דירבלקום!

מי?

סתם, סתם

nutmeg

New member
לא עובדת

יש מין פטנט כזה של "יום בחירה" - אז בחרתי. כשתשעה באב וערב יום כיפור יוצאים ככה מחוברים יפה לסוף שבוע - טפשי לא לבחור.

הייתי הבוקר במשרד ../images/Emo141.gif

עברתי על מיילים, עזרתי לפתור תקלה אחת, עשיתי חנדעלעך לילדה אחת שבאה עם אבא לעבודה, וחזרתי הביתה. אם זה נקרא לעבוד, אז כן, עבדתי. לגבי "הפסד כלכלי מובהק", נראה לי שלא פשוט למדוד את זה.

אצלנו דווקא יש הרבה משמרות

לאחרונה. בעיקר מאז שיצאנו במבצע במחלקת הצבעים - הזמן 2 צביעות, לבית או למשרד, וקבל מוסר כפול במתנה... אממ... סליחה - מסור כפול. אנחנו נופלים מהרגליים.

shellyland

New member
לא קונה אצלכם יותר ../images/Emo31.gif

המחירים לא מצדיקים את הסחורה.

יותר משהיא חילונית באמת?

איך אתה מודד חילוניות של מדינה? נכון שיום כיפור הוא יום שנשמר על ידי רבים. הרבה יותר מאלה המגדירים עצמם דתיים או מסורתיים. אבל אני חושבת שערב יום הכיפורים לא היה "מקודש" גם בעבר. (אבל מה אני יודעת. הסביבה שלי אז היתה של חקלאים, שלא יכולים שלא לעבוד בערב חג) ואולי ההבדלים בין פעם להיום קשורים להשתנות הסביבה החברתית שלך.

ומי עובד/ת בחול המועד?

המנהג המעצבן הזה, של חופשה כפוייה בחוה"מ סוכות ופסח, השתלט על כל חלקת עבודה טובה. אני אשכרה מתחננת עכשיו למעסיקים שלי שירשו לי לעבוד בשבוע הבא.

שכפו עלי את החופשה הזאת

והיא לא נחשבת ימי חג, אלא נלקחת מחשבון ימי החופש הלא קיימים ממילא שלי 0כי מיציתי את כולם כשנסעתי לחו"ל חודש אחרי שהתחלתי לעבוד) ולא מתאים לי עכשיו שבוע בלי משכורת ויש לי מיליון דברים דחופים לגמור ואני רוצה להספיק לגמור אותם לפני תחילת הסמסטר.

איזיקו

New member
שעות העבודה

הרשמיות במשרדנו בערב כיפור היו 8:00 עד 12:00. נתתי את האפשרות החופשית לקחת חצי יום חופש, לכל מי שביקש.

למעלה