דירה חדשה

Noaal

New member
דירה חדשה

היום חתמתי על חוזה על הדירה החדשה. דירת חדר ענקית (נבנתה כדירת חדר מלכתחילה) ממקומת מצויין בירושלים (אזור המושבה הגרמנית), קצת יקרה, אבל בהחלט שווה את זה. עכשיו רק צריך להתאפס על עבודה במשרה מלאה והסתדרתי. כרגיל, תודה לפורום על התמיכה

מזל טוב ../images/Emo65.gif

מתי חנוכת הבית? יש לי מתנה ממש חמודה בשבילך, ואם תתעקשי אני אביא אפילו שתיים כאלו...

Noaal

New member
../images/Emo6.gif רק לא עוד חתול (בבקשה) ../images/Emo8.gif

הדירה מתפנה באמצע אוגוסט, אני אעבור לדירה כמה ימים אח"כ (בעיקר לאחר רישות הדירה בגלל החתולות). נראה לי אני אעשה חנוכת בית עפ"י הפורומים בהם אני משתתפת
ואגב, כבוד הוא לי שטריק מופיעה כעת הכניסה לפורום - הפתעה מאוד נעימה.

אוף, הרסת לי

אני צריכה עכשיו להתחיל לחשוב על מתנה חדשה. מה עם קיפוד?

Noaal

New member
אסור - חיה מוגנת..

וציפורנים של שתיהן מספיק דוקרות

מה עם פרה../images/Emo35.gif או דוב../images/Emo35.gif

טוב נו לא, אבל תודי שדוב זה אחד החיות החמודות...

נצל"ש - עוד קיפוד קיפח את חייו

כשעשה טעות ובחר לטייל בחצר של הכלב שלי...

מישהו אמר קיפוד?

תרגעו לפני שאתם מחליטים לתת אותי במתנה פה. אני לא כזה קל להשגה.

ניסיתי

הוא לא מקשיב לי. אבא שלי ואחותי עד עכשיו בזעזוע עמוק - הם היו עדים לרצח המתועב, ואבא שלי עשה הכל כדי להציל את הקיפוד אבל למרבה הצער לא הצליח. עכשיו אולי תגלה הבנה למה אני לא מזמינה אותך אלי - זה לא משהו אישי, אני פשוט חוששת לחייך.

אז מה היא שווה?

כלב הוא צייד, זה הטבע שלו, ומאוד רצוי לא לנסות לשנות אותו, כי זה רק יעשה רע לכלב. אגב, מה יקרה אם יפרצו לבית של אותה פיטבולית? גם אז היא לא תעשה כלום?

היי מעודכנת...

אסור לכלב לנשוך בכלל, אם יפרצו לך לבית והכלב ינשוך - בואי נגיד שהפורץ יוכל לתבוע אותך + לדפוק את הכלב שלך. עדיף כבר שיגנוב משהו. זה שהוא עשה משהו לא חוקי, לא נותן זכות לאף אחד אחר לעבור על החוק. כלב נועד לעזור לבנאדם, בלי חירבושים על לשנות. כאלו קישקושים לא שמעתי המון זמן. וכן גם אם יפרצו היא לא תעשה כלום, כי אם היא תעשה, היא תאכל אותה.

tenen

New member
מעבר לזה...

אם יפרצו לכל אחד לבית אסור להרביץ לפורץ... פרצו למישהו שאני מכיר לבית בלילה, הוא התעורר הפיל את הפורץ והתחיל להרביץ לו, עד שהוא ראה את הפורץ השני ואז שניהם ברחו... המשטרה אמרו לו שיש לו מזל שהפורץ ברח כי הוא יכול להתלונן על תקיפה ובטח היה עושה את זה אם היה נתפס :)

למעלה