דיקסי - תפריט לילה

גידי42

New member
דיקסי - תפריט לילה

הרבה זמן רציתי לנסות את תפריט הלילה של דיקסי ששמעו יצא למרחקים (שלא לדבר על שאר הדברים שמתרחשים שם בלילה) אבל מכיון שבגילי (מפעת הצרבת) קשה לאכול הרבה בלילה, לא יצא לי. יום שישי אחרי סרט מקסים (שיקגו- ממליץ מאד!) החלטנו לנסות. אחרי המתנה של 10 דקות (וגם זה בזכות "העינים" שעשיתי למארחת) מצאנו את עצמנו 4 סועדים רעבים בשעה 0030 מעיינים בתפריט הלילה. שלא כמו בתפריטי לילה אחרים, המבחר כאן היה די גדול, וכלל כמעט את כל המרכיבים של התפריט הרגיל. 2 דאקירי תות נפלאים, פתחו לנו עוד יותר את התיאבון ואת החשק. הזמנו מנת פתיחה אחת, שרימפס ברוטב יין,שום,חמאה, שמנת שהיתה מעולה אם כי יקרה ביחס לכמות (50 ש"ח) 2 המבורגרים עם צ'ילי וכנפי עוף (מעולים ) לחברתי ושאר הנוכחים, וצלעות (ספייר ריבס) עמוסים בבשר וטעימים להפליא, לעבדכם. מכיון שהיתה אחלה אוירה, המקום גם בשעה 200 היה מלא , ולא רצינו לעזוב הזמנו גם קינוחים (שלא כמנהגנו בדר"כ, הבטן השטוחה זוכרים?) סופלה שוקולד, 4 טעמים של סורבה, ו2 אספרסו השלימו סעודה\ בילוי מעולה. גם המחיר 450 ש"ח היה דיי סביר. יצאנו כבר כמעט בבוקר לקור התל אביב העז רק על מנת לטוס הביתה כמה שיותר מהר. יפים, עייפים, מרוצים וח....

B r u l e

New member
וואוו

הצלחת לעכל משהו מזה באמצע הלילה? יש הבדל בין תפריט ערב ללילה? כי זה מושג חדש לי :)

SigurRos

New member
../images/Emo13.gif sounds perfect

מנת הכנפיים אכן מעולה. לגבי השרימפלך-הם אכן טעימים אך כל כך קטנטנים עד כדי בלתי מורגשים לעתים.מה שכן,בתוספת של לחם השום החגיגה עם רוטב החמאה שלהם מדשנת לעילא ולעילא.

גידי42

New member
תפריט לילה - ולחם שום

לא יודע מה זה תפריט ערב. תפריט לילה זה משהוא די חדש (למרות שבדיטה מגישים אותו כבר שנים) שמסעדות שהחליטו שהם נשארות פתוחות כל הלילה , פיתחו על מנת לתת לאנשים שרוצים לאכול מאוחר ,כמה דוגמיות מהתפריט הרגיל (ולא כמו רוב המסעדות שסוגרות את המטבח ב שתים עשרה וכו') לי יצא לאכול ע"פ תפריטי לילה בדיטה, בבראסרי, בננה בר ועכשו גם בדיקסי. אכן התפתתי לצלעות ושילמתי על זה מחיר יקר בלילה. זה יותר גרוע מהנג אובר!! וסיגרוס, אכן תיאור מדויק להפליא. אחרי שחיסלנו את 8 השרצונים הקטנים ששחו ברוטב חסרי אונים, נשארנו עם הקערה מלאת הרוטב ומיד הזמנו את הלחם (שבהתחלה חשבנו לוותר עלו) וטבלנו כמו שפקיד הסתדרות הראוי לתארו עושה עם הביסקוויט לתה!

למעלה