דירגתי....

גל GS

New member
דירגתי....

1.תמונה של ניצן ושל דרור -אלכס עם הצעיף .... 2.תמונה שלל לאה שאלכס בא למערצים... 3.התמונה הרביעית של דרור..

גל GS

New member
אופס בטעות פתחתי

שירשור חדש סורי

Drorrrrrr

New member
בחרתי את התמונה הרביעית של Julialk

(התמונה שאמרתי עליה שהיא ממש יפה)

אני בחרתי ב...

בתמונה החמישית שלי, שקראתי לא אלכס הביישן...
ובמה שדרור בחר, ו....אמממ...שהוא מתקרב למעריצים מהבמה

taltal girl

New member
נמנמנמנמ.... ../images/Emo25.gif

לא עדיף לעשות את הדירוג בשרשור חדש
פחות בלאגן... אניוואי, אני מדרגת כאן: 1. 2. 3.

aYaLoLy

New member
הדירוג שלי |אשטון|

1) השנייה שחנ שמה - אוי הוא כל כך יאפההההההה 2) ביישן כמובן!!!! 3) זאת הם המקלחת - אהפתי!

יוווו אני חייבת לעוף מכאןןןן

כבר 11 וחצי ועדיין לא התכוננתי למבחן בפיזיקה שיש לי מחר!!!! אהההה!!! i am so dead.... טוב, אני חייבת לעוף להתכונן, צ'אוווווווווו

crazy4tc

New member
הבעיה בדירוג כזה זה....

שנורא קשה לספור קולות... לכן היה יותר פשוט אם היו משרשרים את ההצבעות... טוב נו... לא משנה... אני בוחרת ב: 1. התמונה החמישית שלי
2. התמונה שהוא בא אל המעריצים
3. התמונה של ניצן עם המקלחת
(דרור!!! זה לא מה שאתה חושב!!!
)

adi u

New member
ההחלטה קשה מידי בשבילי

לדעתי כולם ממש יפות..וןאני לא טובה בקטע של שיפוט... אז אצלי כולם תיקו... אני משאירה את ההחלטה הקשה בידייכם

crazy4tc

New member
כולם הצביעו?

אנשים אני מבקשת מכל מי שעוד לא הצביע להצביע מהר!!! הקלפי נסגר היום!!!! וכרגע יש לנו תיקו!!! נצטרך כנראה לעשות הצבעות חוזרות... (יש!!)

crazy4tc

New member
אוקיי...

שימו לב! שימו לב! יש לנו שלוש תמונות שעלו לשלב הגמר!!! עכשיו שכל אחד יבחר תמונה אחת (!!) ותהיה לנו תמונה מנצחת!!! אלה התמונות: 1. התמונה של אלכס במקלחת 2. התמונה הרביעית של יוליה 3. התמונה השניה שלי- שבה אלכס מתכופף אל המעריצים! צירפתי את תמונה מספר 2 כי לא היה לי איך לתאר אותה, ולעשות קישורי לתמונות עשה לי בלאגן סורי.. אז כל אחד בתורו שירשום בנושא ההודעה שלו 1, 2 או 3... :)

crazy4tc

New member
תחליפו את ההצבעה שלי ב3!!!!!!!

התבלבלתיייייי יואו סורי!!! התבלבלתי!! התכונתי להצביע ל-3!!! 333333!!!!!! סורי אני לא יודעת מה יש לי היום... אני לא מסוגלת להוציא משפט מהפה בלי להתבלבל... אני הולכת לישון!! לא לשכוח!!! הצבעתי ל3!!! לא ל2!!!

למעלה