשים פה לא אוהבים את נרוונה כל כך..

חולוני

New member
בבקשה..

1. פרל ג´אם. 2. סאונדגארדן. 3. אליס אין צ´יינס. 4. נירוונה. 5. פו פייטרס - ומה הם קשורים לרשימה הזאת בכלל?? הם פוסט-גראנג´.

חולוני

New member
והייתי רוצה להחליף את פו פייטרס..

ב-Queens of the Stone Age, למרות שהם גם לא בדיוק גראנג´..

Jam Head

New member
הנה שלי....

1- פרל ג´ם 2- סאונד גארדן 3- אליס 4- נירוונה 5 - הא..... אני מניח שפו פייטרס

e-shfiyut

New member
וואו... זה באמת מוזר...

1. פרל ג´אם (רק בגלל שזה הדבר היחיד ששמעתי בשבוע האחרון). 2. סאונדגרדן 3. נירוונה קשה לבחור מכל השאר, אני מניחה שפו-פייטרס

למעלה