דירה בשוויץ

דירה בשוויץ

אני בעלי שיחיה והילד מגיעים לחופשה בארץ. נשמח לעשות החלפת דירות עם מישהו מהארץ. אנחנו גרים בבאזל, שם שוויץ גובלת עם צרפת וגרמניה. מדובר בדירה חמודה של שני חדרים, שנמצאת במרחק 30 מטר מהריין. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר. נישמח להחלפה עם ח'ברה מהצפון.

dan israel

New member
חילופי דירות

אני, דני, בעל דירה מקסימה במיקום מצויין בתל- אביב, מעוניין להחליפה תמורת דירה בסידני, או באחת מערי אירופה המרכזיות למטרת חופשה. הדירה בת 3 חדרים, מרוהטת יפה ומאובזרת ( טלביזיה, מחשב, וידאו, רצפת עץ.......). טל: 5606526-03 ,5643626-03 ,665468-053 תודה דני

נשמח לשמוע עוד פרטים

למרות שבעיקרון נעדיף למצוא משהו בגליל. אם לא יופיע משהו כזה, ת"א היא בהחלט בעדיפות ישר אחרי זה.

זה הדבר הבא

שנרצה לעשות. אגב , בטעות פתחתי "מסר" במקום "תגובה" קודם. נדבר כשנחזור מהארץ (או קצת לפני...).

si9191

New member
../images/Emo82.gifבשמחה נחליף אתך,

יש לנו וילה די ענקית , חדשה במושב נחמד קרוב לרחובות ולים, בריכת שחייה בקיבוץ שכן, נוף ואתרים באזור. הבית ממוזג כולו ומאובזר מצוין. יש גם רכב ו-3 זוגות אופניים, עשינו כבר החלפה קודמת עם ישראלים בפריז , היה נהדר. תחזרי אלי לפרטים נוספים. סיגל

si9191

New member
../images/Emo4.gifהתכוונתי להודעה של אמא שרון

הכוונה להודעה של המשפחה משוויץ, בפריז היינו שנה שעברה... סליחה

שלום סיגל

בעקרון, אנחנו מחפשים דירה צפונית להחלפה, בעקרון אפשר להשאר בקשר, כי זה כן יכול להיות רלוונטי. ניצור קשר במהלך החודש. שרון נ.ב. מצטערת שלקח לי זמן להשיב, בדיוק חזרנו לארץ ולא היתה לי נגישות למחשב...

si9191

New member
בואי נהיה בקשר ישיר

הי שרון, שמחתי מאוד לשמוע שאולי בכל זאת זה רלוונטי. אם את מדברת על אוגוסט הקרוב אז צריך קצת להזדרז... אני שולחת לך את המייל שלי תשלחי לי את שלך ואז אני אשלח לך תמונות של הבית פרוט רחב וכתובת כי אני חוששת לפרסם ברשת בי בי סיגל

fromparis

New member
להשכרה דירה בפריס במחיר מיוחד

דירה להשכרה בפריס לא רחוק מהמרכז במחיר מיוחד לתקופה של שבוע או כמה חודשים לפרטים נוספים טלפנו ל0033613085268 או לאימל [email protected]

למעלה