דירה עם מעלית - עגלת תאומים ומעלית.

מרבכהן

New member
דירה עם מעלית - עגלת תאומים ומעלית.

שלום לכולם,
אנו עוברים עכשיו דירה, ומצפים לתאומים.
רציתי לשאול: האם חיוני שלדירה תהיה מעלית?
אם כן - ראינו דירות, שרוחב המעלית הוא 64.5 ס"מ. - יש עגלת תאומים שתיכנס במעלית כזו?
אודה לתגובתכם.

fialka3

New member
נראה לי שעם רוחב כזה

רק עגלת רכבת זה אופציה. אבל צריך לבדוק האם היא תכנס באורך
הייתי מחפסת דירה עם מעלית רחבה טיפה יותר אם יש אפשרות. נגיד, אצל בת דודה שלי יש עגלה בייבי מונסטרס, שרוחב שלה 65 והיא מרוצה ממנה. אבל מעלית צריכה להיות טיפה יותר רחבה. אם לא, יש אופציות אחרות, כמו להשאיר אותה באוטו

ננסית12

New member
אנחנו ניסינו

הכל כדי לעבור לבנין עם מעלית ברוחב של 65 סמ לעגלה הכי צרה מאונטיין באגי או בייבימונסטר...
ובסוף מצאנו קומה ראשונה עם מעלית כ"כ קטנה... ברוחב העגלה נכנסת אבל לא באורך... כלומר החלק של הידית עוד בחוץ וגם הגלגלים האחוריים... קיצר, מסתדרים בלי אבל בזכות שזו קומה ראשונה!!!
&nbsp
אבל הייתי משלמת למעלית גדולה יותר... אבל ב"ה אחת הולכת והשניה עוד מעט בע"ה כך שזה ממש יקל מעליי...

זה לא הכרחי, אבל אין ספק שמעלית מקלה משמעותית על החיים...
אני גידלתי תאומים מגיל 0 עד גיל 5 בלי מעלית בקומה שנייה ושרדתי את זה

אבל זה לא פשוט לעלות עם 2 תינוקות במדרגות...
בהתחלה בעלי היה מעלה ומוריד אותם בסלקלים, לי הסלקלים הפכו ל"סל-כבדים" מהר מאד והייתי עולה ויורדת בלעדיהם - הם נשארו באופן קבוע באוטו, ביחד עם העגלה.
אני מאמינה שאם הייתה לי מעלית, הייתי יוצאת איתם החוצה הרבה יותר, כי היו מקרים שרק המחשבה על האופרציה הכרוכה בכך גרמה לי לוותר על היציאה...
לעניין רוחב המעלית - יש עגלות צרות, אם כי אני לא בטוחה שעד כדי כך צרות. אם את שוקלת לקנות עגלת "רכבת" תבדקי שהאורך שלה לא מהווה מגבלה במעלית.

למעלה